Атлетиката видя новa доминация на САЩ и зрелище на пистата

Това Световно първенство имаше емоционални, драматични и изненадващи моменти, родиха се и нови звезди

Обратно в новината

Коментари - Атлетиката видя новa доминация на САЩ и зрелище на пистата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво спокойно, интересно и оспорвано първенство, особено без руските фашита, МОК добре са се справили

Африканско първенство! Не предизвиква интерес.

На снимката се виждат само африканци, няма нито един индианец. До колкото знам, индианците са коренното население на северна Анерика.

краварите купиха WADA. Няма допинг! Ама, нали знаете, що черните са добри в бяганията, а белите в стрелбата?

Първите няколко дни по БНТ 1 предаваха пряко финалите на ЦАРИЦАТА на спортовете...после, кат видяха накъде вървят нещата, засилиха прякото предаване по БНТ 3...Еееех кошлуче, кошлуче...душице дребна.

За тва има Евроспорт и коментара на Чешанков и Спиридонов е класи отгоре над младите момчета в БНТ

Демократичния допинг е позволен по лекарско предписани, а в краен случай чистачката пак ще унищожи пробите...

A нас къде ни пропуснаха? ПАк!

Къде пропуснаха пък руснаците?

РуZZ-НАЦИтата са първи атлети... при окупирането на Украйна! Бягат като дявол от тамян и биват моГилизирани към ГРУЗ200 от храбрите защитници на родината!

Навремето бяха много добри на хвърляне на чук, защото са тренирали хвърляне на чук и на сърп, та искали колкото се може по-далече да ги пратят. И допинг въобще не вземат руснаците. Ама хич.

Да бе да , защо имат доминация само на бягането или вземат стимуланти който не се засичат от допинг проба Защо нямат доминация в скока на височина , овчарски скок , троен скок, гюле , копие - защото там всичко е реално , ако си тренирал печелиш няма допинг

Личи си че хабер си нянаш от тоя спорт,на гюле 1во 3то щатите при мъжете ,овчараки скок бронз мъже ,висок скок сребро ,при жените овчарски злато ,дълъг скок сребро ,гюле злато ,диск 1во 2ро ,чук сребро За спринтовите бягания няма кво да ги коментираме

Защо нямат бели ???? Само някой да е казал че черните са по добри Щото ако се каже за изцяло бял отбор и гледай кво става

Тия на главната, първа снимка НЕ са американци, а африкански ШПИОНИ- Дявол маймуни... ТИя искат да КРАДАТ от САЩ земя и пари, както Евреина -Зеленски иска да КРАДЕ от Руснаците..

на снимката само аФтентични хамериканци бре

Няма автентични американци, освен индианците. На територията на САЩ живеят различни националности и етноси, обединени от идеята да живеят на една територия като една нация. За разлика от други, които по случайно живеят на една територия и макар да са от един етнос, се чудят как да избягат от себеподобните си и да търсят по света това, което не са способни да направят в собствената си държава. В този смисъл, това не е нация, а сбирщина. Схващаш ли?

бегай при тия да живееш,и без тва тука немаме нужда от джендъри и треполови боклуци

Там съм живял четири години и затова ти казвам как стоят нещата. Тукашните простотии за джендъри и пр. можеш да ги разправяш на руснаци - може да ти повярват. Ама само в трите щата около Ню Йорк живеят над милион и шестотин хиляди руснаци, а на Брайтън бийч и Шийпсярд в Ню Йорк са над 600 000. Спасили са се навреме. Вие лапайте мухите и си дрънкайте простотиите.

Джендър, пак си прекалил с тревата ??