Коментари - България със световна титла в щангите, донесе я 17-годишен с рекорд | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много се радвам! България беше сила в щангите! Време е да си я върнем! Поздравления за момчето и за треньорите му! Да са живи и здрави и да имат още много такива успехи на всяко следващо състезание! Браво!

Браво!

Браво на момчето!! Имаше години,кагото тези категории бяха български!!!

Дано да издържи на допинг контрола.Честита титла!

Евала адаш! Да живее България!

Браво на целия отбор !

Браво на Карлос.... Продължавай да радваш !

Зоб до гроб - тайната на бг щангистите :р

Браво!

и тихо там

Браво момче! Да си жив и здрав! Чудесен подарък си правиш на теб , а и радост на всички нас, които знаем , че щангите и худ. гимнастика са "български спортове" със запазена марка , в които са вплетени характерни за нас черти. На майка ти явно си се метнал :)

За това и ще ги махат от Олимпиадата. Няма спорт където само държави със слаби антидопингови агенции да доминират (Китай, Иран, Северна Корея, Русия и всички бивши соц републики..). Как пък само там се раждат силни хора?!?

Че и само на 17. Дано само чалгата и курвите не го провалят

Евала! Браво! Честито! :)

Какъв е по националност ?

Някакъв друг тъп въпрос да имаш?

Нека споменем Ариф Маджид и Кирил Панайотов, които дадоха от личните си средства, за да успеят нашите щангисти да заминат за състезание.

Великан..

Браво!!!!!)

Спомняш ли си какво стана с допинг пробите на сащ преди няколко години преди да ги проверят?

Уфф! Най - после и нещо хубаво! Нищо, че е в един спорт, без особена духовна компонента. И искат да го вадят от олимпиадите... Но, благодаря момче, стопли ми вечерта!

Чудесна новина супер, браво

нищо повече от БРАВОыБРАВОыБРАВО.Радост за българския народ.От тук нататък така ще бъде.

Супер! Поздравления за добрата работа на шампиона и треньорите - още много титли да донесе на България!

Да е живо и здраво момчето, още много медали да спечели, ама.....много му българско името,бе!Не че нещо, ама хем Карлос, хем Насар, някой от Червен бряг не може ли да хвърли светлина по въпроса?

Не е много тъп въпроса, с това име...И аз си го зададох. Да е жив и здрав младежа да представя България, но нищо лошо да попитаме откъде идва това име, щото ако беше Али Мехмед от Кърджали-ясно, ама Червен бряг, Карлос и хич не се мутгавее, прост е странно!

Браво ! Много по-добре от Кирчо и Кокорчо !

Браво, да живее Харвард.

Браво момче,върни ни някогашната ни слава.Запали огъня и много момци ще те последват.

Браво, само така и продължавай с успехите!

Да беше чел статията. Ясно пише, че баща му е ливанец, а майка му е българка. А националността му е българска.

Да си прост, да си прост... Колко да си прост. Ти статията прочете ли я, идиот? Там си пише.

Ми научи се да четеш. Може и да ти светне по въпроса и без Червен брег.

Къв българин е тоя смешник бе

Тоя НЕ е българин, а някакъв полу- арабин. Такива като тоя стават ПРЕДАТЕЛИ, Трафиканти на Наркотици и Ислямси башибозуци и нападат жените да ги правят проститутки в Харема на араби- Ислямисти... Ал капоне е някакъв арабин и е трябвало да го убият, още като е ПРИСТИГНАЛ в САЩ... Тоя Карлос Насар се е появил, след като някоя ЛУДА, олигофренка, Наркоманка се е еббала с някакъв арабин в Франция.. Арабите и негрите правят Наркотици за да побъркват хората в чужди държави и да ги ЗАВЗЕМАТ.. Та, някакъв арабин е дал Наркотици на някаква жена и оня се е побъркала и е спала с арабина и се е появила тоя- Карлос Хасан Насар .. Трябва да УБИЯТ тая мангала- Хасан Насар..

Чист българин е момчето, имената са любимите на мама нищо повече. От Червен бряг съм.

Не му харесват (някой) името. Но,е по-българин от онези, дето ги карат с автобуси да гласуват..... Браво на младежа.

Ама какво толкова гледате името и националността? Човека се състезава за България и е спечелил титлата за нашата държава, нашия химн е свирел, не нечий друг. Че колко от футболистите от нашето футболно първенство (особено в по-елитните отбори) са българи? Я стига глупости, ами да си се порадваме на победата, това не е било от толкова отдавна да вземем медал на щангите. Да е жив и здрав и още медали да носи за България.

Жив от здрав, още медали да печели! Сигурно е добър българин, но все пак откъде идва това име?Въпросът не е с лоши чувства, та няма защо да скачате като петли и да ръсите слюнки как това нямало значение и колко сме прости и пр. Момчето не изглежда ромче и не е от депесарските райони, а и съчетава испанско лично с арабско фамилно име и това си е странно? Нема ли некой да го познава, та да каже

Благодаря

Bravo!!

Пише ясно,син на българка и ливанец. Бащата вероятно е католик. Четете само заглавието?

Моля читателите: ' не обръщайте внимание на коментари писани от ненормалници"

Да му ядеш резания

смешник

какато всичко останало дори и шампионите ни са внос.иначе браво на младежа.

Днес Карлос Насар, който е син на ливанец и българка.....

Днес Карлос Насар, който е син на ливанец и българка....

не те прави българин. Действията ти говорят какъв си. Аз съм с гръцко име но гръцки не знам понеже съм роден и отгледан в България. В родния ми град се борих години със зъби и нокти за имаме едно горе долу хубаво кино. Ходил съм да посявам дръвчета в парковете ни, чистил съм графити от паметници. Това ме прави по-голям българин от повечето българи които се казват Иван Иванов и Петър Петров. Имената са просто сбор от букви, действията са важни

Браво за титлата, но щангите изхвърчат от олимпийските игри. Сега ми стана ясно, защо нашите станаха олимпийски шампионки по художествена гимнастика. За съжаление спорта вече е повече политика, отколкото спорт.