Коментари - Баскетболистката Грайнър пише мемоар за премеждията си в Русия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази ли е единствения човек , който пуши канабис в Русия?! Всичко беше, е и ще бъде мръсна политика! Точка. А иначе да я удари човек и нея и съпругата, че току виж ги вкара в правата вяра! Щом Гришо го може и ние ще се пробваме!

Ще напише един мемоар? Един спомен? Всъщност в българския език се използва (и съществува) единствено думата "мемоари" ... Редакторът е пълен ....

Прилича ми на мъж.

Ееееех,щях да се изкефя,ако този патладжан,беше останал в кафеза или пък да бяха и метнали верёвката ! Ама,на пуснаха го киреча за да бръщолеви още 20 години за "тежкото време "в панделата.Надявам се" "съпругът/та да и тегли куршума!

Тая църна лесбийка трябва да откаже наркотиците!

На това на снимката ли му викат "джендър"?!

Да се радва, че се е върнала жива и здрава! И следващият път да си намери друго място за пафкане! Да се радва, че не и се е случило в Китай или при оня лудия Дуерте!

Канабисното масло не е наркотик, глупци. Атлетите го използват при мускулно претоварване. Просветете се малко, че сте жалки ...

Забранено е. Наркотик или не, е забранено. И живака не е наркотик ама не може да го пренасяш нали? Тъпак.

Как се казват? Как пренасях наркотици в Русия или Добре че бях в Русия а не в някоя арабска държава, че щяха да ме обесят.

Silverado

https://www.youtube.com/watch?v=sIY3m4e7JX4&ab_channel=%D0%90%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87

Нищо де , сега ще пробва да изкара едни пари. А следващия път да пробва да вкара канабис в Китай. Там ще и е още по-интересно.

или в сингапур. в затворите имат и физически наказания - бой с пръчка .

С пръчка само бой ли?!