По-слаби сме от Молдова, Литва и Азербайджан

Загубата на националния отбор от Швейцария с 1:3 е поредното доказателство за затъването на тима ни. За съжаление твърдо заемаме четвъртото място в група с пет отбора и мач преди края нямаме шанс да минем по-напред.

Обратно в новината

Коментари - По-слаби сме от Молдова, Литва и Азербайджан | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма лошо,само дето дразни,че се пишат национален отбор,те са си отбора на БФС

АМИ НАМАЛЕТИ ИМ ЗАПЛАТИТЕ СПРЯМО "ПОСТИЖЕНИЯТА" !

Че те братле,ще имат да дават вместо да взимат

Добър ден,аз съм вашата леля.Вие открихте топлата вода

По-слаби сме от детските отбори на Молдова, Литва и Азербайджан.

Другите мачове на националният отбор ако искат да ги пуснат по телевизия скат че да могат да ги гледат по-вече хора :)) На всякъде по света когато играе нац. отбор мачовоете се излъчват по нац. телвизия но не и в БГ

Въобще не е твърдо четвъртото място! Оня ден гледах момчетата от Уелс, и те ще ни опердашат и тогава вече ще сме твърдо, но на пето последно място.

Не проумявам как е вазможно след толкова неуспехи да се мултиплицира рефрена "Те толкова могат", като и на слепите, и на глухите е ясно, че рибата се вмирисва от ГЛАВАТА. Това ръководство толкова може и е крайно време да даде шанс на друго такова.

Матеус - ВЪН !!!

Матеус ли беше на терена, той ли се нспъваше или бягаше от топката, на него ли не достигаше въздух, ориентация, акъл и желание за игра? Не вън - неко по-скоро сам си отиде и да ни остави да плуем в блатото. А нашите треньори отдавна са показали какво могат.........толкова си могат хорицата..

моляви се къде ни сравнявате с тези колоси у футбола...кажете нещо за караджиите от Малта и лихтенщайн ще бъде доста по реалистичнооо...