Матеус иска Дока и Платини в националния

Националният селекционер Лотар Матеус планира доста промени в тима. Германецът смята да подсили "трикольорите" с двама натурализирани българи - Дока и Мишел Платини, твърди "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Матеус иска Дока и Платини в националния | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той Божинов прати ли му видео да види Матеус как играе hahahahaha

Как ги раздават тези паспорти на всичките цигани по света? Какъв национален отбор ще е това? Чий?

Един циганин е много в отбора,но още двама нови е напрво скандал.

Лелее, направо ми се плаче. Да сме го докарали до там, да взимаме некви бразилци от плажа да ни играят в националния. Митко много правилно реши да се откаже от националния!

да си ги вземе в германския отбор! Имаме достатъчно български футболисти. Тези гастарбайтери с нищо не са показали, че са нещо повече от тях. Стига си е правил експерименти с националния ни отбор, както го прави със собствения си живот! Като не знае как се работи, да си заминава!

Точка така трябва. Как пък не искаше и Гарата? Тоя Матеус излезе голяма пастърма. Да вземе и Борел, Бенжалюн, Нелсън и още няколко печки, които да добави към Маркиньос и националия ще го направиме един голям интернационален цирк пълен с даровити некадърници и слаби футболисти, който да го показваме на другите държави, след като явно с футбол не можеме да ги впечатлиме. Абе, Матеус, вържи си шалчето, карай си sl-a с готината мацка и спри да се занимаваш с нещо, от което явно не разбираш!

сред братята роми,също има изявлени таланти,а да вземе и Дембелето.той ще класира отбора за световното,а може да пусне обява в двобса за нови бразилци,китайци и всякви там небългари.Както е тръгнало,боби михайлов пак ще се върне в национала.