Аржентина превзе "Маракана" и Меси изстрада през сълзи своята купа (Снимки)

Финал на грубости, нерви и малко футбол донесе първи трофей на аржентинците от 28 г.

Обратно в новината

Коментари - Аржентина превзе "Маракана" и Меси изстрада през сълзи своята купа (Снимки) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Лео! Хейтърите ги е яд

Тъй като съм на 40 не съм голям фен на Меси и Роналдо. Да се подиграваш с двамата и да подлагаш на съмнение таланта, труда, постиженията им... Това го може само най-талантливия, мъдър и трудолюбив народ на света. Аз съм част от това целокупно изобилие на добродетели и се присъединявам: Меси и Роналдо са некадърници, а националните отбори на Бразилия, Аржентина, Германия, Испания, Англия, Португалия са сбирщина от ритнитопковци, които трябва да получават само хляб и вода... Да живее пейката пред блока и селският ХОРЕМАГ!

Абсолютен смешник си. Пеналдо си е само за подигравки

Страхотен мач със страхотен заряд! Най-добрата футболна класика! Браво Аржентина! Радвай се Меси, ти го заслужаваш!

Е, щом отбора с буквата "А" спечели в Ю. Америка, в Европа се очаква да загуби;))

Недоносчето Меси ... ебах това недоносче !

Много е жалко да говориш така за най-великия играч в историята... комплексар

Коментирате сякаш ако вие бяхте на терена, щяхте направите великолепно футболно шоу с елементи на валс и феерия. Във футбола има всякакви мачове, има и грозни. Понякога много добри отбори могат да направят грозен мач и обратното.

Смешник, магията на футбола е да има яки мачове, а не ритане и блъскане. Като не разбираш ходи гледай волейбол или голф

Не слагай всички хора под общ знаменател. Такива коментари най ги мразя. Мача си е бил скучен, това е факт и не разбирам защо нападаш хората

Браво на Аржентина, много се радвам! Лео я заслужи тази купа! Феновете на Пеналдо да млъкнат веднъж завинаги!

Дааа, джуджето пенсионер, най накрая спечели нещо със страната си… смеххх

Комплексар...

Един по-горе ти го каза вече-ДЕПМ,фенче нещастно!

Ти ли келеме ще казваш кой да говори и кой да мълчи?Гоу гоу-аут!

Колко милиона премия вземат ритнинопковците

Лоша реклама за футбола - ето това представляваше среднощния мач между Аржентина и Бразилия. Меката на футбола е добрата стара Англия, колкото да я плюват и не я харесват някои.

Ако бразилците бяха англичани на Уембли, щяха да им дадат поне 2 дузпи. Да отменят гола на Аржентина, заради засада. А Месито как се изложи накрая, сам срещу вратаря. Няма психика и не е лидер. И в ключови моменти го няма. Тук заслугата е основно на други, като Ди Мария.

Каква лоша реклама бе палячо? Добра реклама ли е черния Стърлинг само да лежи по терена!

Не съм гледал английски футболист да лежи, да симулира и бави играта, както се прави в Испания, Италия и други южноамерикански държави. Ето защо английското първенство е най-велико и гледаемо. И хайде не избивай комплекси, като използваш нецензурни епитети, не че ме бърка , но това показва каква ти е културата.

А бре клоунче стоичково червенотиквениче,фенче загубено-млък,млък,млък!!!

В англия са едни от най-големите симуланти. Стърлинг постоянно се въргаля както направи и на европейското. Великите ингилизи, които имат по-малко европейски от Гърция, не можаха да бият Дания без да ги подпират съдиите. А твърдия футбол от 90те там отдавна го няма. Сега имаш Стърлинг, Бруно Фернандес и някакви други паляци. Анлгичанчетата са най-големите некадърници от така наречените големи сили във футбола. Немското първенство беше къде по-динамично, а в Испания интригата беше до последно и до последните 3-4 кръга имаше 4! отбора с реални шансове за титлата.

И двата отбора не играха нищо. Бразилия цял мач не знаеха как да пробият аржентинкият бетон. Много грозен мач. Ако не подобрят играта си нищо добро не ги чака на Световното и двата отбора.

Меси беше най-слабият футболист на терена, изключително грозна игра на Аржентина, подкрепяна от купеният съдия цял мач. Непрекъснати симулации, грубости, провокации, бавене на времето. Аржентина заслужаваха поне един червен картон, чиста дузпа не беше дадена за Бразилия, само 5 минути продължение при условие, че второто играта не беше повече от 20 минути. И накрая съдията свири края преди дори да изтече това смешно като минути продължение. Пълен срам за футболната игра беше този мач. Както и за този набеден футболист.

Ако Меси е набеден то тогава твоя любим Пеналдо не знам какво е

Роналдо е класи на джуджето, във всяко отношение

Жалко е да говориш за Пеналдо когато Меси ликува

глупости, бразилците играха изключително грубо, спестиха им поне 2 червени картона, гола вода са, нямат 1 свестен нападател