17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Велика ! Както и всички нейни предлественички в българската стрелба ! Златни момичета , поклон !

Повечето ни олимпийци са на принципа ГЪЗ ПЪТ ДА ВИДИ.

НАЙ- ВЕЛИКАТА МАРИЯ!!!

Олимпийския девиз е “по важно е участието, отколкото победата”, така че си изпълнихме плана, и участвахме, даже Марето носеше и байрака.

Сега да става професионален килър, ще има много работа и пари...

Може би трябва да се събере цялата федерация и дружно да забият приклада на пушката в задника на Гроздева ! Така де, като не е получила медал, поне нещо отзад да получи ... Освен това да върне парите за екскурзията ... Ние данъкоплатците НЕ желаем да спонсорираме ЛУЗЪРИ !!!

Що си толко злобен бе? Малка пенсия ли ти дадоха или ТЕЛК-а не ти удължиха? Марчето си ни е златна. Респект!

Вярно, малко грубо се е изказал, ама по принцип има истина в казаното. На Гроздева и беше ясно, че нищо няма да направи. Но не отстъпи участието на младото момиче, което също имаше квота, отпаднала като бройка поради допълнитерните ограничения. Може да опонираш, че и другата щеше да направи същото. Да, ама не. Защото, първо - можеше да не е така и второ, по-важно -момичето щеше да натрупа опит за след 3 години, а не да се демотивира и да каже - а, бе що не си....... И или да си откаже, или да се изнесе да представлява някоя друга държава, в която личен интерес е трудно да надделее над национален.

Ти май си искал да кажеш "Оноден" , пък си написал "Очуден" ... "УЧУДЕН" май трябва да е.

Ее ти още малко ще затриеш всичко що мърда ...какво стана татко ти посегна отзад когато си бил на 10 ли..

Ти от личен опит ли говориш ?

Мислите са ти само за ,,отзад" значи си обратен, нали.

Голяма!!!

е олицетворение на талант, много труд, постоянство, упоритост и в резултат на всичко това една страхотна спортна кариера! Остава завинаги в историята на българския, а и на световния спорт! Мария, гордеем се с теб!

Добре че се е омъжила за треньора си ... иначе щеше отдавна да е забравена. Понеже всички си задават въпроса "Защо толкова дълго? Нямаше ли някой по-млад? Нямаше ли някой по-добър?" Отговорът на горните въпроси е: "Еми нали треньорът определя кой да ходи на олимпиада ... а това е мъжлето на Марийка"

Сега ако успее и като треньор да предаде на младите своя опит и умения ще е страхотно!

То пък е един труд да стреляш.Или си го можеш или не.

На 69 мяза, що така от много шотове на бара ли??

сам

Марче, защо последен изстрел бре!? айде поне на още 5-6 Олимпиади да отидеш?.....

сам

няма спор за успехите на Гроздева ама извинявайте толкова ли няма други надежди в стрелбата та трябваше тя да отиде...все пак е на 49 год....сигурно е най-възрастният олимпиец в Токио....

Ами няма , младите повече ги влече чалгата и канабиса

Пак добре, че не е откарала до 60 ... като Йордан Йовчев, който ходи на олимпиада да се керемпези, трепери и напикава на халките. Вместо да отиде някой млад, перспективен гимнастик, да трупа опит ... то 60 годишния побелел сдухан лилипут Йовчев ! Добре, че се не насра на халките, докато се напикаваше от зор.

тъпак

млад и перспективен гимнастик, трябва да си спечели квота . Това не го ли знаеш ? Кой от нашите спортисти е спечелил квота и не е отишъл ?

Kenn1111

Що имаше някой по добър от него ли?

За какво я поздравяват.За екскурзията до Япония.

Човек трябва да знае кога да спре, за да не се разочарова!