17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когото видиш българин и сърбин прегърнати, знай, че после ще последва взрив от псувни.

Ехааа, ко тана? Нали бяхме "братя", нали беше "Давай Ноле", православни брато срещу империализма.... каква стана тя? Джокич-дрът започна да напада "нашто" момче... И до тук с "братята" стана. Мдам. Накракто, за тези, които все още не знаят - Новак си е просто момче. Пръхти добре, играе агресивен тенис, физически е здрав... и до там. Не особено умен и тенисът му не е очарователно красив.

Да бе, Сърджане! И на цялото прогресивно човечество.

На сърболята все някой им е виновен хаха

Ако бащата не си беше държал приказките преди турнира, сега да си мълчим, но той е като панаирджия, който се сетил, че е забравил детето си на въртележката и обвинява , че се била завъртяла с детето му. Ами да му беше казал, че лайната са големи ако се зарази и положението ще се насере ако ходи по дискотеки. Всички видяха колко много са заразените в Сърбия и няма за какво да обвиняват Гришо, че ги е изтрескал, защото е много възможно и той да се е заразил в Белград. Фактът е, че тъпите спортисти от резадоволеност не се пазят, дават лош пример и сега са малко болнички. Но понеже са млади не им дреме за нищо и скоро ще се излекуват, докато други може да умрат заради тяхната себичност.

Бахти и сръпския циганин. Малко сме ги били!

Турнир по време на пандемия. Заради този лошо и не на време организиран турнир се изложихме ние българите и целите Балкани. Балкански синдром !

Гадния сърбин нападна и обиди дори Федерер! Мръсен шовинист! Интересна е реакцията на сина му.

Думите на Сърджан Джокович не отчитат и факта, че синът му е единственият от участниците в турнира, който доказано е влязъл в контакт със заразен с коронавирус преди началото на първия турнир от Адриа Тур в Белград (12-14 юни). Преди десетина дни стана ясно, че Джокович е присъствал на обществена проява в сръбската столица на 11 юни, по време на която е контактувал с баскетболиста на Партизан Белград Никола Янкович, който на 15 юни даде положителна проба за COVID-19.

То не беше обаче бащата на Джокера само, то бе и организарите на турнира и тенис ръководители които упрекнаха Григор. Всички им е ясно че заразата дойде от Белград- повечето участвали там дадоха (+) проба, включително Троицки, който не участва в Хърватска а само в Белград! Това са гнусни лъжи- Джокович би трябвало публично да се извини от името на баща си и организаторите на този турнир и защити Григор! Или е само приятел когато му е изгодно

ГРИГОР ДА ВИДИ КАК ВСИЧКО Е СУЕТА И ПРЕХОДНА СЛАВА! ХОРАТА ТЕ ОБИЧАТ КОГАТО СИ НА ВЪРХА, КОГАТО ИМАТ ПОЛЗА ОТ ТЕБ! ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧУЖДЕНЦИТЕ! НЕ СИ ПРПАВИ ПОВЕЧЕ ИЛЮЗИИ, РАЗМАЖИ ИМ ФИЗИОНОМИИТЕ КАКТО И КОГАТО МОЖЕШ!

Кой, кого зарази?

Да приемем че е Григор е източника. Кой организира пира по време на чума? И сега Григор е виновен, направо да обвиним Китай, а още по-добре Вируса.

Няма пир по време на чума! Организиран е турнир от хора, които са преценили, и власти и организатори. А на Григор нямам никакво доверие. Много е слабохарактерен и тъй като не му върви тенисът, въпреки таланта му, може да участва в нечисти неща. Дано да е само невнимание към здравето от негова страна.

А ТИ ПЪК СИ МНОГО СИЛЕН ХАРАКТЕР И МОЖЕ ДА ТИ СЕ ИМА ДОВЕРИЕ! СМЕШНИК!

Три дни форумите се тресат от какви ли ни критики и обиди срещу Димитров. Но днес, когато се казва нещо, което се пишеше, изведнъж българинът се бие в гърдите колко е велик. Какво ни е великото сега? Бедни, прости с управляващи, от които да потънеш в земята от срам. Силни на приказките, особено псувните, но слаби в делата! Е това сме ние в последно време.

Внимавай, вече си затънал до гуша в земята от срам! Да ти имам претенциите и комплексите.

