17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да е жив и здрав! Само една забелка към авторът на статията...Втората му съпруга Минту е билс сервитьорка когато са се запознали!

Без чешити Ф1 щеше да е много скучна. Наздраве Кими.

Страхотен пилот!Да е жив и здрав! Не случайно е толкова обичан независимо в кой отбор е. Спомнете си плачещото момче от голямата награда на Испания на пистата "Каталуния". Тогава при състезателен инцидент Кими отпадна още в първата обиколка. Камерите засякоха на една от трибуните малко момченце облечено цялото в червено/екипа на Ферари/, с номер 7 на шапката. Момченцето плачеше неутешимо, защото неговият любимец е отпаднал. От бокса на "Ферари" също виждат тези кадри и запитали режисьорът на предаването от коя трибуна са кадрите. Така беше открит и доведен в бокса на "Ферари" малкият Томас, който е от Франция и е с майка си и баща си на състезанието. Тук той се запознава със своя кумир и получава подарък от него. Великолепна сцена!

Като ги гледам тия снимки се чувствам стар... но сякаш онзи ден му беше дебюта със Заубер. Един от най-отличителните пило в спорта въобще. Радвам, се че ще го гледам още поне два сезона, макар и не в челото на колоната му пожелавам успех

И аз се радвам,че най-накрая го разкараха от ферари,че вече чеп за зеле не ставаше от него

Да е жив и здрав! Винаги ми е изглеждал сухар, беше интересно да прочета статията. А с втората му съпруга са създали страхотно семейство.

Евалата! Жив и здрав.

Велик! ЧРД и жив и здрав!

Честито Кими. Жив и здрав.