17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перфектен призив да го чуе Бойко. 10 години наистина стигат начело !

Адмирации!

Честито на момчетата за класирането и за мъжката борба. Разбира се и късметът беше с нас, но и така става... Сега очакваме един плешив и дебел чичко да се появи по телевизора и да обясни колко много е направил за българския баскетбол и как без него нямаше да се класираме на този форум. Българи - юнаци!

10 е хубаво число, случайност? Не мисля, дано на 04.04.2021 да си кажем стигат 10 години. Браво шампиони. Българи юнаци.

Борисов възроди спорта в България , А завари пълна РАЗРУХА!

Защо всички позитивни новини трябва винаги да обвръзвате с политика. Кажете браво и замнълчете. Стига с това кой и за какво виновен. Имате прави на глас изразете го, когато трябва. И това категорично не е под този пост! Тези моомчета са се трудили и са радостни, че са направили нещо за тази страна, а вие опорочавате всяка статия с политически неща - Бойко, Корнелия, Мая Манолова и не знам си още кой.

Последната снимка няма нищо общо с темата, моля редактирайте. Българи юнаци!

Посрещаме с националния флаг руския,български боклуци и руски роби

Къде видяхте руски флаг?!

Какво им е великото на мога да разбера, като паднаха от измислената държава Босна и Харциговена????

Като си спомня какви легендарни баскетболисти имаше и залите се пукаха по шевовете......... Какви турнири се провеждаха в София.Най големите проблеми на нашите бяха , когато много рано трябваше да играят с Югославия и СССР много рано

Който досега не е виждал жираф- педдераз, нека гледа снимките на тия застанали около маймуната, в средата..

В Босна и Херцеговина има много силен баскетбол -наследство от прочутата Югославска школа . Само в Македония баскетбола беше на много ниско ниво...................Изобщо не сте прав

Българи !