Аржентинската федерация с помагало как се свалят рускини

"Усмихвайте се, обличайте се добре и не говорете веднага за секс"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като видях знамето, нарисувано на бузата на рускинята на малката снимка, за момент ми се стори, че освен азбуката, са ни взели и знамето.

Не те ще свалят рускини, а руските секс фурии ще си ги натръшкат. Рускинята е пример за безкраен свободен секс и ако може да прилъже наивника да го ожени за себе си, това е нейната идея да се измъкне от деревнята.

"Усмихвайте се, обличайте се добре, не говорете веднага за секс" и това ми било съвет как се свалят рускини. че то това е съвет как по принцип се свалят жени без значение къде са родени и какъв език говорят.

Абе, тие аржентиньци като одят на лов за маймуни в джунглата да не мислят, че и жените се свалят със стрели от дръветата!

Аз съм руснак наполовина, но спя само с рускини .В Бургас си имам десетина рускини за любов. Пари ми трябват само за кондоми.Българките са злобни и само пари търсят, затова нямат деца и масово моми.

Я па си имам десетина циганьки они са по- добри и от българки и от рускинье. Само не требва се пазариш за 5 лева с тех, оти после че ти го върнат и кеф никакъв.

Ето класиката за сваляне на рускини: плащаш и чукаш!

Божке, божке, само рускини са ви в главите ,чикиджии ниедни!

petrovito

С тоя наръчник най-много да получат бонус усмивка при платена любов...

Това че рускини се свалят лесно (ама от Българин! и то по обясними причини) и или без пари и че искат да раждат на запад не е някакво откритие. Това че децата им(ви) ще говорят руски и обичат Русия не е проблем ако говорят и други езици и не са крайни националисти, които да отричат всичко друго освен руското (познавам такива). Проблем е по-скоро обратното, че има българ(к)и, които като отидат на запад гледат само как да забравят от къде са и какви са, камо ли да учат децата си на български език, история и култура. И този проблем е на българ(к)ите, а не на рускините. То бива интеграция и джендъри, ама трябва да има и национална гордост, която да се предаде на поколенията. Имаме много с какво да се гордеем.

нема нужда! Рускини се свалят мн лесно!

Лъскай, лъскай, пред компа!

Как така не е истина . Това си е самата истина и не е трябвало да има извинение . . .

да има "късмета" да попадне на сътрудничка на ФСБ. Много лошо му се пише и най малко ще има нужда от ортопед.

Проблема е, че няма наръчник как се свалят руснаци за аржентинките. ;) Това е дискириминация. Иначе не е много вероятно да имат огромен успех, защото аржентинците са много дребни. Сигурно средният ръст на футболистите им, в Европа дето ги знаем, е около 170см.

надценяваш ги.

И все пак имат повече титли от богатирите... Парадокс.

Просто ги питаш - "хочеш ?"

а, денги ест?

Смалят се само като покажеш бутилка водка и пачка долари.

Който може, ше сваля. Разбира се, не без известна доза късмет. А който е смотан, никакви наръчници не го оправят.

Само не разбрах какво е "скандалното" на помагалото как мъже да свалят жени в друга държава?! Ако беше за това, как да се сваля лице от собствения пол или транс.ксуален, сигурно всичко щеше да е ОК!? И в съответствие с новите "ценности"!

В духа на твоя постинг, бих предположил, че вероятно става дума за ръководство за лесбийки :)

Като всяка друга жена: 1. С голям портфейл (най-универсалният метод) 2. С голям ..... Чар 3. С лопата

Честно казано като жена, която познава не малко рускини, мога да кажа, че повечето коментари тука са доста половинчати. Те са друга култура от нашата и е нормално да има различия. Но това е толкова огромна страна, че има реално всякакви рускини - и много милички, забутани, и отракани мъжемелачки и много интелигентни и амбициозни жени. На нас заради близостта в езика ни се струва отначало, че са като нас, но те са много различни. Има една част, която идва от провинциални градове и села и те като са младички се впечатляват много лесно от всичко. От по-големите градове са по-смели, те директно атакуват целта без да се колебаят. Имах една приятелка московчанка ми казваше, че в Москва не може да чакаш някой мъж да те заговори, то просто няма да стане. Ти трябва да идеш, пък ако ще и той да е с друга жена. Аз й викам в България това просто са си к*венски номера, за тях обаче е нормално.

По-добре да се направи наръчник как се свалят жени за руските мъже. Те горките имат нужда от нагледни материали, защото ситуацията е трагикомична

То и да има кой да го чете, с всичката тази водка за пиене.

