Коментари - 8 години без Трифон Иванов: Легенди и футболът ни сведоха глава пред Железния (Снимки) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бях забравила, че Туньо напусна това измерение! Харесвах го много, да почива в мир. Стоичков и Балъков се изкачват няколко стъпала в очите ми! МЪЖЕ! Как ни радваха в далечната 1994...спомени ... Бъдете здрави, момчета!

На един мач в Пазарджик между Хебър и ЦСКА дойде и седна в агитката на Хебър, сложи си слушалки с уокмена за да не слуша тъпотиите на местните селяни и изгледа целия мач

Бог да го прости!

Великият Трифон! Приличаше на чужденец във футбола ни тогава, щеше да е прилича и сега - един от малкото непростаци в една просташка игра!

Има си готини видеа за това как се представя на световното 1994г и какви шпагати прави. Но като сега отварям е пълно с реклами. И да се запитате колко сегашни защитници играят така на такива влизания.

Бог да го прости ! Всички ще си отидем от този свят един ден. Тук сме само гости. Въпросът е дали ще бъдем толкова уважавани. Споменава се, че там са били майка му и дъщеря му. А жена защо не е присъствала. Само питам.

намерили време между рекламките на хазарта.....................

въпреки, че съм оо-млад от него имах честта да познавам този Човек, уточняеам ЧОВЕК и личност. Няма такова голямо сърце и такава широко скроена душа, като Туньо. Двете ми срещи и разговор с него и мога да кажа, че онова поколение футболисти имаха и чест и достойнство и мъжка дума и на маса се пиеше, като за последно...... Поклон у вечна памет.

Къде е перуката, къде са останалите "герои" , бивши и настоящи?! На такива места за съжаление късно си личи, кои са хората и приятелите! Когато е хубаво и весело, всеки може. Когато е тъжно и горчиво само истинските хора са готови да споделят и утешат! Стоичков все повече израства в очте ми! Не, че е бил малък до сега!

намерил време между рекламките на хазарта................

Трифон шпагата! И с лепенката на носа беше много страшен за противниците ! Остави добри спомени!

Много добър футболист, а и като човек си е беше великан. Браво на Балъков и Ицето, че са намерили време, това показва, че и те са добри хора, а като се замисля колко се плюе по тях. Помнете, че всички сме смъртни.

намерили време между рекламките на хазарта................

Велик ЧОВЕК ! Благодарим, че те гледахме и познавахме , макар и задочно ! ГОЛЯМ ! Бог д г о прости !

Голям човек, голяма душа, голям футболист! Почивай в мир и благодарим за всички мигове!

Найн мами, найн Трифон - голем страшник с добра душа - така го описват близките му....

Бог да го прости,добър човек и играч беше.