Тодор Батков: Животът продължава, връщаме се в кочината

"Животът продължава, гледаме напред", коментира лаконично президентът на Левски Тодор Батков след отпадането на "сините" от Лига Европа.

Обратно в новината

Коментари - Тодор Батков: Животът продължава, връщаме се в кочината | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-накрая си призна къде им е мястото.

За кочината си ти тлъста, нагла комунистическа свиньо - бай Ганьо, а отбора ти е за обора - там при говедата където им е мястото!!!

На Лефски мястото им е там в кочината!УМРЕТЕ! ... ЗА ЛЕФСКИ

Ключовата дума е "НЯМА"

мдаммм, пак е виновен съдията, че им бил пуснал по-свободна игра .... не ви ли писна да се оправдавате със съдиите??? в БГ добре, ама в европейски мачове?!?! Истината е, че Лефски е твърде слаб за Европа. Истината е, че в първия мач извадиха късмет, че обърнаха с 2:1

евала батков, правилно го каза. те и цска и ловеч ше се варнат в кочината след третия краг на лигата

бадков иска да каже в обора ама се е объркал

Лично агент Тара признава, че кочината е в ПодУене!!! И това само две седмици след като призна също, че той не е собственик, а истинският собственик - издирваният от вси полицаи по света руско-еврейски мафиот М.Ч. е възнамерявал да подари акциите от геренската ферма "уефски" на Бг-МВР ?! Явно нещата започват да си идват по местата ... Закривай!!!!! Сбогом, уефски!

Честито ново географско завоевание на евроидиотите! Ако не ги закриват, крайно време е да им се смени името. Никой в Бг не се е гаврил повече с национални светини повече от подуенския евроидиот с името на Апостола. На това трябва да се сложи край!

Ако Борат и неандарталецът поне веднъж след такъв позор се бяха обърнали и погледнали назад, може би щеше да се повтаря по-рядко синьото оакване в Европа. А и е много странно да се връща в кочината, след като е излязъл от обора. Ама простено му е след такъв резил.

В обора в обора патко ;)