100-те най-добри играчи в света: Триумф на Меси и нов удар по статута на Роналдо

Лео е първи с рекорден вот, а и никога за 10 г. не е излизал от топ три в класацията на "Гардиън"

Обратно в новината

Коментари - 100-те най-добри играчи в света: Триумф на Меси и нов удар по статута на Роналдо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Меси

Отново за отбора на Аржентина по повод един негативен и неадекватен коментар по-долу. Отдавна не съм виждал, а и дали изобщо съм виждал толкова целеустремен отбор, с ясна идея, гъвкава тактика, генно предавана южноамериканска техника, смяна на темпо, разтягане по цялата ширина на терена, плюс 10 отдадени на каузата черноработници и Месията Меси. Мачкаха и удушаваха, а в някои случаи и унижаваха всеки един от съперниците си, без изключение, включително и в мачовете със С. Арабия (2 изолирани късметлийски ситуации), Австралия (късметлийски рикошет), Нидерландия и Франция (късметлийско завръщане и в двата мача)! Шапки долу на двамата Лионел-и, на Лудия Мартинес и сие! А и ако трябва да сме честни към историята, заслужаваха титлата още през 2014 г., но сега - повече от всякога! Да ме прощава Великия Марадона, светла му памет, но по-велик от Меси не се е раждал, едва ли ще се и роди, за тих, но вечен ужас на всички хейтъри и феновете на Гела (как ли спят сега?!)!!!

И за какъв Роналдо говорим.Спретее.За него играе най скъпият отбор в света.А малкият е като Майкъл Джордан.Остават 10 минути до края и треньора вика ,,,само подайте на МЕСИ ,,......голяма работа......огромно щастие е,че го гледам.....обичам те МЕСИ......благодаря ти......

Седем години е най добрият на планетата Земя.това не го казвам аз,това го определят другите,не толкова добри. Сам е той.Сам е.......М........си.........дано след стотина години да представлява нашата планета,.......ще бъде удоволствие за всеки.....

Няма да коментирам Меси или Роналдо,а Аржентина.Няма такъв безличен отбор ставал шампион.Надали няколко човека ще кажат имената на 4-5 от титулярите им.До като имената на Кемпес,Оси Ардилес,Филиъол,Леополдо Луке,Тарантини се помнят 45г вече.Меси и Роналдо са велики по своему и няма нужда да се делим на лагери/все пак ги коментирах/общото на двамата е че са далеч от най добрите си години...........

Уникален отбор, мачкаше наред и всеки, не знам кое Световно си гледал и коментираш!

Реплика към неукия тъпак по-горе: а какво ше кажеш (защото явно не можеш да мислиш) за рекордния трансфер във Висшата лига току-що на Енцо Фернандес в Челси за 121 млн. евро?!

Стига с тоя Меси .Той е играл само в Барселона и Псж .Цялата му кариера е в Барселона.А Роналдо се е доказал и в Англия и в Испания и в Италия.Хората като си нарочим някой и само той ни е в устата.Като Меси е толкова велик защо като се споменава и веднага се споменава името на Роналдо.Гледайте повече мачове.Тогава коментирайте.

Тайна, най-зле пазената тайна е, че отдавна вече няма дебат, чети повече и ще разбереш!

Роналдо, и той първи, във втората петдесетица! :-)

Кой, Гела ли? Споделил е с неговия душеприказчик - Пиърс Морган "По-добре пръв на село, отколкото последен в града!", му-хахахаха!

Класации разни, но все в заглавието фигурира името на Роналдо. Защото, ако го няма няма кой да обърне внимание на класацията.

Така си и знаех. Забележете. Меси - 76%,а втория Мбапе - 13%. Меси е най-великия!!

Прякорът на Меси е Бълхата. Други го наричат въшка, пуча въшка

За тъпанари от тъпанари

Измислени класации

Айде стига с тоя надценен хипофизен плъх.

Плъх но първи. Следващият е на 1 милион светлинни години. А нарцисика Роналдо не може дори и праха да му стига - 51 ви.

Защото си много прост, затова ти е удобно тъжно! Нищо, тъгувай си то е ясно, че си невеж!!!

Гейрдиън да си завре тъпата класация да не казвам къде.

Меси и Ноле най Великити няма марадончо няма пеле...

Меси е голям, ами тая маймуна кво прави там?!

С малко повече от първенството му,в което не само не вкарва ами и греши хахах

Хайде стигабвече с тая реккама на африкански и латиноамерикански цигани,може ли? Ако само Бели играят в шампионатите ни за две години няма да има кой дс победи Белите отбори на Европа.Това е истината!И част от истината е,че ако латиноамериаанските мангали бяха толкова дибри,ти нямале дс се гъзят на арабските си сводници и рушат Европейският футбол.Пишнан от реклами на Винето,Текунзе и сборная ромейская! Белуте футболисти,които са най-тслантливите са абсолютно изолирани от протагонизъм.Писна ми от цигания !

с ЕГН?!? Нещо като Премиер със шланг!!!

Ми, като ти е писнало - трай си и се скрий там където си мисля.

Като видя тоя топ10 и ми става тъжно някакси...