17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уайлдър - Фюри кога ще е?

1 декември

Да не споменава Кобрата. Твърде силен и нежелан противник, надява се да не се срещат изобщо. Шансовете на ингилиза са минимални.

ама тогава кубрат ще бъде "контузен " и то много тежко

джошуа пази българия от падение, че един кубрат ни остана

заради кинтите да иам еди кой си за противник, иначе чисто боксово е се тая.

Кобрата да се пенсионира се победа, щото срещу Джошуа сигурно ще колабира...

Уайлдър няма да иска мач с Джошуа.Кубрат да чака есента.

Запомнете го добре: който взима голямата парса от един боксов мач - той е защитен от допинг контрол !! Примерите са много - с Кличко, и сега с тая английска химическа лаборатория, наречена Антъни Джошуа. Нека му вземат не само урина, а и кръвна проба и ще видите тогава самата истина на този шмекер !!

1. Дионтей е най-бруталният и най-атрактивният. Първо ще надуе тиквата на Фюри, а после, на който дойде. 2. Джошуа ще избягва мача с него, колкото е възможно по-дълго., а после Уайлдър ще го пребие за срам пред целия свят. 3. Двете кюфтета Чисора и Уайт не са проблем за Джошуа, Фюри или Уалдър., както и за Кубрат 4. Вероятно Уайт ще победи Чисора и ще се наложи да го реанимират след мача с Джошуа. Кубрат вече преби Чисора, а Уайт просто избяга от боя. И в заключение. Ако Джошуа имаше удара на Майк Тайсън и някой все пак успее да му внуши, че ударът започва от краката, а не от кръста нагоре, щеше да бъде наистина велик, но не е...До силата на удара на Майк Тайсън се доближава Уалдър, макар че са различни като стил, поради ръстови разлики. Удря яко и през ръкавиците... ако трябва да подобри нещо, то е точността Няма техника на придвижване, но се сеща да си мести краката достатъчно, за да удря като чук. Удря с цялото тяло. 5. Кобрата е труден за всички. Може да излезе срещу Джошуа и да победи, но не е атрактивен и този мач едва ли ще се състой някога. По-скоро Дионтей ще смачка Джошуа и тогава може и да се даде втори шанс на нашия, но срещу Дионтей. А срещу него, май няма шанс. Хайде със здраве! можете да си чешете езиците колкото искате. А на отрепките, които плюят срещу Кобрата, им пожелавам да не ги среща мечка в гората!

Ми че Кубратчо само в редени мачове участва

Е това беше ясно. Единствен вариант за бой с Кобрата следващата година е Фюри да победи Уайлдър, което все пак не е малко вероятно и британецът да не иска да се бие с него по комерсиални или имиджови причини, тъй като такъв мач няма да е толкова атрактивен на фона на всеочаквания Джошуа - Уайлдър.

Според мен прави два бързи мача, бие с нокаути и вече няма как да има бягане от Бой с него.

Сега нашия може да почне да се хвали, как Джошуа се е уплашил като е гледал мача и затова не ще да се бият.

ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ НАШИЯ ИЗБЯГА ОТ УГОВОРЕНИЯ МАЧ

Естествено, че няма да е Кубрат. Тоя палячо никой не го брои сред големите. Чалга-селтак...

чекисти.....сте