България с нов спад в ранглистата на ФИФА: Ямайка, Буркина Фасо и Ел Салвадор са пред нас

Списъкът на по-силни от нас страни се допълва с Кабо Верде, Оман, Ирак и Узбекистан

Обратно в новината

Коментари - България с нов спад в ранглистата на ФИФА: Ямайка, Буркина Фасо и Ел Салвадор са пред нас | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важното е, че Думуз ага ми плаща да му полапвам рязания! БГ футбола ми е през... перуката! Пускай Преслава и наливай догоре! ХАХАХАХАХА Няма кой да ме изринте, тъпи фенчета!!!!

Скоро начело с Перуката ще бъдем първи отзад напред!

Не ви прави чест да плюет.94та се кефехте,подскачахте,сън не спахте.Не забравяйте.

Това че бяха добри 94, а сега са пълни некадърници и корумпета означава ли че трябва да ги подържаме???????? Аман от такива “подържници” !

Пускайте преслава

Преслава

Докато футболът се управлява от "героите" 94 ще е така.

Небивалите успехи на перуката Михайлов и миньона му Гонзо

Тоя Боби Михайлов така ли не се намери някой на по-висока инстанция да го уволни принудително???????? Министърът на спорта няма ли такива правомощия???? Трябва ли протести и за това да се правят, че някой да го заинтересува????

Министърът на младежта и спорта няма такива правомощия, не си фантазирай! Просто трябва самите спортни клубове да се обединят и да го изритат Борислав Михайлов и подопечените му. Ако те не си помогнат и Господ не може да им помогне, министъра на спорта пък изобщо!

Територията на ПОСОЛСТВОТО. Кинефити на ПОСОЛСТВОТО ни напраеха с африкански стандарти.

Промит мозък - никога Панеленото гето не било фактор и ти като 80% крепостни селяни винаги друг ви е виновен

През 2005 г, когато Боби Михайлов взе управлението бяхме 39 -ти в света. След 18 години изключително отговорно управление на същият , вече сме 78-ми !

Ние вървим назад, за да може после като се засилим, да прескочим поне 50 позиции и да кацнем някъде между Хърватия и Белгия.

Ама....на българина Бербатов и Стилиян Петров им виновни. Скапана държава...скапан народ

Вече, мислещите хора е ясно по всеки параграф сме дъно и вчера чухме че по правосъдния система, полиция, икономическа свобода ние сме след Уганда и след Молдова има ли смисъл нещо да се говори. Само тъпите крепостни селяни с шкембета чантички върху тях и 20-годишен Mercedes на оригинални 200 000 км не го разбират. Няма и как да го разберат все пак 80% са крепостни селяни малоумници