А ти като си толкова ербап, добре ли живееш в най бедната страна в ЕС, с най ниските доходи, с разрушена здравна и образователна система, в столица с най мръсния въздух в ЕС. Ако да, значи си прост, фен на онзи с филията с мас, платен трол.

Не става въпрос затова. Става въпрос, че организатора се опитва да бяга от отговорност, като прехвърля вината на поканен гост. Това е недопустимата балканщина тук. Дали Гришо е бил вече заразен или се е заразил там няма никакво значение. Можел е да е по-предпазлив и по-отговорен сигурно. Но не той е организатора, не той е определял правилата и не може в него да е вината. Всеки е можел да бъде заразен, това са хора, които много пътуват и много общуват. Организатора трябва да ги има тия неща предвид. Не става само с чалга и ядене, трябва и малко акъл.

Хмм ми те и изралеците са така , може да се псуват помежду си но ако чужд почне да ги "храни" става страшно

Човек, който расте на педи е този и според мен Ноле няма как да е от него!

Когато си достигнал върха в някакъв спорт /и не само/, възпитанието предполага уважение към предшествениците , техните успехи и усилия за популяризиране на този вид спорт, включая и увеличението на наградните фондове. Който е запознат с историята на шахмата, знае, че Боби Фишер беше на-големия съперник на съветските шахматисти, стана световен шампион, но и постигна вдигане на наградните фондове и всички други му признаха заслугите и за парите и за постиженията му. Но, известно е, шаха се играе от умни и културни хора, което, за съжаление, не може да се каже за повечето други спортове. Някои тенис фенове величаят Ноле като най-добрият, но, първо фактите още не го доказват, а и неговото прекалено нахакано поведение /късане на фланелката след победа над един от двамата му големи съперници, не може да ме направи негов ултрафен...Не съм видял Надал например да го прави, и винаги е изразявал уважение към Федерер, а от страна на Джокович прозира нещо друго. Подозирам малко "футболна" простотия,а това обяснява защо публиката винаги в болшенството си е зад Роджър, което, разбира се, долива още злоба в душите на феновете на Ноле, както и вероятно коментара ми. За баща му пък, хич и не ми се коментира, има една приказка "Пази боже сляпо да прогледа!"

Явно не следиш тениса. Това е спорт за интелигентни хора, ако искаш да успееш, а не да махаш ракетата, за да се правиш на интересен. Ноле е голяма фигура в този спорт и завинаги ще остане в историята му заедно със другите двама от сегашното поколение тенисисти Надал и Федерер. Той е не само талантлив тенисист, но и общественик, родолюбец. За разлика от Федерер и Надал той трябва винаги да се бори срещу цялата машина, впрегната да го мачка, защото не е от Западна Европа или САЩ, а от Сърбия, която бомбардираха в 20 век! А самият той е преживял бомбардировките като дете и е силен характер, за са стане такъв голям тенисист.

Следя тениса повече от теб, може да си сигурен. А Джокович е толкова потиснат от "машината", че стана мултимилионер! И друго, горката Сърбия, откъснала земи от България, и с армията си избила босняци, хървати, словенци...Може би трябваше да я оставят? В допълнение, на 70 години съм, дали съм следил по-малко тенис? Ако желаеш, можем да се срещнем, ще видим кой как изглежда за годините си...А и внуците ми играят тенис. ...От поколението на Борг и Макенроу съм.

Може и да е така, но това не дава право на сръбските простаци Сърджан и Диана Джокович да атакуват ВЕЛИКИЯ Федерер!! Никога и никой няма да бъде наричан МАЕСТРОТО,както е известен Роджър!! Има ли страна в света,където Федерер да не е посрещнат с аплодисменти и възхищение??

Изключително цинично изказване. По всичко личи че е направено от изключителен тъпак.

Има право доколкото Григор дойде от САЩ, където за разлика от Сърбия епидемията е в разгара си, и не пожелава да прави тест. Играта му бе много слаба още в първия мач. Възможно е да не е бил във форма, заради кризата или не е бил добре. След това отпътува за България и пристигна в Хърватия. Пак не е правил тестове. И отпътува без да направи тест.

