10 години след трофея - историята на Григор на US Open (галерия)

Преди десетилетие българската звезда държеше купата в ръцете си в Ню Йорк

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление към момента за Григор всеки турнир е труден и всеки съперник неудобен. Всеки от топ 100 може да го елиминира във всеки един момент. Докато не попадне на добър спортен психолог не можем да очакваме нищо от него.

ако редактора, кое му е извън темата... коментирал съм шампионите от преди 10 години!

Коко в е още е приличала на нещо , а нашия не е бил кифлата, в която се превърна.

Да отпада в първи кръг, че да ходи, да се готви за Шанхай! За сега монакото се движи много добре. Очаквах да е 13 ти, но може и 20 ти да бъде.

Еййй, не се спряхте да ровите в личният живот на Гришо, явно вашият е монотонен и лишен от емоции. Каквото и да пишете, имаме един спортист за който говори света. Желая му успех днес срещу Вавринка! Гришо, бъди търпелив и концентриран, докажи, че можеш и остави кучетата да си лаят!

Браво! Подкрепям те! Успех, Гришо!!!

Статията много ми прилича на типа статии тук "15 години, 20 години и пр. от победата над Германия на Световното първенство 1994-та" .... Имай предвид каква е посоката на футбола ни след тази година и правейки аналогия с него "футболът" .... Григор дьо Монако определено и на 222% е тръгнал по неговия път. Желая му успех в пътуването.

Много умен коментар! На човек, който явно не е тръгнал за никаде!!!

Не зная за коментара ми, а и все пак аз съм пристрастен, понеже съм го писал, но репликата Ви определено показва, че сте ЕНТЕлегЕнтен .... Надявам се разбрахте иронията. Всъщност какво казвате?

много се излага Гришо...най-вече с отношението си ... разправя се с дърти кощрамби ... разсейва се с маловажни неща ... вместо да си вземе младо месо и да си се концентрира на корта и в семейството

Всички!!! успели тенесисти от елита мислят само за тенис!!! Нашия... за селфита,жени,яхти ,сафарита и т.н "Тренировките" са само за нас,да лапаме мухите... за съжаление е така! Всичко е от главата,там му е проблема. Когато е трябвало да получи възпитание и ценности той е бил на корта, вече е твърде късно,за съжаление.

Явно ти си мислиш за селфита, жени, яхти, сафарита и т.н, а Григор има каквото си поиска. Впрочем, кога Гришо е бил на сафари?

Успех на Вавринка.

Със сигурност си бил слаб ученик, щом си сложил точка в края на изречението. Това е причината за завистта, която те измъчва като виждаш успехите на другите.