Гара: Дано и в Германия ме наричат голова машина

Новото попълнение на Фрайбург Гара Дембеле каза няколко думи пред "Меридиан Мач" минути, след като подписа договор с немския клуб.

Обратно в новината

Коментари - Гара: Дано и в Германия ме наричат голова машина | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На добър час ,г-н Дембеле!

Не голова, а алкохолова машина беше със сигурност. А головете му на 26.02.11 най-много ми допаднаха! хахахахахах

Ха ха - ако батков стане собственик на Фрайбург, Мтел им станат спонсори и сините боклуци от БФС поемат Немският футболен съюз - тогава може и да вкарваш голове. Първенството в България нама нищо общо с Европейските - просто тук борат и перуката и обицата купуват всичко !

каде си бе 4ервей . пак ли изпълзя .

Успех в Германия! Иначе за мен си остава добър, но супер прехвален играч. Той вече е на 25 години все пак, няма накъде да се развива толкова. Пък и не е тръгнал от дъното ами от Оксер, ако беше чак толкова добър на тези години щеше да е поне в Олимпик Лион и да е национал на Франция, поне в разширеният състав. Но като за Фрайбург става!

абе какви са тия расистки изказвания бе, това е уважван сайт и да допуска думи като МАЙМУН??? Ако това се случи тук ще ви съдерат от глоби, съд, забрани и нз си кво. Толко ли е изостанала бг??? Visca Bara!

В Германия не е като тук,мача ти уреден ти ще вкараш после ти и така ,там трябва да си талант за да вкарваш.

Какво толкова се заяждате с момчето, бре прасета???? Яд ви е , ама няма как ще го преглътнете, защото новия сезон идва и отборчето ви няма да е в такъв подем, а напротив. Тепърва ще ви продават футболистите (ако има на кого), щото за сега само поляците ви искат.

Мдаа...., даже родата им от Анадола вече не им искат помаците от Ключ и тем подобните шалварести.

Ама моля ви, братя и сестри левскари, защо така пренебрежително се изказвате за едно село в европейска държава? Я малко по-европейски, моля ви! Село Ключ, освен със Спас, е известно и като междугалактически мотел на кръстопът. Следователно заслужава малко по-европейско име - например Шлюсселдорф. ;)

ми те като видяха хичо пичо и т.н. кви са дървети как да искат българи :)

Да е жив и здрав! Поне от него влязоха пари в държавата с този трансфер, а не излязоха! Дано успеят да немерят и още такива родните клубове, че иначе ние трябва да им плащаме, като ни грабят с ДДС, заменки, акцизи, контрабанда футболните президенти, зад уж добрите намерения да развиват спорт и създават примери за децата.

Не съм Левскар.Но ми е мъчно ктато виждам колко много злоба.Кажете едно "На добър час на човека" и толкова..Жалко.Виждам навсякаде озлобен,паднал духом народ.Бог да ви е напомощ но стая злоба няма да стигните далеч.Щом сте си избрали лидер ,като Волен не се оправдавайте с циганите ,че те са ви виновни за Европа.Ето тук пишат хора които имат в къщи компютър-..Запомнете от мен."Злоата е лош съветник"

в германия не са чуждопоклонници като нас. няма да ти лият дупето толко много. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Водоноска ще те наричат. Знаеш ли какво е това? Машината, която носи вода. Може и steammop да те наричат. Знаеш ли какво е това? Машината дето търка пода.

А знаеш ли какво означава steammop-operator? Ако не знаеш, ще ти дам жокер. Погледни в някое огледало.

Гара, ще те наричат голова машина само ако някой подкупи съдиите както тук в България и ти даде възможност да фаулираш защитниците. Иначе си як няма две мнения.

ами маймуно от теб зависи дали ще те наричат "голова машина"

Да не те наричат "Бирената машина" .

Операторът, а МАЙМУН не е ли обидна дума в БГ??? ...... И не пусна моя коментар.

ТОА МАЙМУН Е ПРЕЯЛ С БАНАНИ ИЛИ ПАК Е ПИЛ :))))))))

Може да е след сеанс с майка ти.

Не е. Оставил е един банан за твойто дупе..........