17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важното е, че сърбите паднаха!

как е суперската ти майка - ще гледа ли финала.....по темата е!

Редактор ли си, цензор ли си, все едно какъв си! Измий си още веднъж очите и чети внимателно. Кое не е по темата, коментирам един от финалистите? И кое е спам, в смисъл, че не е вярно?

Моля, спасете ни от тези коментатори. Сашо го мързи да говори, плещи само глупости, рядко познава какво става на игрището, а вчера откровено се прозяваше докато коментира. Димо Тонев и Николай Василев сто пъти обясниха как "Америка" са тотално велики, какви извънземни методики за работа имали, нищо че нямали национален шампионат, как поляците се държали на магия в мача и как само най-великият волейболист на света Андерсън да започне да играе и Полша веднага ще развее белия байрак. Пък Курек какъв бил непостоянен. Как Хайнен не знаел кой център да пусне и въртял смени, които само той си разбирал. А треньорът Врабчев какъв титан на треньорската тактика и стратегия бил! Пък тя взе, че стана една!

Подкрепям Ви напълно. ! Писна ми да слушам за "великите и невероятни американци". Затова и спрях звука на телевизора. Е отне ми малко удоволствието от мача, но поне не слушах глупости, а и после....ПЪЛНА компенсация. Браво на Полша !