Левски напуска ЛЕ след дузпи (видео)

Левски отпадна от турнира Лига Европа, след като загуби от Спартак Търнава с 5:7 след изпълнение на дузпи в срещата реванш от третия предварителен кръг на втория по сила европейски клубен турнир.

Обратно в новината

Коментари - Левски напуска ЛЕ след дузпи (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма страшно, сини фенове! С отборите нашата т.н. "А" група и с помощта на корумпираните кратуни от БФС и купени съдии пак ще блесне недоразумението в сини екипи наречено напук на логиката и здравия разум от други кратуни футболен отбор "на народа". И така до следващия евро-резил.

дет са вика няма матреал. Това е. Толкова си могат. Затова бг о(т)борите нямат работа по европейските терени.

Говеда - ЕВРОИДИОТИ!!! хахахахах

ООООООООоо опазил ни господ да достигнем точно това ваше ниво хахахахахаха

Гледам много специалисти са се изказали, обаче пичове, спрета малко да цъкате поредната игричка и се запознайте кой, кое е в съвремения футбол. Кофтито е не от кой, а как отпадна Левски. Иначе и двата отбора в момента са дърводелци. Т'ва, че Йовов изпусна дузпа е ок, на всеки се случва, но аз не мога да разбера, защо го държаха цял мач, като той имаше над 10 грешни отигравания. Т'ва момче Димов се изложи днес, явно резерваната скамейка е мга къса....

Тапунгер, ние сме поставени в следващия кръг. Така че независимо от класацията, ние сме по-силен отбор от вашата говежда сбирщина!

цска са в една урна с Днепър, Нордселанд, Марибор и СПАРТАК ТЪРНАВА и са непоставени в следващи кръг!

Човек падате от спартак търнава. Затрай си поне малко да отмине срама.

ЛЕВСКИ СИ ОСТАВА ЛЕВСКИ! Много им поздрави на всички цесекари! ЦСКА НИКОГА НЯМА ДА СТИГНЕ ВЕЛИКЕЯ ЛЕВСКИ!!!!

По резили ли?

Голям отбор - наслада за всичките ми мазохистични сетива! Нищо, момчета - случват се такива достойни загуби, а и заплатата си върви! Сега, като се занаредят едни победи срещу Калиакра, Сливен, Видима Раковски - пак ще блестите, като истински звезди!

Батков, кога ще давате заплатите? За това поне ни бива, а ;)

Видя се, че Левски, Литекс и Локо (Сф) и въобще българските отбори и за спаринг партньори на измислени отборчета не стават - истината е, че и ЦСКА имаха късмет, че не са в евротурнирите защото щяха да са същата трагедия - това, че биха Литекс явно не може да се нарече особено постижение.

ОТ ЦСКА съм, но преди всичко съм българин. Затова на международната сцена съм винаги за българските отбори. Яд ме е за отпадането на Левски, яд ме е за Литекс и Локо, но си давам сметка, че това е реалноста. Футболът е най-прякото отражение на икономиката на една държава, ако имаш добра икономика, ще имаш богати компании които да инвестират във футбол. Ние сме зле, най-зле на балканите, откъм икономика и съответно футбол. Погледнете в трансфермаркет, дори Сърбия имат много по-добро първенство откъм цена на тимовете. В Румъния са още по-напред, за Турция и Гърция няма какво да се говори. Е как да имаме отбори в групите на ШЛ и ЛЕ, ние сме много слабо първенство и на всичкото отгоре много от мачовете са уредени. А "мозъците" от Бг клубовете вместо да развиват добра детско-юношеска школа, доказано най-евтиния медод да имаш добър отбор, купуват някакви странни играчи за доста пари и те очаквано с нищо не вдигат класата на отборите. И в крайна сметка искат със закони да ни налагат да гледаме мачовете от нашето първенство вместо други.

Не си прав достатъчно пари взимат наще футболисти за да играят. По им се пие отколкото да тичат. Няма дисциплина, няма психика, разглезени мамини пияндета.

Краен резил! Позор! Не заради отпадането, а заради бездушната игра от шайката заплатаджии в сбирщина, претендираща за отбор! Личеше и бляскавия "талант" на треньора! Най-после отбора има за треньор някой, който разбира по-малко от футбол от Батков! Нищо - иде края на месеца - време за заплати!

Не ми харесва моят отбор така безотговорно и левашки постоянно да го отстраняват слаби и провинциални отбори. Не е допустимо някакви негрита дошли в Европа да си позволяват да раздават демонстративно правосъдие и манталитет на стадиона и с това да сриват целият отбор. Би следвало веднага да се отстраняват за възпитателно назидание и за другите. Няма ли отборна дисциплина и общи правила за всичките, няма да има и трайни успехи. Въпреки загубата пожелавам по-нататъшни успехи на моят отбор. Но ако не се подобрят играта и не покажат хърс и непримиримост на терена, няма и да стъпя вече на стадиона. И без това феновете намаляват!!!