Не го харесвам Гришо ама как разбраха , че той е донесъл заразата от всичките гости на това 'събитие'

Здравейте.Първо Григор Димитров не е болен.Стигате с глупостите на изцяло компрометирана СЗО,че взе да ни писва вече.Според мен трябва да се заведе Международен Трибунал към СЗО,и всички политически фигури там да си поемат вината за тази така наречена Пандемия.Второ: Кой дава гаранция,че Джокович,а не Григор го е заразил.Сърбите са винаги контра с нас по която и да е тема.Едни измислени шувенисти ,с претенции на велика държава,която видяхме какво остана от нея.Сега за Хърватия се загрижил.До оня ден се биха с тях.Трето: Григор,живейте си живота ,а тези които ги е страх от Ковид 19,да се пазят,че да не се разболеят от нещо друго и тогава друг ще е светът.Лек ден.

Много бързи и женитеа на Джоко и Виктор Троицки се заразиха?! Нещо не се връзва,че нещата тръгват от Гришо?!

Този мръсен сърбин ,що не си такова майката ,а ?

Chefo77

Може да не може да се вреди ;)

да съ намеси! Синът му толкова ли е прост и той като балканец, че не се е сетил да не организира такива форуми? Елементарно, Уотсън! Цял свят го оплю, че прави демонстративни шоу-турнири в такъв момент, но не-е, той е № 1, може да си позволи всичко! Хак да му е сега.

Тоя от къде извади такива познания по всичко? Сега и на гадател се прави, кой кого е заразил. След карантината в САЩ от сума ти време едва ли е тръгнало от Григор точно.

Димитров трудно имаше време за България, но като изпадна от класацията и се довлече болен в Хасково от ковид 19...Зарази амсалака и половина Балкани

Човек на име Сърджан ще се изказва. Кръстил сина си Новак. Абе.... ся... ние сме им виновни за тъпия чалга купон. За какво го правите?

Злобен балкански тип е този и това не е неочаквано. Но това не прави тезата му невъзможна. Григор също можеше да е по-внимателен и по-отговорен. Може, обаче, Гришо да е заразен там. При всички случаи беше сътворена поредната балканска мърлява свинщина.

как пък реши, че точно той е заразителят, а не например сина му, внуците му.Да не е пророк? Григор е постъпил достойно, като е признал, че е болен. Не харесвам Григор, нито го гледам, но в случая от тази случка смятам, че той има европейка култура и е постъпил като европейски гражданин, а Новак джокович-сръбско балкаГска, като постъпката му е като на истински балканец, което не му прави чест

Не се ли доказа, че преди това Докович е контактувал със заразен баскетболист!? Джокович тестува ли се преди турнира!? Колко време след него, даже след кото се разбра, че Гришо е положителен, Джокович отказваше да се тества!?

"Край Сливница, Драгоман кат разбихме сръбска сган......" Все ние сме им виновни на сърбите!

този тиквеник наистина се оказа мнооооого прост! Дано се е заразил и той и да умре. Яко да умре!

Ей колко са мръсни хората на Балканите!!!!!!!!!!! Просотитя! Дребни душички! Ако хората бяха от Люксембург и Франция нямаше така да се държат, г-не!

Сърби и производните им боклуци от Югославия се клаха като идиоти за сеир на целия свят - не очаквай много от тях. Мозъкът им е ограничен. Същите примати като арабите са, просто са наблизо (за съжаление)..

Тоя па! Той ще определя кой кого е заразил! Ами ако е обратното?!

Никой друг, освен Григор не се почувства зле, което говори две неща, първо, най-рано е пипнал вируса и второ, при него концентрацията е била най-голяма.

какъвто е слабохарактерен ще се спече доста след тия обвинения

Господа, за сърбите сте прави, НИЩО ХУБАВО НЕ СМЕ ИМАЛИ С ТЯХ, ДОРИ НАПРОТИВ - ВЕЧНА ВРАЖДА ОМРАЗА, ВОЙНИ, НО ВИНАГИ СА ЯЛИ ДЪРВОТО ОТ НАС, С РЕДКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ ПРЕЗ 30 ТЕ ГОДИНИ НА 14 ВЕК И И ТО ПАК ЧРЕЗ КОВАРСТВО. НО НАШИЯ "ЮНАК"КАТО Е ЗНАЕЛ, ЧЕ СЕ ЧУВСТВА ЗЛЕ, ЗАЩО ОТИДЕ ТАМ, А ПОСЛЕ И В ХАСКОВО???!!!!!. МАЙ И ТОЙ СТРАДА ОТ БЪЛГАРСКОТО БЕЗХАБЕРИЕ И ТРЯБВА ДА ПОНЕСЕ НАКАЗАНИЕ СПОРЕД МЕН. ИМАМ НЕГАТИВНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ СПОРТОВЕТЕ КАТО ЦЯЛО, ЗАЩОТО СЛУЖАТ ЗА МАНИПУЛАЦИЯ, ОТВЛИЧАНЕ ВНИМАНИЕТО ОТ ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ И ПЕРАЧНИЦА НА ПАРИ.

