В Англия се възхитиха от Бербатов

Димитър Бербатов за пореден път доказа класата си, коментират британските медии.

Обратно в новината

Коментари - В Англия се възхитиха от Бербатов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че те и затова си го държат на пейката за да му се възхищават по-добре...

то аз се васхитих от гола та англичаните ли *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цялата игра беше за договора. Сега ще си пишат реално - Митко си е добър и е лидер на МанЮ, защото Рууни пак е ялов и така ще бъде Новия сезон Бербо и гюмето Чичерито, гюмето Рууни - от време на време

Усили климатика, баце, и спирай конспиративната литература - ще прегрееш! Руни ялов? Два голови паса в този мач, супер отигравания; хеттрик срещу Сиатъл и супер игра ... айде дано се оправиш в тая жега - не ти е лесно май ...

Бербо радваме се на успехите ти. С очакване сме на още много хубави неща от теб. Ти си класа и като футболист и като човешки качества и добродетели. Бъди здрав и радвай милионите ти почитатели.

Митко ще ни радва още. Той направи много сложен избор с МЮ.Този манекен, както много "рязани" българин го оприличиха, ще си свърши работата.Трудно и тежко за всеки взел неговото решение.Това момче е истински мъж българин.Защо тази злоба бе хора? Защо?Не мога да го разбера .Защо искаме провал? Защо?И там от панелките вече се чудим къде да си излеем злобата, защото тоалетната чиния е малка.Срамна работа, много срамна за нас.Един глупак от входа вчера чух да казва "Аз съм от Англия и за малко". Младо простаче, не знам кви ги върши там в Албиона.Трябва да правим разлика, ей богу.

Браво и все така!

Bravo бербо!!!

На тия куци коне в Англия не им стига техниката и шоуто в играта - трябва им да се блъскат и посбиват на терена - шноче не е интересно!!! Английска пасмина - идиоти с британско самочувствие на величие.

Май пак те е клатил негър-ингилизин, а???...