Треперете,самонадеяни левскари!Догодина ще ви скъсаме з-ка ...!!!

Кой беше тоя отбор ..Ботев?

тоя,в който Гунди стана футболист!

Не знам само до кога Гонзо ще ми свива вежди и ще ми се прави на голям специалист.Ще се прави на много ядосан преди мача,Ще го разпитват медиите -той ще ги гледа от високо.Абе мухльо какво си постигнал с отбора та си ми вирнал глава, пък на всичко отгоре демонстрираш някакъв ХАРАКТЕР.Смешко си ти и Батков вече го разбра

Йовов-бижутера! Та той си е чист дърводелец! А Гонзо вместо да гони доктора, да вземе малко да почете, щото като треньор си е гола вода!

Не обиждай дърводелците, моля ти се! Йовов си е Йовов. Крайно време му е да си ходи.

След всяко зло следва нещо добро,тъкмо сега ще се съсредоточим към титлата.

незнам колко трябва да биде слаб един отбор,за да буде отстранен от българските грандове?

унизителни до непоносимост червени шамари пролетта на Герена,сега поредното унизително евролято,какво ли ни чака наесен! Б АТКОВ следва да си затвори устата и да си отвори кесията - за играчи/ не като скандинавските чичовци обаче!/ и за съдий,щото не знам как ще влезем в тройката.ТЪРНАВА бяха толкова куцичко отборче!

Ми нали за настоащето става дума, говедо? За най-настоящето. За снощи става дума.

сините владееха топката, подаваха си добре, контролираха играта, отправяха силни и плътни удари ... и отново загубиха. Ех ако беше Българското първенство и съдиите да бяха избрани от михайлов ...

Как да не участваме ? Ние като класира ли се по назад в класасията от Уевски, ще играем дирекно на плеофите, а не като вас в предварителни кръгове и днес ще научим жертвата си :)

Играете директно в плейофите благодарение на "Левски". А кой кого ще учи на футбол, ще видим. Не прибързвай с изказванията.

Не на Левски ,а че спечелихме купата.

НЕ СЕ КЕФЯ НА ТОВА,ЧЕ Е ЗАГУБИЛ ЕДИН БГ ОТБОР! УМИРАМ СИ ОТ КЕФ,ЧЕ С ПОРЕДНОТО ОТПАДАНЕ НА "ОТБОРА НА ВСИЧКИ ВЛАСТИ",ПРОСТО РУХВА МАФИОТСКАТА МАШИНА,ПОДДЪРЖАЩА ТАЗИ ГИГАНТСКА ЛЪЖА !

Absolut+но! Ама пък напускаме с гордо вдигнати глави.

евроидиотите пак петнят името на Апостола...!

Нормално, все пак неслучайно ги наричат евроидиоти!

Е можеше и по-зле,все пак се държат равнопоставено,отпадат с дузпи,споко догодина просто ще си падат с много и така до отборчета съставени от ментета тип Любимец 13

Българския Антверпен не успя да стори второ чудо.

Евроидиотите отново ни изложиха !

Скъсаха ми нервите !!!!!!!!! П.С. Сега Гонзо е разбрал как се е почувствал Вили Вуцов, когато реши да пренебрегне треньорското решение и той да бие дузпата срещу БАТЕ.

Сега Гонзо трябва да напусне ВЕДНАГА! Преди две години, когато ТОЙ ЛИЧНО ИЗПУСНА ДУЗПАТА, той самият изгони овчата глава. Ако е мъж, сега трябва незабавно да си ходи. Иначе се превръща в най-двуличния боклук и най-меркантилното копеле, което някога е било на герена.

Егати Бижутера егати! Да мята раницата на гърбицата и да отива на село, мамка му и тупан. Добре, че съм цесекар :))))

да оди да рита у Уоко мездра.

Не е добре, че отпада български отбор. Добрата новина е, че отпадането с дузпи ще спаси (вероятно засега ) главата на неандарталеца начело на сините, което пък ще помогне за поредната нулева година в синьо. Жалко за Локо!!!

Всичко е ясно Левски няма треньор. Играчите почти не са играли заедно. Така отбор не се прави. Чакаме да видим какво ще остане и взимаме за без пари, е за без пари толкова.

с Гонзо толкова

Че кой е очаквал нещо повече от уефски :) Или от уитекс....

Не се прави така отбор - събираш ги и без да са се сработили да искаш резултати - РЕЗИЛ!!!!!

честито да ви върви по вода ха ха ха

Нямам какво друго да кажа,освен едно-евроидиоти!!!!