Ева Янева: Балтич има проблеми с алкохола

След като обвинението за "предлагане на секс" от страна на вече бившия селекционер Драгутин Балтич към две от волейнационалните бяха опровергани, последва ново "разкритие".

Обратно в новината

Коментари - Ева Янева: Балтич има проблеми с алкохола | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Две жени на куп са много,а представяте ли си каква мръсотийка могат да спретнат цял отбор.Срамота!

Човекът ги е карал да тренират съзнателно и с натоварване както трябва и да бъде.А те помислили че им прави намеци за секс! Тук е замесен и подляра Димо Тонев които се стремял към треньорския пост.Еи вие от БФВ приравнявате се към БФФ!!!!!

Тая пръдла за коя се мисли? Явно словенеца ги е озорил с изискванията си итая и още някоя друга мързелива фльорца му правят типичен български к--венски номер. Аз ако съм на словенеца, ще ги съдя до дупка!

Поредната българска просташка манипулация. Разликата между словенец и българин, е колкото между слуга и господар. А тези женки са булгаристанки и са с ниско съзнание.

"Чувала съм"...сигурен съм това.Аз чух и продължавам да чувам,че Бъгария върви към по-добро през последните 20г. Нека госпожицата се замисли,защо беше изгонена!!!!!

Ще му намерят нещо ... щом не им харесва вече на женките, ще ги тормози сексуално, ако не това то алкохол. Ако не стане с алкохола има и наркотици и т.н. ще направят големи "разкрития"