17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега имат най-добър шанс за медали - може конкуренцията да са с ковид и да не им разрешат да се състезават :D

Успех на нашите! Но не се надявам на много. Не че нашите не могат, но в Олимпиадите има толкова корупция, че даже ФИФА им завижда.

Успех на нашите състезатели !

Успех на нашите спортисти!Не са много като бройка,но смятам че имат качество и могат да се намесят във финални битки,за нещо повече като медали винаги е сложно да се говори,тъй като те са наистина много качествени състезатели,голяма част от тях,но не са т.нар. ''доминанти'',т.е. може да са 1-ви,3-ти или 20ти,непредвидими са.По-малка бройка на тая олимпиада спрямо да речем Сърбия,Хърватия,Румъния и страните около нас е основно от това че нямаме отбор,като индивидуални съзтезатели сърби,хървати,румънци и т.н. имат съизмеримо с нас като количество.А и количеството не прави качество,в крайна сметка.Реална прогноза е между 3 и 5 медала,независимо от цвят: медал в щангите,художествената гимнастика и борбата.Вече си зависи борбата дали ще може да спечели повече от 1 медал и дали няма да се случи изненада в спортове като спортна стрелба,джудо,карате,бокс и евентуално плуване с нашите млади таланти.Там е вече на моментно състояние,ден,жребий и т.н. Абе важното е че има Олимпиада,спортен празник е за феновете на спорта.Успех на всички!

Малко неща могат да ме рзплачат и едно от тях е да чуя българският химн на олимпиада и се надявам да стане на тази.Няма да пропусна нито е дно от българските участия независимо в кой спорт . Успех на всички българи в Токио.

Успех на всичките ни спортисти, дано се върнат с медали

През лятото по-лесно се спазват противоепидемичните мерки. Дали ще има зимни олимпийски игри в Китай през тази зима?

Браво! мислех си, че всичко се изчерпва с чалгарите и ММА! Успех!

Много лошо разиграваха Юлияна Янева, защото "някоя си" от девойките е любовница на "шефа - федерацията по борба" . Успех на всички!

Туристи.. поне да вземат няколко торби розово масло кат Бай ганю да продават да има файда :-)

ГанЮ си ти бе неграмотен келеш.

Неграмотник тъп

Ще ни напълнят серкмето

Оная съседната статия за ваксините нещо по демократически са спрени коментарите, щото да не вземе да се разбере мнението на българите за тия препарати. ДругарЕ, не сте мръднали една крачка от 1956-та насам (априлския пленум!)

Си го заври с 200.

А къде е Модерният Петобой????? Преди ерата на новият, успешен министър на спорта, Модерния Петобой беше неотменен участник на олимпиадите. Имаше времена когато бяхме четвърта сила в света!!! Най-бързо развиваща се нация .... Човек който е провалил собствената си федерация ли ще оправя целият ни спорт???? Жалка история. Жалка!

Новият министър е от 3 месеца . българският спорт се развива обратно пропорционално на ръста на килограмите на Красен Кралев . От състезател на дълги бягания и ходене до То---п

Новият министър е нов министър от три месеца, даже по-млако НО Е преседател на тази федерация от десет години И моят въпрос е ЗАЩО след десет години управление, неговата федерация няма представител на олимпиадата????? Това е въпроса, а не какви ще са постиженията на българските олимпийци през двумесечният му мандат като министър. Тези момчета и момичета са спечелили квотите си ВЪПРЕКИ държавната подкрепа. Те заслужават уважение независимо от резултатите които покажат. Респект за всички БЪЛГАРСКИ олимпийци. А колкото до достиженията на Кралев, само ще кажа, че той хариза единственият стадион във Варна на мутренския ТРЕТОДИВИЗИОНЕН футболен отбор Спартак Варна и ЛИШИ Варненската лека атлетика от единственото спортно съоръжение на което можеха да се подготвят за следващите спортни предизвикателства, олимпиади, световни пъревнства и проечее. За съжаление един мошеник бива заместен от друг мошеник.

Успех на спортистите. Уважавам труда и отдадеността им. Без такава нямаше да са на олимпиада. Спрете с тези негативни коментари, тролове. Който и да сложат пред очите ви тук, ще го оплюете за част от секундата.

И каква е ползата за обществото от труда на спортистите? Почти никаква, а разходите са големи, дори огромни. Само тази Олимпиада вероятно струва стотици хиляди долари като разходи.

А каква е ползата на обществото от теб самия или самата? Замисли се. Хипер повърнхностно мислене

Смешник жалък

Статии като съседната "Защо България не вярва на ваксините?", на които са забранени коментарите, ги приемам като 100% пропагандно-манипулативни. Оставям ги, сами да си ги четат :)

Преди време намерих текст в уикипедия, а сега добавям към него само една дума в скоби:)...С идването на римляните (ваксините)олимпийските игри постепенно загубват значението си, но няма съгласие кога са прекратени окончателно. Най-често се посочва 394 г., когато император Теодосий I забранява всички езически култове. Друга сочена дата е 426 г. когато следващият император, Теодосий II, заповядва всички гръцки храмове да бъдат разрушени...

Абе къде е Бойко да се похвали с "голямата" делегация. За учиндолеца не питам, защото той сега е в СМ да търси астронавт за луната.