17-11-2017 20-11-2018

Коментари

безмислен мач

беазмислен мач

И всичките 25 да ги пусне наведнъж пак няма да бием.

Жалко, че капитана на Локо Пд, Димитър Илиев е извън повиканите. Много се раздава това момче и според мен заслужаваше шанс.

Дано паднем с по- малко от 5 гола.

Не с поне 15 20 трябва за да се махат и перукат също

Който и да играя от туристите на заплата да паднат с 10 20 или повече гола и да се махат

Какво да очакваме от един Талант!!

Не можем , като хърватите да си имаме бял национален отбор, но защо бразилци? От тази боя си имаме в махалата.

Измекярчето Балъков също не чини като тренер и ще бъде изритан в най-скоро време.

Предните мачове извика едни, сега други, да се врътнат всички и да видим, че не стават за нищо.Дебютанти на 33 години са за пенсия, да минават към ветераните, тук да пуснат млади, като така и така ще паднем.

Къде са Карагерен, Камбуров, Димитър Илиев (Локото)? Педро Еуженио от Берое, който със сигурност ще има повече хъс за игра от мърдата Марселиньо и лигльото Вандерсон!

Има един много сърцат и борбен футболист - Бирсен Карагерен от Локо Пд, който остава винаги вън от полезрението за национала.

Какви ли не тупани се изредиха на треньорска длъжност в този смешен отбор на фигуранти, балерини, и манекени..време е да престанат експериментите и футбола да се разформирова като спорт у нас. Не сме народ, а мърша и футболистите ни са такива..

Те са много по-зле от това

По добре и по евтино щеше да бъде, да наемем отбора на Бразилия под наем, веднъж да бием тези шибани англосаксове. Ние българите не разбираме тази игра и ни мързи да мислим и тичаме.

когото иска да вкарва, са малката перука НЕ, МОЛЯ!

Преди 25г., такива като Бодурката играеха за здраве във В група и А окръжна !

ръченица със самба?????? Може и да стане....е не срещу англия, разбира се..

смешник стана и балъков бодуров з а къф уй?А тъпаците от лудогорец?

"Тъпаците" от Лудогорец 8 пъти подред са шампиони, докато "умниците" от от хибридите и евроидиотите, брояха мухите!

Станислав Костов е централен нападател и голмайстор за сезон 2018-2019 г.

Ако ставаше за нещо ЦСКА нямаше да го натири! За ливадата става! Лесно е да вкарваш на братския отбор от бистрица!

Състава не е идеален, има много играчи които не играят редовно за отборите си, но малката перука я няма, а това е едно добро решение!

Ако трябва да се извинява, ще каже, че тези играчи са отпочинали. ;)

един от най-изявените голмайстори в българската история Мартин Камбуров с 223 гола към този момент, отново липсва от състава, на фона на футболни "светила" като Георги Сърмов, Васил Панайотов, Георги Пашов и т.н. Разбрах, че от 2004 тази тема е "болна" за Камбуров, но не разбрах защо. Ако причината не е в самия него, с оглед на така предложения състав, предлагам да закрием националния.

Камбуров можеше да стане много по-голям играч. Но реално е провален талант. Явно му липса нещо в психиката за да се докаже в по-голям отбор. Беше и в Гърция и в ЦСКА и никъде не се доказа. Включително и в националният като игра, не направи нищо. Така че той е за вътрешна консумация. Като Георги Иванов и много много други.

Чета и се чудя за кой спорт става въпрос...волейбол е - нали ?

Тоя нали нямаше да вика играчи, които не вземат редовно участие за клубните си отбори. Та то половината извикани са такива... Явно има принципи човека и ги спазва много здраво...

По скоро да не бият път до там да ядат бахура