Голямата битка на Херо: Имам силите да се преборя

На 13 октомври за първи път обществена фигура се осмели да обяви публично точната си диагноза, която шокира всички. Едно от най-големите ни имена в спорта – Димитър Димитров-Херо обяви, че диагнозата му рак на стомаха е потвърдена и не му остава нищо друго, освен да се бори с коварната болест.

Обратно в новината

Коментари - Голямата битка на Херо: Имам силите да се преборя | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Успех!

Успех и от мен !!! Нека морето и Бургас те зареждат с още по-силна енергия!!!

Успех ПРИЯТЕЛ и както е написано на плаката на стадиона МНОГО БИТКИ ЩЕ СПЕЧЕЛИМ ЗАЕДНО.ТИ можеш.

Бори се ХЕРО!!! В спорта си го доказал-докажи го и в живота!!! Желая ти УСПЕХ,не се предавай -и не забравяй че ГОСПОД е БЪЛГАРИН!!!ВЯРВАЙ,БОРИ СЕ И ЩЕ УСПЕЕШ!!!

ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ

Държай се Херо, нещата ще се уредят благополучно и най-важното гледай си семейството, то е най-важното за теб сега и изобщо. Ще се пребориш

Ще успееш! Сигурен съм!

Свалям шапка пред този истински мъж. СТИСКАМ ПАЛЦИ ДА УСПЕЕ БОРБАТА МУ!

Борбата ще е успешна!!!

херо ти си по силен от болеста още много битки ще спечелим заедно успех

Скъпи Херо, Пожелавам ти от цялото сърцеи душа да успеееш в битката за живота. Тук за съжаление няма клубни страсти. Аз не те познавам , но съм роден един ден след теб. Ние близнаците сме мъже главно упорити и на честа ! Дано Бог да ти дари изцерение ! Бъди благословен !

Кураж и късмет, Херо! Ти си роден да побеждаваш, ще успееш!

Дръж се, Херо! Ние те подкрепяме!

Успех Херо! Стискаме палци и вярваме, че ще се пребориш!

Бъди силен, Херо, и вярвай в добрия край!

Много, много късмет, дръж се Херо, не се давай и знай,че зад теб сме само с добри пожелания, вярваме в твоя успех, бори се със зъби и нокти и вярвай силно с победата си!

Успех

Херо,вярвай в добрия край,избягвай стреса и големите физически натоварвания. Мисли позитивно, усмихвай се. Хубавата музика да ти е ежедневен спътник. Наблегни за подобряване на имунната система. Твой фен и земляк минал по този път.