104 години синя любов

Футболният "Левски" празнува своя рожден ден

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да публикувате снимка с напълнен стадион с Фотошоп... Тъжно

Направиха ви цял отбор на фотошоп, ама нали си го обичкате... Седнал да се заяжда за една снимка...

На колко ракии си го писал това рано сутринта бре шебек рогат?

Ако прозвището "ЕВРОИДИОТИ", което си заработиха в Европейските турнири сините подуенски говеда се смята за "славна история", то те наистина са най-славните! Друг български отбор не е достигал, а и едва ли ще достигне някога, подобни футболни "върхове"!

104 години срам и позор. То не беше царщина, пощальонска история, милиционерска работа, мутренски времена.

ЦСКА,ЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАЦСКАж

104 години доноси, милиционерщина и €вроидиотизъм!

Честит празник Българи! Честит празник ФК " Левски"!

Да не е Банго Васил неска?

Dir, това не е про статия, а фенски словоизлияния. Стегнете се...

Датата на обединение на два равностойни клуба се смята за рождена дата на новото дружество. Справка - великия ЦСКА (който иначе има корени още в далечната 1913-та), великия Сампдория и т.н Сегашния Лефски Подуене е наследник на създадения през 1969-та Лефски-Спартак. Какви сто години бълнувате?

Какви 104 години пичове, след 2 фалита? Ами съдът нима не закри Кенефа през август 1949? Това ГМО Динамо-Спортист-Слабак е всичко друго, но не и 104 години! И е срамно такива напушени наркомани да носят едно свято име! Купувачи на мачове...жалки!

КГБ

Хахаха, ФК Калъфка, няма купа няма титла само синя тишина.

Оранжевите пак се правят на "армейци" и оранжево квичат под статия за ВЕКОВЕН ЛЕВСКИ! Само Левски

КГБ

Оранжевите играят във ,,В" група, а най- великия български клуб ЦСКА е в ,,А" група.

Туморът на БГ футбола! Евpoидиоти!

Да, това са феновете, които повече мразят другите, отколкото обичат своите... - по-големи "евроидиоти" от такива няма... Марш "евроидиоти" - както от форумите под статиите за други отбори, така и от стадионите... Заради такива, като Вас (включително и някои "сини" "фенове", разбира се) не можем да заведем децата и семействата си на мач и да го имаме за забавление, а не за "война"... Марш и не се връщайте, докато не приемете "ритането на топка" само като игра!!!

Носят името на Апостола, а държанието им е, като на маймуни :) Не случайно им викат"цигани" навсякъде в България.

Няма титла, няма купа, няма даже козирка - има само синя тишина - кефеше ме оня коментатора на Славия - LeWCki

"Кефеше те"... - виж отговора на "ГОСТ" към "М7", защото той е точно за такива като теб, истинските "евроидиоти", омразата на които пречат на останалите да ползват футбола за забавление, а не за война... Марш и на теб ще кажа - както от стадионите, така и от форумите под статиите, особено когато са за чужди отбори... Прочети, може и да се осъзнаеш...

САМО ЛЕВСКИ! ! ! !

КЗЛ и само ЦСКА - евъ & форевъ!