Наредиха Стоичков сред топскандалджиите в света

Легендарният Христо Стоичков попадна в кла­сация на най-скандални­те футболисти. Камата е единственият български футболист от близкото минало, включен в топ 50 на лошите момчета, изготвен от бразилската версия на испанския ин­тернет портал "Тера".

Обратно в новината

Коментари - Наредиха Стоичков сред топскандалджиите в света | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да пишете Христо Стоичков е НАЙ - ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТ!

Ти ако можеше и да пишеш...

Ами циганската му кръв говори.

Циганинът си е циганин, може да рита, ама е пълна излагация като човек!

По добре така отколкото мишка като повечето

Ицо беше много голям като футболист,но до там!Като бизнесмен се провали,така също и като тренъор.Сега май е в Ростов,там някакъв съветник го играе със самурен калпак.

Но е 1 в Европа и 2 в света!Златна топка,златни обувки т.н.!

Не виждам никакъв смисъл да коментираме лицето "Стоичков". По тъпо същество с лице необезобразено от интелект не съм вижадал.С чиста съвест и за голяма радост ще му тегля на-голямата п..ка майна.Цървул с цървулите

Както се вижда интелектуално сте много близо един до друг с Камата. Разликата е, че той може да си позволи да бъде скандален, а Барко е цървул и не може.

"До барако" не знам този сайт как публикува тъпашкото ти изкаване ,тъпънче.Не публикуват мойте коментари ,който никога не съдържат нецензурни реплики а я виж на такив като теб -без проблем.Знаеш ли ,че това което казваш 1-во не е разрешено и 2-ро ,кой си ти че гоеориш така за човек който е най-известния българин? искам да се върнеш и да се извиниш !

Ако тоя простак е най-известния българин, тежко и горко ни.....

Кое му е лошото?Ицо се разправя за футбол ,а не за дрога,пари,жени.Ицо е велик българин!!

Ми то това , не е новина. Ние си го знаем отдавна. Новина ще бъде примерно: че обещава да НЕ използва думата МАМАТА в комбинация с бъдещи намерения за сексуални действия, към близки родственици на опонента с когото има някакъв спор.

А с останалите подходящи думички от женски род, също евентуални близки родственици на опонента, какво правим?

Ето защо смятам футбола за една ч.... на човечествтото, т.е. пълно излишество от неосъзнаване на алтернативни полезни възможности. Футбол = пълна простотия и хачене на пари на вятъра. Даже не е и забавно, а е жалко. Само глупак може да гледа футбол, а само сбърканяк може да му се наслаждава. Друго е да поиграеш, което, ако е с мярка и спортменство, би боло полезно за играещия, но не и за поркащия бира зат телевизора или за овикващия с псувни стадиона като зрител.

Не бих се изказал толкова крайно, че футбола е за простаци. По-скоро простака да го сложиш и голф да играе отново ще псува, т.е. Стоичков и голф играе но това не променя качеството му на простак. Той и премиеря Борисов играе футбол, но си остава същия простак, като Стоичков - то май затова и двамата са си приятели - две чалгаджийски просташки дървета! P.S. - Поради наложената от премиера цензура едва ли модераторите ще публикуват това мнение, което ни най-малко не е обида, а простата истина!

+1! Селският произход и ниската интелигентност не прощават на никого!

Ето един гост от женски пол! И аз се чудя как може да се гледат сапунени сериали и на следващия ден да се прави разбор, ама не обиждам жените, които го правят. Всеки има право да харесва едно или друго, без да е "сбърканяк". Единствено изключение правят тези, които денонощно ми тровят нервите с надута до дупка чалга. Лично мнение.