Коментари - Атлетиката отказа да забрани трансджендърите, скандалът е голям | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И спортът също..... Изобшо всичко нормално и здравословно.........

кат "забременеят" може да мирясат..... за "транс-там -кво-си" иде реч

Важното е да забранят на руснаците да не участват. Педофили, зоофили, некрофили може !!

сър

Ценности!

Не брат, пари....много пари!!!

Шефа на леката вероятно е купен "woke" копой на рептилите. Истинските жени в спорта трябва да се борят с тази извратена несправедливост докрай? Дираджийските, провинциални боклуци да не ме трият този път.

Спорът не е муждуполов, а МЕЖДУВИДОВ. Сори!

Със зоб може да направиш мускули, но трябва да си мъж за да изградиш костно-ставната система, сухожилия и пр. Това е огромно преимущество пред нормалните жени, което няма да изчезне само защото от утре ми е ниско нивото на тестостерона

Абе, това да не е от бустерите? Толкова чак лудост не е нормално

То Ариел я направиха черна, та полът ще им се опре на тези извратеняци отвъд океана. Русия и Китай трябва да им смачкат високомерната, изродена, извратена муцуна. Позор!

И Орфей е черен, ако не знаеш. Мхм.

Ъъъъ, дано поне е пародия, защото Догма е чудесна такава.

Не е пародия

Не го гледах. И не е пародия. "Язон и аргонавтите” (2000 г.), продуцирана от Hallmark entertainment.

Да се състезават при мъжете, и без това имат пишки, нищо сложно няма

А жените без *ици при кои да се състезават?

От много много време насам двата пола се състезават поотделно, а не заедно. Азшо сега като се появиха още полове трябва да ги смесваме? Всеки от 65-те пола да си се състезава в своята отделна група.

Как е възможно?! Физиологично двата пола имат толкова разлики, че абсурдно да се състезават в една категория. Това обезсмисля труда на състезателите - жени.

Като чета,се чудя няма ли доктори, които да обяснят,че ако си роден мъж,дори и с по-малко тестостерон,строежът на мускулите морфологията ,силата,ръста психиката и какво ли не още е различно от това на родените жени.

Атлантическити ценности. Наркуманцити майнаха руснацити да моат праят ся кот си искат със спорта. Давайти им мидалити и сяка гудина транслимпиада у ФАЩ и туй то. Ни ги гледайти

Изключително обидно за всички жени, родени жени! Ще плъзнат родени мъже, но виждате ли се чувстват жени без никаква интервенция, както беше случая с онази плувкиня в щатите, която счупи десетки рекорди. Ще се върнем във времената, когато само за мъжете е било позволено да спортуват! Ще си гледаме олимпиада за мъже и за джендъри и това е. Жените ще ги избутат в миша дупка. Ако си се родила жена още от родилното животът ще е предназначен само и единствено за разплод! Срамота!!!!

Светът е изправен пред криза, не само спорът. Евреите от върхушката на САЩ убиват западната цивилизация, убивайки вярата и ценностите й. Използват всяка възможност за интрига, било то пропагандна, социална, военна, етническа... - всяка! И плащат с мирищеши на мастило долари! Това със спорта е културната атака. Всичко трябва да бъде разбито, защото започна да вурви твърде добре и им заплашва доминацията на нискоинтелигентните търтеи. Просто мръзници, сър. Лошото е, че навсякъде си намират предатели, на които да платят.

тук-таме по един, двама ще останат

Ви е катондошло от блиц...нов колега? Zdr! Asl?

Всяка жаба да си знае гьола!

Дира ни подготвят за нещо. Преди малко статия че ще ядем скакалци и хлебарки. А сега ни налагат и третополови джендъри. Явно нещата си отиват на място. "Конспирацията " от Давос е вече при нас. Очаквайте аще по нови ваксини за Ковид и безсмъртие от чичо Гейтс и чичо Шваб.

Не виждам какво обсъждаме - явно това се натрапва - за това "vote with your wallet" - като пуснат по ТВ такава лека атлетика просто превключвате канала и това е

Имаше едно парче ... Искама да съм Джендър ... В щата Алабама ... https://www.youtube.com/watch?v=hicuexpTPMg

Ако жените конкурентки на нещото от снимката се явяват на стартове срещу нещото, значи са ОК със ситуацията. Ако на старт застане само нещото..., много бързо ще се реши спора.

