17-11-2017 20-11-2018

Коментари

2-ри Богдан Дочев

Мръсен, продажен гербераст! Бойко, съсипа България с кадрите си от "кол и въже"! Сметай кви законодателни решения взима тоя! Дали не му е тр.пане майката на тия?

гербераст, ко мое се очаква от такъв? Вищи дережето у Бг! Какафония и бъркотия настава дето се намесят тия!

Българин още 120 години няма да свири на световно и европейско.

Така се свири.И трите дузпи бяха безспорни.Все пак това не е хандбал.Нагледахме се на страхливи съдии,които не смеят да свирят втора дузпа при игра с ръка или друго нарушение.Пет пъти,ако има нарушения в нак. поле съдята е ДЛЪЖЕН да даде пет дузпи............................И стига с тая политика е

Да дойдат и да видят какви ги творят КАЛИНКИТЕ от ГЕРБ на Територията, наречена България.

Пича мисли, че свири мач на Боко!!! Хахаха смешник!!! Нагаждач от ГЕРБ

Слънце грее, дъжд вали ЯМКС.

Ами гербаджия сър. Толкова може.

"Български съдия-депутат сътвори цирк с 3 дузпи в Шампионската лига" Какво да се прави, професионална обремененост (депутат) !

Ми така е, той си мисли че "пише" НС каре депутати!!

Ще им се услади на западняците управлението на ГЕРБ. Бързо бързо ще намерят мекото на хляба и ГЕРБаджийските Калинки и Калинчовци, ще ги изучат.

То и в БГ правосъдието е на такъв хал!... както и всичко останало разбира се...

какъвто ни футбола , такива ни и съдиите

Toзи е син на кмета на Симитли. Всичко му е простено.

Не разбирам причинноследствената връзка. Този е супер добър съдия на световно ниво и за това ГЕРБ са го издигнали за депутат или този е депутат от ГЕРБ и бобо тупето докато е оправял българския футбол не е могъл да откаже и е започнал да го бута да става пишман международен съдия?

Това е ГЕРБ! Тези футболисти да дойдат да видят какво става в парламента... Ще се радват, че са се отървали толкова лесно.

Този да не се е объркал, че свири мач на Бистришките тигри, та да дава дузпички за Баце!

Абе, хора, един депутат няма ли си по важна работа?! Или , все пак е по-добре да прави гафове извън България? Просто питам :)

Аз не мога да разбера нещо, защо махнаха изпълнението на двоен наказателен удар при някои нарушения в наказателното поле, тогава при много ситуации както се случваше и на световното първенство съдията нямаше да се чуди дали да свири дузпа или не, щом някой футболист е играл неволно с ръка а и топката въобще не отива директно към вратата...

Ако фрики-то беше останало, нямаше вратарите да се разхождат по 10-15 секунди с топка в ръка, след като по правилник имат право на 6. Не съм видял съдия да санкционира такова нарушение в наказателното поле, може би защото единственото наказание по сегашния правилник е дузпа.

щом е от ГерпЪ, нема начин да не е мошеник.

Руските медии у нас започват масирана атака срещу ГЕРБ за каквото им падне. Сега някакъв съдия свирил три дузпи някъде си и ето голяма статия как видите ли тези от ГЕРБ били съмнителни!

Нищо не си разбрал от статията. Явно си от ГЕРБ!

а, без съмнение ти си един глупак.

Нищо което да учуди нас българите .... но .... в Европа а и не само ..... ?!?! Поредното доказателство за необратимата връзка ГЕРБ - НЕКАДЪРНОСТ!

Този сигурно е объркал къде се намира. Явно само в парламента такива неща минават.

И как ФИФА или УЕФА да даде на български съдия наряд за някой голямо първенство, като много добре знаят, че сме пълни глупаци и над туй отгоре и от ГЕРБ крадливи полицай.

Принципно си прав, но и принципно си тъп! Допускаш елементарни граматически грешки. Докато масово Българите са неграмотни, България няма да просперира - тъп народ, тъпа държава!!!

Грамотни не останаха в България.

Славата на ГЕРБ достигна и до Скандинавието!

А изобщо защо това леке е пуснато да свири международни мачове, защото Перуката също като свири на ББ, си мисли, че така ще стои докато футбола изчезне съвсем от България.

При първия наказателен удар за "Розенборг", реферът е направил знак, че няма нищо, но играчите на домакините му се развикаха и той даде дузпа."

Едната отсъдена дузпа беше съприкосновение с глава, другите според моето виждане са си ОК или 50/50 както се казва.

te ot Норвегия ни знаят кви сме циркаджии и без тва...

Еми дупетат от ГЕРБ! Какво повече можеш да кажеш по ситуациязата!

...те щото на световното малко измислени дузпи свириха...

Да отсъждат дузпа не само за докосване на топка с ръка, но и с хей, гъз и лице.

Аборигени сме и го показваме непрекъснато навсякъде.

Крайно време е футболистите да играят с вързани на гърба ръце.

Крайно време е футболистите да играят с вързани на гърба ръце.

Много точен е този Апостолов! Играе на точен резултат и точен брой дузпи. Затова го и направих депутат.

Не се прави вече така, много е ачик. Лекичко в ушенцето се казва, какви са преобладаващите залагания и резултатът се обръща. Залагайте, каквото искате!

Няма ли да спре най-накрая тази лудост с топката докоснала ръката. Да приемат примерно, ако топката докосне ръката (без да има умисъл - удря те от близо или отзад или няма как да си мръднеш ръката) и се отклони да свирят непряк свободен удър в наказателното и да се спре с тези измислени дузпи. Ако се играе умишлено (демек хванеш топката с две ръце) да си се свири дузпа.

Много трудно е да се тълкува кое е умишлено докосване. По принцип остави ли се нещо да се тълкува става като в Б-я където в съда всичко може да се изтълкува по различен начин в зависимост от предоставените парични знаци, пардон доказателства.

Ама съгласите се, че не е нормално нападателите да мятат ръце напред-назад, а защитниците да ги държат зад гърба си. То това напрактика им възпрепятства движенията. Направи "шпагат" с ръцете зад гърба.

Искам да обърна внимание на българските граждани, че не съществува българско посолство в Германия. Телефоните са за камуфлаж, страница в интернет не съществува. Така че български граждани преориентирайте се към приемането на чуждо гражданство.

И на мач да ги пратиш, пак същата ще я свършат...