Коментари - 37-годишният Модрич взе решение "за пет минути" и загърби Саудитска Арабия | Корнер.dir.bg
назад

37-годишният Модрич взе решение "за пет минути" и загърби Саудитска Арабия

Хърватинът изобщо не е разглеждал офертите от Азия, остава в Реал

Обратно в новината

Коментари - 37-годишният Модрич взе решение "за пет минути" и загърби Саудитска Арабия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 11

Евала,хърватино!

Хубав старчески дом се заформя в Реал :))))

В шампионската лига имат един от най-младите отбори. От галактос преминаха към стратегия да дават много пари за млади играчи, което е рисково, бо чичката Перес сериозен бизнесмен. Само Алаба, Крос и Модрич са по-възрастни, но са в доста добра форма, Модрич играе и продължения без проблеми.

го загърбат анадолците.Мръсен усташ.

Модрич бил играл 70 мача за сезона!

Е как е постигнал всичко във футболната игра, като нито е бил световен, нито европейски шампион. Постигнал е всичко на клубно ниво, но на национално и индивидуално не е постигнал всичко.

Адмирации за това решение. Повечето хора гледат на футболните трансфери ,само от гледна точка на пари. Да, това е важно. Но!!! Помислете малко ,тези футболисти имат семейства, създали са приятелства, имат отношение към клуб,ръководство. Ако щете ,и самият факт, че живеят толкова години на едно место - не всеки човек е роден "чаргарин". Понякога - в случая с Модрич, е по-добре да продължиш в любимият си клуб, макар и за по-малко пари, но да си заслужиш уважение от феновете ЗАВИНАГИ!!!

Какво искаш да постигне с малка Хърватия стана 2-ри в света и 3 -ти на последното световно, игра финал в лига на нациите онзи ден...колко големи футболисти не са ставали световни това не значи че не са успели...а той успя навсякъде

Мозъчето е само за пълнеж , нали ? Лошо няма , само че когато е трудно да се мисли , замълчи - правиш си страхотна услуга

Май имаш солиден опит с тях! Голям си глупак ,ясно е но ти може и да не го знаеш!

За това е по голям от някои несъмнено много добри и титуловани футболисти! Парите не са всичко, обратното след като имаш достатъчно , покажи ,че си човек с морал и ценности, дай пример... Ама е рядко явление.