да им правят отделна лига за хора с отклонения. Другият вариант е да ги пуснат при мъжете. Да видим от какво са направени джендърите. То и половината жени се джаскат яко с хормони,стероиди,химия в атлетиката. Но официално са от женски пол. А тия траверси,мама мия!

Това на снимката ако го сънувам, ще ми леят куршум,...

Спрете, трябва да има равноправие! Всички си мислите , че една професионална проститутка ще в направи най-добрата свирка, но тя може ли да се сравнява с някой от НАС, юначагите по върховете, които макар и минали през мъжкия пубертет ще ви вземем акъла с чалъми, които нито една женшина няма да ви направи! Не бъдете глупаци, знайни и незнайни мигранти се кефят на способностите, ни , а вие робувате на догми, жени та жени! Никоя професионалистка не е практикувала и не се е старала толкова амбициозно както НАС, как се стига толкова високо!

Сега ако не падне рекорда на Стефка Костадинова, няма да имат друг шанс.

Матряла е леш, а авторът му е дебил, рожба на поколения инцест! Кастер Семеня НЕ Е ТРАНС!!! И колкото и тъп катил да си, трябва да имаш някаква връзка между мисълта и това, което пишеш

Абе не знам какъв/каква е ама явно никой не знае.

Феминистките дано сега им е гот - сами си го направиха - нали искат равенство - вече пари за биологични жени в спорта - няма!

най-голямата дискриминация си остава в спорта - жени и мъже се съзтезават отделно, както навремето бели и черни. Крайно време е международната общност да се вземе в ръце и да ни зарадва със смесени схватки борба, бокс, вдигане на тежести, футбол, лека атлетика, тенис, въобще всички спортове... Също така да престане разделянето на шаха и да се сложи край на мита за интелектуалното превъзходство на мъжете в този спорт. Много зрелищни биха били и смесени схватки по сумо. Обаче, жените да не бъдат дискриминирани с разни трика, а да вземат участие в традиционни облекла. И няма мъже, няма жени, няма джендари - всичко в кюпа и който победи.

Ти в синхронно плуване ли ще участваш?

Дефиниция: Всеки мъж е жена с ой, която аресва жени- лесбийки с потки които аресват жени с ой. И решаваме проблема. Жените -мъже, които са с подки и дето аресват жени-лесбийки с подки да се състезават при мъжете.

Еврогейски запад....

Отколкото руснак Така мисля

Невероятно, това как го изходи

Отколкото тъпак. Като тебе.

От поколението z.

как никой не смее да каже обаче: мъжете са потенциално по-силни и по-бързи от жените. докато не почнете да говорите реалните неща, ще се чудите за положението на международното положение.

Много грозни бе Изкарах си акъла

Така трябва... питайте нашите прогресивни демократи... :)

фриййк шоу :))))))))))) тия в америка са изтрещяли :))))))))))))

Ами смееш ли да кажеш, че нещо за Нег ... пърдон Чернокожите ... или Трансджендарите. Свобода на словото има, но то трябва да е праведното!

Не бих се учудил някои болни мозъци да правят спортна кариера по този начин..

В русия нямало педераси?

Нали всеки ден си по гей-форумите !

Ли

Съм

Западни ЕС ценности!? Това ли искахме? Това получаваме!

Какво искаш? ГДР плувкини? Или те са от добрите?

не бе, братя тенисистки искам.

Ха ха ха

и Леката атлетика приключи безславна , паднала в жертва на педерассите.

Даа и нито дума за Филип Киркоров!?

Ще става лекоатлетка ? Не съм чул, явно си го прочел в някой педалски форум !

Сменям си пола, т.е. преставам да бъда мъж и се превръщам, поне по документи, в жена, след което се пенсионирам по-рано, като жена. А ако случайно избухне война, мъжете ще бъдат мобилизирани на фронта, пък аз ще го играя бежанка в Германия, Франция, Испания... Въобще скандалът ще бъде голям!!

Ако не е тайна

Либерастки еврогейски североатлантически ценности

В САЩ тоя филм вече се прожектира от разни дето иначе и без това не се уреждат да пъхат. Имаше видео в ютюб на канала на "по-добрия ерген" (с лице за радио и глас за печат, както сам се описва) Даже не се оперират, само се "въобразяват като жена" и така пъхат разни лесбийки, тъй като лесбийките си обичат оя, просто мразят мъжа, който обикновено е в комплект с него. А така хем яхат оя хем си мислят, че го правят с жена.

