Българинът Нестеров стигна финал на US Open

Европейският вицешампион за юноши ще играе за титлата при двойките

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По добре да каже че е чужденец които се е преселлл да живее в България

Светът отдавна е едно глобално село. Само ние се възмущаваме на хора които представят България, а не са с чисто Българско потекло. Само да ви кажа, че е научно доказано, ако кръвта не се сменя на определен период от време, се раждат само недъзи и умствено изостанали( пази Боже). Така, че сами си направете сметката как сме оцелели като нация толкова дълго време, най-старата нация в Европа на повече от 1300 години.

Нямам нищопротив детето. Нека побеждава и се утвърждава. Само успехи! Но... това "българинът Пьотр" му звучи като "българина Хамид" или "българина Мустафа". Ясно е, че мадъра му е блядка.

Този е от зелените човеци на Путкин

Хитър Пьотър = Хари Потър

Какъв българин е този мужик?

Депутати в отиващото си българско Народно събрание: 1. МУСТАФА САЛИ КАРАДАЙЪ - ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПГ НА ДПС 2. ЙОРДАН КИРИЛОВ ЦОНЕВ - ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПГ НА ДПС 3. ХАЛИЛ РЕДЖЕПОВ ЛЕТИФОВ - ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПГ НА ДПС 4. ХАМИД БАРИ ХАМИД - ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПГ НА ДПС 5. АДЛЕН ШУКРИ ШЕВКЕД 6. АХМЕД РЕДЖЕБОВ АХМЕДОВ 7. БАЙРАМ ЮЗКАН БАЙРАМ 8. БЮРХАН ИЛИЯЗОВ АБАЗОВ 9.ГЮНЕР НИХАТ АХМЕД 10. ДЖЕВДЕТ ИБРЯМ ЧАКЪРОВ 11. ДЖЕЙХАН ХАСАНОВ ИБРЯМОВ 12. ДИМИТЪР ИВАНОВ АВРАМОВ 13. ЕЛХАН МЕХМЕДОВ КЪЛКОВ 14. ЕРДЖАН СЕБАЙТИН ЕБАТИН 15. ЕШЕРЕФ КЯЗИМ ЕШЕРЕФ 16. ИМРЕН ИСМЕТОВА МЕХМЕДОВА 17.ИХСАН ХАЛИЛ ХАККЪ 18. МУКАДДЕС ЮСУФ НАЛБАНТ 19. ПАВЛИН ПАВЛОВ КРЪСТЕВ 20. ПЕТЪР ПАНДУШЕВ ЧОБАНОВ 21. РАМАДАН БАЙРАМ АТАЛАЙ Раздай червените фесове с черни пискюли! Не трябваше да ви освобождаваме!

Не е ли правилно да се изписва името ПьотЪр, така както го изговаряме ние в България. Интересно в българската лична карта как е записан..

Неотдавна пристигна в България като руснак.

Да е жив и здрав с това звучно българско име

Пич, Ема Радукану е с баща румънец, майка китайка, родена в Канада, живее и се състезава за Великобритания. Мислиш ли, че на някой на острова му пука, че баща ѝ е бил от другата страна на завесата? Нали "блее в тяхната кошара"?

Работата е, че Пьотър пристигна ония ден на кортовете на "Левски".

Не знам на теб какъв ти е случая, но важното е, че се състезава за България. Много чужденци се състезават за Казахстан, например. И защо да е друг случая? Радукано също не е родена във Великобритания, нито някой от родителите и. Вместо да се радвате, че се очертава да имаме талантлив тенисист, който да представлява България, вие пак сте недоволни. Какъв трябва да е за да го приемете и да не го плюете, пряк потомък на хан Аспарух ли? Въпреки, че и тогава пак ще си намерите поводи за плюене. То на хейтърите по принцип не им трябват специални поводи. Ако няма, ще си ги намерят. Как ли ще се почувства това момче ако ви прочете простотиите? Ще си каже, Боже, къде попаднах! За какво ми е да представлявам такава злобна пасмина? И ако кажете, ами да си ходи, това е най-лесното. Веднага ще се намери кой да го прилапа. Не си заслужаваме спортистите. Всичко живо бяга от тука, сега дошло едно талантливо момче и се хванахте за името му, вместо да се радвате на успеха му. Виктор Лилов се състезава за Щатите. Той според вас българин ли е и дали там са се хванали за името му и да викат, тоя не е американец? Вчера даваха 10 годишно българско емигрантче пак в Щатите. Никой не го смята за неамериканец. А Джон Атанасов българин ли е? С баща българин и майка американка, роден в Щатите? Нали се биете в гърците с него? А на това момче майка му била, забележете, блядка. Тъпа пасмина!