Пенев: Ред и дисциплина, ще бъда безкомпромисен

Новият национален селекционер на България Любослав Пенев бе гост в ТВ 7, където заяви, че ще провери при какви точно обстоятелства и причини Димитър Бербатов се е отказал от представителния тим.

Обратно в новината

Коментари - Пенев: Ред и дисциплина, ще бъда безкомпромисен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо замесвате Чичовото със златното поколение? Когато бяха големите победи той беше твърда е непоколебима резерва, само разходки се правеше за без пари. Игра активно за националния две-три години след това и основно се запомни автогол и репликата "Който не ме харесва да духа супата". Какво общо има той с победите от САЩ 1994 или пък с квалификациите? Колкото до "треньорската" му дейност, чичо му е пълен идиот, но Балъков и Стоичков бях и още са гениални футболисти и тактици. Все пак Пената имаше някакви успехи. Какви успехи има Чичовото? Служеше за к.... на мутрите от ТИТАН и за рекламно лице на Литекс, няма нужда да си обясняваме как Литекс стана шампион, пък и то е видно от "европейските" им изяви. Но иначе на приказки е супермен, българска му работа, на приказки големи, покритие никакво.

Ето за това говорим, браво пич !

ха така. казармен режим и супата да е гореща.

Какво златно поколение?! Какви скъсани 5 лв?! Вие забравихте ли, че и така наречения "златен отбор" беше на ръба за пореден път да отпадне от квалификацийте, ако случайно Емо Костадинов не се беше спънал в Париж, в една случайно преминаща край него топка......За какъв футбол говорите и въобще....?! Ние винаги сме били аутсайдер в този спорт и така и ще бъде.По-добре харчете пари за другите спортове в който се справяме добре.

Не знам дали са били златно поколение, но са били на светлинни години пред сегашният отбор и то много. Забравяш ли че за квалификациите за европейското пак имаха победи над отбори от световна класа, а сега Андора няма да можем да бием гаранция. Дано Любо направи нещо и не трябва да се чака победа на всяка цена, трябва работа а резултатите няма да закъснеят.

Не зная дали помниш но същия този Любо, тогава беше по известен с прякора чичовото и същия този Любо ни изхвърли от едно от малкото световни до които сме стигали с един майсторски автогол.И въобще ако го помниш този индивид когато беше футболист... ходеше из терена без никаква цел и посока , като избит електрон.На какво ще научи тези пияни момченца дето разправят че са футболисти....?! Ума ми не го побира, те и без друго не знаят какво точно значи думата футбол, тука си прав-ония предните поне това знаеха

Georg нещо си се по-объркал пич! Четвърти в света! Ако за теб това не е златно поколение по-добре замълчи. Справка - Аржентина, Мексико,Германия и Жоал Киню.

Не зная на колко години си и бил ли си свидетел на събитията или само си чел последвалите журналистическите раздувки.....Това с четвърти в света, футболна нация и тем подобни бля- бля...Който е бил свидетел на всичко това помни, че всичко това беше една ГОЛЯМА СЛУЧАЙНОСТ, вярно, красива, но все пак СЛУЧАЙНОСТ

Що не си е..ш п.....а майна, а!!! Сдухан комплексар от незнам си къде....

Мога твоята

Златно е поколението, защото това е обективна оценка за нивото на футбола, което играеха по онова време в националният отбор, а не защото за спечелили някакви си златни медали... Любо Пенев много точно и ясно казва нещата в статията и да дано нещата потръгнат с поредният човек от онова златно поколение! (Но нали имаме поговорка - Една птица, пролет не прави!)

За какво ниво говориш?!Ако както по-рано казах, ако във Франция Емо не беше се спънал.... Те тези същите бяха вече готови успешно да защитят за пореден път дългогодишната си титла -Световни шампиони ПО НАЙ-ДЪЛГО гледане на световното по ТЕЛЕВИЗИЯТА