70 години ЦСКА - юбилеят в снимки

Вижте шоуто от миналата събота през обектива на Павлин Даскалов

Обратно в новината

Коментари - 70 години ЦСКА - юбилеят в снимки | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е да сереме в устата на Ристю Кюрда.

Ся, кой квичал, кой мучал, всеки може да си дрънка. Ето тука си е написано. Единственото условие е, припознавачите да могат да четат. ''УЕФА даде четири титли на ЦСКА-София. Това става ясно от публикация в официалния сайт на европейската футболна централа. В нея са дадени броя на участията на всички отбори в КЕШ/ШЛ от 1955 г. до 2018 г. Там не фигурира името на Литекс, който е четирикратен шампион и участник в предварителните кръгове на ШЛ, а е заменено с това на ЦСКА-София.'' Някакви въпроси ?

Е какъв юбилей са 3 години..

Две де*

Да попитам мучащите. Къде е купата, бре кухороги? В задните ви части, където и слънце не огрява. Един отбор не е търговско дружество, ама вие нямате толкова акъл за да го разберете.

И повече титили имаме (вие само 4) и поне на финал играем. Амин.

Имат вие, имате калъфки, това имате. Какво стана с наказанието ви заради децата? Или пак сте онеправдани и никога не сте сторили нищо лошо? Мууууууууу.

Цска 1948 като влезне в А група, ти за кой ще си :D

До провокаторчето. Ниска топка си и не си заслужаваш нормален отговор. Отново да попитам. Какво стана с нашарените деца?

Тези продължават да си въобразяват че са ЦСКА. Този отбор фалира и несъществува вече....

Две години - Литекс-София.

А тей. Само пари за винетка дават.

Тези са Литекс, просто привържениците на ЦСКА, които останаха без клуб ги припознаха.

Цска престана да съществува на 9-ти септември 2016 година.

Именно. Сега може да си обясним и синдрома на македонците. Хем си знаят кои са, хем се опреличават в друг, че си и вярват..

Колкото и пъти да напишете тази лъжа, тя няма да стане истина. ЦСКА е онзи клуб, който извървя честният път до "В" група, след две седмици ще е в "Б" и догодина ще се върне там където му е мястото.

След 68 години, ще са станали 70..Ама сега..Нищо чудно де...Мутрафонът със седми клас и то, от спортното, не може да брои

Който се интересува от истината, проверя в официалната документация. В сайта на УЕФА може да се разледа профила на ЦСКА-София и там има цялата история на този клуб или по точно има липса на такава. Това, че в България футболът все още е в ръцете на бивши и настоящи мутри, които индиректно управляват и БФС си е едно на ръка. Хората обаче си имат правила и си ги следват и никакви тукашни машинации не могат да помогнат.

Едва ли ще съществуват дълго и коментара ти и тирето...

Какви червени, какво цска, какъв юбилей, да ва шибам и в журналистите, на две години клуб, чества 70г.,само защото си сложи тире.И Вие го припознахте, вместо да пишете едно тире иска да си препише титлите, успеха и емблемата на един велик клуб. Фалираха съзнателно1948 и сега ние сме цска, Пената, Стичков, Бербатов слизат от хеликоптера и ние сме цска.БКП стана БСП пак го припознахме, тоя Павлин Даскалов да върви да се прескача, и да не пише простотии.

не си спамням някога Пенев,Стоичков,Бербатов да са играли в Литекс още по-малко в Чавдар Етрополе..Кражбата на история си е направо престъпление.Дори захарния бос които грймко обяви , че купува емблемата на автентичното ЦСКА не даде парите и следователно е купил на баба ми цървулите.Правилно отбеляза някои от форума , че със седми клас трудно се смята.Не че Левски няма да вземе калъфките но има и калъфки за ГМО-то.Като си нямаш история крадеш чуждата , че е по-лесно.