Коментари - Алкарас мина Джокович с 80 точки. Прогрес за Григор в ранглистата, но Томова падна с 19 места | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Признавам,че Алкарас е много по-добър тенисист от Джокович.

Предишният мач между Алкарас и Джокович как завърши? Някой от феновете на Нолчо ще каже ли? Джокович няма какво да покаже.

Явно си върл фенбой на Карлитко. И от истината много те боли. Толкова ли е трудно да признаеш, че Карлитко се изпусна в Париж. Всички го видяха, само фенбойчетата не сте го разбрали. Джоковеч ще играе толкова колкото иска, а не колкото хомофобите искат. А Карлитко тепърва има да яде бой.

Последният мач между Джокович и Карлитко как завърши? Някой от пишман феновете на Карлитко ще каже ли? Извадете си главите от онова място, където слънце не го огрява и бъдете обективни. Джокович има какво да покаже още. Не бързайте да го отписвате с лека ръка.

Алкарас е заслужено на 1-во място в световната ранглиста :)

Симуланта Джокович е вечно втори!

Заслужено. Дано са не се контузи на Уимбълдън, искам да видя как ще отнесе Джокович като куцо пиле -домат

Ако миналата година се раздаваха точки на Уимбълдън, Карлитко нямаше да помирише номер 1 през изминалите 12 месеца :)

Всички на запад мразят православните, защото са по-добри във всичко от тях!

Така разправят и в Русия. Все другите ги мразят и им пречат. Не знам защо и Украйна ги мрази и им пречи. ЗАЩО ЛИ?

Да, Вълната на некомпетентност и неграмотност ни залива! Кога ще дойде отливът, че става страшно? Много му се иска на журналиста и на много други да "детронират" Ноле, да не е номер1, но той ще е там завинаги, недостижим. А за конкретиката. 1. Няма точки за защитаване никой от 2022 Уимбълдън, включително и испанското недоразумение. 2. Испанчето има да защитава 450 точки в юли, т.е. скоро ще е пак втори, а след 3 месеца ще е извън тройката. 3. На Уимбълдън е единственото място, където не подреждат схемата по класирането. Мисля, че Ноле ще е номер 1 поставен, въпреки временните маркетингови заигравки с 1 и 2 място на журналистите, които са "много обективни". Четете моля, сайта на асоциацията на професионалните тенесисти, дори и тя да е малко против Ноле. Бързичко затриха всички статии на първа страница, след 23-та му титла. Но явно така ще бъде. Трудно, но интересно и накрая справедливо. Ноле ще бъде 400+ седмици номер 1 и ще има най-много титли от Шлема. А дано и годишен да направи. Идемооо Ноле. Stay positive!

Какви точки има да брани Джокович, като миналата година на Уимбълдън точки не се присъждаха - затова и англичаните тази година пуснаха руснаците и беларусите?!

Свалете тази новина, че се излагате

D_T

Намерете си компетенти журналисти и / или редактори... Миналата годинина за Уимбълдън не се дадоха никакви точки и никой в момента не защитатва никакви точки на Уимбълдън...