Грешникът Йовов: Извинявам се на всички

"Извинявам се на всички, макар че това е банално", това заяви капитанът на Левски Христо Йовов след отпадането на "сините" от Лига Европа.

Обратно в новината

Коментари - Грешникът Йовов: Извинявам се на всички | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как бе бога ми този куц кон е футболист та и капитан?Този е мъртво роден в спорта,толкова бездарен футболист рядко се среща.Понеже Бай Ганьо е алчен и продадоха Дембеле сега ще си играят само в нашето убито първенство.

Извинявал се бил, мислели, че са спечелили - доста банално. Не се извинявай ами слагай край на кариерата, че никакъв те няма, че и капитан. Ужас!!!

Не се извинявай, а се разкарай.

Йовов айде куфарите и се махай и да не забравиш вземи гонзю и патко за компания баси наглеците ...

еехх кметее еххх касно е да се извиняваш наи добре се откажи сега от футбола и остави младите да се развиват *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За какъв реванш, бе душо? Що не си гледаш към кметуването в Своге, ами се изживяваш като оправдание за неандарталеца, сложен да ръководи сбирщината в сини екипи? На полувремето били решили, че мачъ свършил....Ами затова тоя отбор в синьо е познат като Евроидиоти-те. Те перманентно си мислят, че мачовете се играят колкото им се иска, а не когато съдията свири края им. И резултатите са венаги плачевни за тях. А иначе са прави . Какво толкова страшно е станало, като са отпаднали? Та това е само една игра! Лошото е, че когато (случайно) понякога победят го забравят. Е нищо, ще имат поне още два мача тая година с голям европейски клуб - ЦСКА. Но и там не е сигурно, че ще имат поводи за радост. Даже напротив...