Арестуваха трикратен олимпийски шампион, изнасилил дете

Огромен скандал около един от най-успешните боксьори в историята

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха трикратен олимпийски шампион, изнасилил дете | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато мъж изнасили малко дете, при това пък и от същия пол, значи е извратен тип. И най-правилната присъда е лишаването му чрез оперативна намеса от мъжкото му достойнство! Ако не е съгласен - в затвор с върли престъпници за 1 година и всеки ден да бъде подложен на три изнасилвания, за да разбере какво не трябва и през ум да му минава да прани повече в живота си.

Максим Ставийски го оправдаха след като умишлено уби един и осакати друг, защото бил прославил България ??????!!!!!!?????? А той не е даже българин. Христо Стоичков поръча преди години да пребият с тръби Иван Вуцов -- и нищо, защото бил прославил България. Същия тоя цървул поръча по същия начин да пребият един артист, който е.ал, пък после зарязал малката му щерка -- отново нема никой, всички се ослушват и нищо не е станало, защото Стоичко бил най-известният българин по света ...

.

Половината мъжки волейболен отбор на Куба излежава присъда за изнасилване във Финландия.

е гордият евразиец

Ако беше краварски джендър даже щяха да го наградят и поощрят.

в САЩ няма давност за изнасилване на малолетни. Дори евреина и световен режисьор Роман Полинезия вече десетил е тия не може да стъпи в САЩ за да си получи филмовите награди. При това само по обвинение след 2 години от "потърпевшата" след "евентуалното насилване". Докато в България и Куба е форлклор да се насилват деца без последствия.

Шампионът е негър, това обяснява много. Да, именно негър...

Хората не се различават по цвят а дали живеят в Автогето или не. Сидни Поатие е "негър". Тина Търнър е "негърка". Тертулиан, един от създателите на католицизма, е римски патриций и адвокат. По расов белег сарацин..."негър" по твоему. От негрите в Америка по-мръсното нещо е the white trash.

Класически КОМУНИСТИ, прикриваш престъпността не даваш гласност на нищо и после "РАЙ" било и червените бабички започват в един глас да постват снимки на "РЕДА и ЗАКОНА"

Така е - а при демонокрацията геЮвете са на почит и уважение.

Като дойде демонокрацията в Куба ще го реабилитират като "борец за правата на третия пол" и за сексуална "свобода".

Показателна подробност е как Кастро е прикривал предишните му провинения. Така се създава образът на идеалните държави, примерно България при соца. Няма независими медии, няма свобода на словото и според пропагандата всичко е съвършено. Някои дори вярват в това.

Нигъра си е нигър.

Винаги съм казвал, че животните нямат място сред хората.

Прав си - русофилите трябва да са в клетка

Кой знае, на колко боклуци се възхищаваме... Особено в тези държави, в които няма свобода...

в България ли!

Ето това е нормална държава - осъжда педофила дори да има основание да е превигелирован. При нас циганите правят същото всекидневно, даже и с 11 годишни, но никой не взема мерки, това им било в културата. Ами можеха и кубинците така да кажат - това им е в културата, но явно там има правосъдие, а в България няма. И Европа нищо не прави по въпроса, даже отчете напредък в правосъдието. Пфу, лицемерни евро-гейове. Трябва вашите деца да изнасилят и тогава ще се стреснете.

А бе, боклук, в Европа има най-добро правосъдие и начин на живот! Не четеш ли, че този е изнасилвал деца и преди, но Кастро го е покривал?! Ходете в Куба и КНДР! Малоумници!

Ще иде ама друг път.Кво ще яде у Куба(уя ми ли)

Каква ти нормална държава е Куба, траят си и го покриват изрода. Информацията е от мексиканското списание Gatopardo.

Куба е толкова "нормална" държава, че хората бягат от там с допотопни салове към "злия" САЩ с риск за живота си! Само за справка средната заплата в Куба е 40$ на месец! Повечето хора живеят в отчайваща мизерия!

Сега кажи добрия сащ какво прави с тях като ги спипа в лодките или на плажа. Например с жените им, с дъщерите им, в тяхно присъствие.

Значи са вдигнали стандарта. Доскоро беше 20 долара месечната заплата!

Може и да не се стреснат. Защото са сбъркани колкото трябва. ЕВРО-боклуци.

не разбирам защо ще го прави !!!?!! той може да има всяка жена в куба ~

Негърска му работа.

Kakvo e tova zhena?!..

явно е че човека не иска жена а малко момченце. Преди 30 години и тукашния режим прикриваше дори още по големи извращения. Мога да дам 20-30 примера(като на 10-тина от тях жертвите са още живи и някой от тях са популярни хора)

Бе като гледам на средната снимка тези двамата отпред колко отчаяно гледат... Май и те ще да са давени от църнио дзвер.

Да запазим имиджа на педофила:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0

Този извратеняк просто живее в неправилната държава! За него най-добре би било в България -с толкова медали,никой в България не би го пипнал за каквото и да е действие -даже и пари от рекет щеше да си изкарва,даже и някакъв пост в това правителство щеше да има.Но в Куба сега го съдят! Това е разликата между двете държави.

Савон на сапун!

До този момент симпатизирах на режима в Куба, но сега вече го презирам. Не заслужават да живеят!

Баси изрода!

Спортист, педофил ... идеален е за следващ Президент на комунистическа Куба! Нека последват руския модел!

Ти май не си майор ,вероятно ефрейтор?

Комунистически ценности

И после питате защо в Америка биели негрите!

Е, щото са расисти. Ти мислеше, че е заради тоя педофил ли? Че те в Юга на САЩ трябва да не спрат да бият белите...