Шок за ЦСКА: БФС забрани картотеките на новите! (видео)

Изпълкомът на БФС реши да не позволи на ЦСКА да картотекира новите си попълнения. Причината за това са дълговете на "армейците" към тима Сливен, за които Йордан Лечков алармира преди два дни.

Обратно в новината

Коментари - Шок за ЦСКА: БФС забрани картотеките на новите! (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бре червени капути, що не се огледате малко, бре???? В кой магазин дават нещо на вересия, бре????? Даже и циганетата на село си плащат вересиите, а вашите боклукчии искат да минат метър - е не става!!!! А на тия "адвокати" и други свинки искам да им напомня че ЩОМ ИМА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДЕЛО КЪМ СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ВСИЧКИ ДРУГИ ПЛАЩАНИЯ МИНАВАТ НА ЗАДЕН ПЛАН!!!!!! Ако сте неграмотни, поне си мълчете бре прасета такива!!!!!

много си тъп, къде видя че плащанията към съдия изпълнител не се извършват? просто плешивия иска пари на ръка което няма как да стане, но сините ви говежди кратуни явно са прекалено кухи за да уврат и да вникват в казуса

Чета Ви коментарите, е как може никой от Вас да не каже истината - ЦСКА дължи пари и трябва да ги връща! Дали е Сливен или някой друг отбор законите са за всички. Колкото и да не Ви е приятно, замислете се кой е виновен за това? Не са виновни от БФС, виновни са собствениците на ЦСКА които не са си оправили нещата. А най големите потърпевши са феновете на ЦСКА.

А ти не мислиш ли, че левдки не дължи пари на никого или няма клуб в българия не дължи пари на друг клуб а?

Личи си, че си левскар и без да се идентифицираш. Просто мисленето е противопоказно за сините. Като казусът не е Сливен, а граждански, защо тоя изкуствено окосмен индивид се бърка? Ами има други интереси, заедно с другарчетата-мафиотчета от БФС. И те са насочени срещу ЦСКА. Щом даже си присажда коса е ясно че е комплексар.Какво да очакваш от такъв? А от друга страна ако се погледнат дълговете на Барселона, то те да не са европейски шампиони . Но в испанската федерация не пускат подобни маафиози и мухльовци-плешивци. И вижте къде е Испания, къде сме ние.

Има съд, той ще реши, а не самозабравилите се капути от Изпълкома на БФС с килиино образование

плешив мангал ще си останеш лече,няма да пораснеш никога

Време е вкупом да се махате от там корумпирани перуки, наркомани и всякакви бивши. Хеле пък сливенския циганин и кирливата перука, най-вече...

Дългът не беше ли към частен съдебен изпълнител? Тоя плешо кой го натиска та звъни?

Бойко защо спи? Tрябваше вече да го е вкарал в затвора перукан!

Бойко е един тъп Левскар, затова не го е вкърал в затвора..

ПЛЕШИВАТА МАФИЯ НЯМА ДА СЕ СПРЕ МАЙ? КВО ЧАКАМЕ?

Срам ме е да гледам и слушам тези палячовци от БФС. Кой е в края на краищата Лечков, и Михаилов ,това не е ли новата мафия в нашия футбол ,Това не е ли конфликт на интереси , Крайно време е да се освободи БФС от тези мекерета. На времето може да са били големи футболисти, но това не значи , че трябва сега да използват някакви си интулгенции. Докато тези псевдо ръководители на нашия футбол са начало то и самият ни футбол ще бъде псевдофутбол.

Нищо,ние пак ще ви наврем шортите у говеждите задници.Правете колкото си искате мръсотии.

Отиваме да изринем наглите лефскарски мафиотски лайна.И централата също.Мамка им наркоманска на вИСаджийската мафия.

Ех перуко,дупедавец си и тва е.