Коментари - 19-годишният Карлитос е на един мач от това пак да измести Джокович от върха | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има нещо комплексарско,нечистоплътно в това хлапе.

Медведев ще му "помогне" да остане на второ място! Имам чувството, че започват да го "помпят" като Надал през годините... Точно след контузии Рафа се появяваше като Супермен и отнасяше всичко по пътя си. Убеден съм, че преди десетина години френската министърка на спорта беше права за Надал! Той обеща да я съди, но не му стигна куража, защото тогава всичко щеше да лъсне...

Айде бе. Едни 20-30 победи от Големия шлем са му нужни, за да го доближи изобщо. Малко гущерче мн трудно става голям крокодил...

Съгласен съм,че може би Надал взема зоб,може би все още разрешена. Впрочем някой виждал ли е друг тенисист освен Надал толкова много да се поти?И то толкова бързо сле започване на играта.Откъде е това?И защо само той. Роди му се дете преди известно време ,да ми е живо и здраво.И след това само пада.Изводаите всеки сам да си ги направи.

Не е истина тоя,просто е тинейжър.Даже е надрастнал подобните на него.

Какво хлапе ? Аз на тия години бях граничар и охранявах държавните граници.

Няма спорт вече, има политика, евал съм мамута на всички

Най- удобно за краварите ще бъде да издадат забрана на Джокович да участва в турнири до края на годината, за да са сигурни, че няма да е номер едно. И мангалчето Алкарас ще може да го измести със сигурност. Гадни лицемери.

Алкараз в тази форма ще отупа Джокович и и Медведев. Гледах и 2та полуфинала - испанеца направи невероятен мач срещу Синър, докато Медведев е нещо като Джокович - перфектен връщач. На финала Алкараз трябва да вкарва повече от неговите дроп-шотове, за да разбие играта на Медведев.

и да участва и да не участва,шумадийският манго с пипонестата глава никога повече няма да е номер едно

Откакто политиката влезе в тениса, спрях да го гледам.

физиката е и до ген. Майк Тайсън на 17 год. можеше да отупа половината топ 50 професионалисти, а на 19год. нямаше кой да го бие.

Джокович е номер едно,защото испанчето се контузи и затова успя да го измести от първа позиция.

Става дума за ранглиста бре умник.Момчето е на 19.Има време да го стигне

Време е Джокович да отиде на второ място в световната ранглиста.