Края пак ще отиде към Украйна и Владо Писиту

ДБ и ПП дават своята подкрепа!

режиш пениса. Минаваш в женска категория. Ставаш шампион. Взимаш парите. Спонсори-монсори и т.н. Иначе си прост овчар в кения за 100$ годишна заплата. Това е. Всичко е за пари. Какви идеологии намесихте тука?

За жена и без да режеш, само на хормони, после като натрупаш пачките хормоните на обратно и си пак мъж

Съм искал и аз да участвам

В кое?

На когото тези и всички други Извращения идващи от Запада са му писнали..... ..да гласува за БСП или за възраждане. Няма ама няма обаче , Предупредени сте и знаете.

Орк

КУР За циганина костя копейкин.

Но да не йаресваш Западса и по тази причина да призоваваш да с егласува за БСП - НАСЛЕДНИЦА И ПРОДЪ:ЖИТЕЛ НА БКП, БЪЛГАРОУБИЙСТВЕНАТА БАНДА ОТ ПРЕДАТЕЛИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ е направо изродщина !!!!!!!!!!!!!!!!!

ТОЗИ ТРЕНСДЖЕНДЪРИЗЪМ !? И КВО Е ТОВА НЕЩО ? ТОВА НА СНИМКАТА Е ЯСНО , ЧЕ Е МЪЖ ...ПО ЕДНА ПРОСТА ПРИЧИНА - ДОЛУ ИМА НЕЩО, КОЕТО СЕ КЛАТИ! ТОВА КАКВО "ТОЙ" ИСКА ДА БЪДЕ, НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ...ЗАЩОТО ПРИРОДАТА Е КАЗАЛА - "МЪЖ" ! ДАЖЕ И ДА ОТРЕЖЕ ОНАЯ РАБОТА И ПО НЯКАКЪВ НЕВЪОБРАЗИМ НАЧИН ДА СИ НАПРАВИ ДУПКА, ПАК НЯМА ДА Е ЖЕНА ...ЩОТО И ДА СЕ НАРЕСЕ, НЕ МОЖЕ ДА РАЖДА ! ТАКА, ЧЕ ТОВА ЩЕ БЪДЕ ЕДИН САМООСАКАТИЛ СЕ МЪЖ ...КОЙТО РАЗБИРАСЕ , ЧЕ МЕНТАЛНО НЕ Е ДОБРЕ ЧОВЕЧЕЦА ! ДЪЩОТО ВАЖИ И В ОБРАТНАТА ПОСОКА ...КАКВОТО И ДА ПРАВИ НАВИЯТ МЪЖ, КАКТО И ДА СЕ "ПОМПИ" - ДОЛУ ИМА ДУПКА ! ДАЖЕ И ДА ПРИШИЕ ТАМ НЕКЪВ КРЕНВИРШ, ПАК ЩЕ Е ЖЕНА, НА САМООСАКАТИЛ СЕ , ЩОТО И ДА СЕ НАСАРА - НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ ДЕЦА! ТАКА, ЧЕ НЕЩАТА СА ПРЕДЕЛНО ЯСНИ - ИМА САМО МЪЖИ И ЖЕНИ ! А КОЙ КАКВО ИСКАЛ "ДА БЪДЕ" - НЯМА НИККАВО ЗНАЧЕНИЕ ..НЕ МОГАТ ДА СТАНАТ ТОВА, КОЕТО ИМ СЕ ИСКА ПО ЧИСТО ФИЗИКО-БИОЛОГИЧНИ ПРИЧИНИ !

Това дето се клати отдолу го режат бе байко. Има финни хирурзи взимащи милиони годишно.

КАК ПИСАХ ПО-ГОРЕ ! ДА ГО ОТРЕЖАТ, И ДА НАПРАВЯТ "ДУПКА" ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЕДНИ САМООСАКАТИЛ СЕ МЪЖ ...ЩОТО - НЯМА ДА МОЖЕ ДА РАЖДА, НЯМА И МЛЕЧНИ ЖЛЕЗИ ! СИРЕЧ - ПЪЛЕН ИДОТ ...ИЛИ ПРОСТО НЕ Е ЕДОБРЕ ЧОВЕЧЕЦА С ЦЕНТРАЛНИЯТ ПРОЦЕСОР!

че дори нне си го режат, ми търчат с един чифт топки в повече от жените. Минават на хормонална терапия да се вкарат в хормонални гранци и чупат рекорди.