Не му се сърдете..... той душичка....

В Сърбия ходят без маски изобщо. Григор ги бил заразил.

БУУУУ... НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ СТРАШНИ

Ноле, най-голем си, но баща ти много те излага. Винаги има мнение за всичко и всички. Напомня ми на наша родна звезда Светла Му памет - Професор Вучков.

Новак е длъжен да се извини на Григор. Джокович е бил в тесен контакт със двама заразени баскетболисти, дни преди турнира. Григор идва с маска от САЩ и го винят защо е бил с маска. Защото 3 месеца се пазеше. Новак го награби още на летището. Същото направи и със Зверев. Само Доминик Тийм успя леко да се отдръпне от братската прегръдка. Веднага излязоха снимките на Ноле до баскетболиста и много тенисисти се възмутиха. После мачлето и пак прегръдки, луд купон. Тестът на жената на Троицки е излязъл положителен в петък, но са го скрили. За да се тества жената явно е била недобре. Обявиха го едва след като Григор като честно и почтено момче каза за положителния тест. Новак и Виктор Троицки са много близки приятели, така че Джокович е знаел още в петък. риятулят му актьор, който също беше и на турнира и на купона е заразен. Григор не пие, на купона беше с минерална вода и затова Новак го дигна на ръце и го изкара на дансинга. Новак не е искал да се провали с турнира, но като основен организатор носи отговорност. Тъпият му баща и майка му с всяко интервю рушат имиджа му и после реват, защо феновете не го харесват като Надол и Федерер . Последната изцепка на баща му беше Федерер да си гледа децата, а не да продължава да играе тенис. Преди това пък майка му жалваше, че феновете не го оценявали. Заради тях и тъпите им изцепки.

долно театро е всичко това. Гришо се обяви пръв за болен да го обвинят него...така се бяха разбрали с Ноле и за това бащата приглася (Те в Сърбия наистина мразят българите, така че беше идеалният таргет Димитро)...така, че Гришо доста активи ще получи от театрото... щото тенисът му хич не върви напоследък....пробва се като актьор

Свидетели сме на типично балкански взаимоотношения и нрави.Затова балканите са барутния погреб на Европа, ако го нямаше ЕС,Русия,Китай и САЩ, като нищо можеше са избухне нова Сръбско-Българска война.Организаторите определят правилата и мерките за сигурност на турнира и участниците в него .Какво значи даден спортист не искал да се тества.Като не иска кръгом и откъдето е дошъл.

от деня в който чух, е сърби канят Григоров знаех ,че му готвят нещо .... колко прав се оказах !

отдавна има силна сръбска кампания срещу бъгария много добре организрна, сърби гърци винаги са били изключително завистлви и чуствителни към българско възраждане, за съжаление български полтици ги подържат , като Иво Христов българофоба

Само в Османската империя различните етноси са живеели мирно и тихо.Разпадна се тя и настанаха националните войни и омрази, нестихващи и до днес.

сърбите винаги са бии коварни !!! долни завистливци . а руснаците винаги ходят по акъла на сърбите и винаги го отнасят заради сърбите!

В сърбия беше мор от заразата и такив анеща като дискотеки и .... 100% са знаели че сина му е заразен трябвало е да бъде обвинен българина, много страна беше тази покана от самото начло ми се стри съмнителна

Григор Димитров е взел 1 милион евро да се прави на болен от Коронавирус 24.06.2020 Истинските Новини 0 коментара Григор Димитров е взел един милион евро, за да се прави на болен от коронавирус. Световната мафия задейства отново схемата Коронавирус. На всички тенисисти им е платено. Наши източници твърдят, че СЗО е активирала платена кампания, за да вкарат задължителното ваксиниране . Всичко е сценарий!

Тоя писклив тулуп отде знае, че не Джокера ги е изпозаразил или някой друг?

Сърбите са знаели че Джокович е заразен и са планирали да го прехвърлят на Димитров, типично сръбски трик, сърбите от как съществуват живеят с кражби от България, и на гърба на българското нещастие . Косово и днес е с български топоними и Български фолклор сърбите и хабер си нямат какво се пее понеже не го разбират....