По-добре да ги научат как да пият видка, че да не си дойдат с разширени дупета от Русия.

Притрябвало им е на арджентите, с тоя процент ХИВ-позитивни.

Процентът ХИВ-позитивни в Русия е по-малък от този в Украйна и над два пъти по-малък от този в Естония. В Естония този процент е по-голям дори отколкото в африкански държави като Етиопия.

Schilo

Гледам, много "спецове" по рускините сме се събрали. Хахахах

Само корифеи и вещи познавачи. С незавършено средно образование, съдейки по културата, струяща от коментарите им.

Няма нужда от съвети как се сваля рускиня!Докато си помислиш само,че я харесваш и тя ти е на врата!

Има само едно правило с рускините! 80 мин да я отделиш от групата и после 2 мин да я свалиш! Т.е. да и свалиш дрехите!

Един приятел беше на работа при мужиците за една година , средата на 90те. Прибира се и жена му на летището : Спа ли с рускиня ? Отговор : Ако не бях спал , нямаше да съм жив !

Schilo

Аржентинците по наръчници ли свалят?

Не, че нещо, ама как решихте, че 80 милиона рускини са еднакви? Търсели пари и красавци.....ами те българките само по любов правят всичко, нали? Не искам да защитавам или обиждам никого, но това с етикетите е прекалено.

Доста точен коментар, споделям напълно.

С или без наръчник, няма да им е трудно да обърнат и Сборная и мацките.

Бягайте далече от тая пасмина, че не знаето какво чуда се вземате на главата с рускинята!

И нито дума за денги и водка - явно не познават рашките.

SU-152

Световният миротворец в действие: "Украина трябва да взриви Кримския мост на Путин"... Как ше взривиш 3D-анимация, бе, аланкоолу?

Ще я конвертираш до 2D. :)

...с помагало как се свалят рускини ли??? Много лесно. .... Навремето имаше един виц: Трябват ти 25 минути, за да я отделиш от групата, да я свалиш и и да я навиеш, после - само 5 минути, за да я изчукаш. Трудното идва след това - как да я разкараш!!!...

Не съм чукал рускиня. Сигурен съм, че ще бъде невероятно. Само да е млада и готина, а не някаква цоца алкохолизирана

ще рендосваш още дълго :)))

Да ти сера в устата!

Ха-ха-ха-ха ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Плюсовете са за Десислава и Левислава!

Ти не одъртя ли вече, бе? Докато се озърташ за млади рускини. На нея да не мислиш, че й се чука с алкохолизиран дърт байо. Просто съчетанието млад-дърт е смърдящо. Научете си физиономиите в огледалото и приемете, че за такива деца сте ЧИ-ЧО. ДЯ-ДО.

Ти си чичото.

Ама със зелени къси чорапи!

не са чували за Аржентина, затова немците са избягали чак там да се скрият..

Еее, сега немците с аржентински паспорти ще превземат Москва и ще чукат на воля!

Ами те са 2 типа...хитрите рускини (свалят се само с пари) и по обикновените рускини (свалят се ако си убав, танцуваш и не се държиш просташки) В Русия все още се счита че ако един мъж не е пияница или в затвора, си струва. От всички нации ми е направило впечатление че да изглеждаш добре като мъж е най ефективно с рускините. Всички жени си падат по хубавците ама рускините като че ли си падат най много! На каквато и да попаднеш обаче знай едно....ако се ожените, децата ви ще говорят на руски и ще обичат Русия! Разни като наще българки дето говорят на децата си на чужд език, няма да намерите между рускините. Квато и да е...бедна богата умна глупава или селянка, децата й ще говорят руски без значение в ква държава живее и къв бащата. И последно...ти никога не таковаш рускиня (макар така да ти се струва от началото) тя тебе те такова но ще отнеме време да го разбереш. Малко като инвазията на Наполеон и Хитлер....струва ти се че ти си този който нахълтва в Русия а накрая се оказва че твойта столица и дом стават част от Русия а не обратното :-)

работя с 2 рускини и ще ти кажа,че си УЖАСНО ПРАВ …….има и други подробности но не са за тук

Има и истини в писаниците ти, но като цяло си пропуснал, че 95 процента от рускините се свалят с всеки, които може да ги измъкне от там. За тях парите не са най-важното. По-важното е да си родят децата на Запад.

Много си тъп бе фатмак!Що си мислиш, че всички гледат как да се измъкнат на запад? Струве ми се, че само такова тъпи лузъри като тебе се чудите как да се измъкнете на запад, с празните си джобове и празните си тъпоъгални кратуни.:)