Коментари - Беларуската тенис звезда Сабаленка: Срещам омраза от всички, а не съм направила нищо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как да не я мразят,нито е черна,нито трети пол,сигурно и гей не е,на всичко отгоре почти рускиня .....не е политкоректно да не я мразят !

Тая говори глупости. Та целия свят е с Путин според нашите пишманрусофили .

злобата е, че допускат русите и синеоки руснаци и белоруси (още по-руси) да играят на тенис турнири, в другите спортове ликвидираха конкуренцията и се даде шанс на посредствеността

Значи щом са белоруси са още по-руси?! Ощв един идиот с мнение...

Комплексарите са си такива. Играй си играта, побеждавай и си вземай премиите. Лицемерните миролюбци са противни.

Наш Гришо трябва да се намеси и да я утеши... ако не иска, да извика мен да помагам.

Тези, които я обвиняват в неутралност, със сигурност не са живяли в тоталитарна държава, която може да създаде редица проблеми на нарочен, дори да му провали живота, в случая кариерата.

ами мразят те,защото твоята страна е маша ,в ръцете на съвременният хитлер,затрил хиляди украинци,твои братя и съседи,и други милиони са се пръснали по света,заради политиката на твоят президент,виновен наравно с путин!!! толкова ли е сложно,а ти гониш една топка,печелиш милиони,от страните ,които заклеймиха и анатемосаха твоят президент,и брат му путин!! света знае и други спортисти и творци ,които са заели позиция по въпроса,независимо от последствията,някои дори изгубиха живота си,тъжна тенисиске!!!

Леле какъв ампутиран на мозък кретен

Глупав коментар. Защо не питате американски президенти, колко души убиха в Либия, Ирак, Сърбия и други страни ,нападнати от САЩ.Ама за САЩ нямаше санкции тогава,ама щом е за Русия има.

Стоянчо мрази любовникът на жена си

Кои всички? Украинци, поляци, прибалтийци и британци, не са всички! И няма и да бъдат!

184 страни подкрепиха украйна,примат такъв,,,,почти всички,боклук такув

Стоянчо подкрепи и почерпи любовникът на жена ти

Това е великата американска демокрация.

не виждам други спортисти и хора на изкуството да са подложени на подобен геноцид, както руските/беларуските. Що, американското правителство то сее само цветя и рози от единия до другия край на света, избивайки стотици. Не се сещам някой американски спортист да се е извинил за това или да е понесъл солидарна отговорност с правителството на сащ.

Жената просто е аполитична,защо насила трябва да взема страна в конфликт който не е неин.Ако го направи пък със сигурност ще има негативни последици от другата страна.Затова правото на неутралитет трябва да се уважава.

Е ти си поредната тъпа п.тка, с извинение! Не била направила нищо - Е, точно това е проблема бе, патко! Ти си обществена личност и представяш държава, която в момента заедно с Путлер избиват жени и деца! Или се разграничи от плехара или свиквай с омразата и се радвай, че не са те набарали украински майки някъде...

И мъжкия живот е също толкова ценен. Момче на 17 заслужава да живее, а на 18 може да умира. Това не са ли глупости

Добре, нека помогна на Сабаленка да разбере. Всички нейни колежки очакват тя да осъди открито действията на своето правителство. Тя не го прави. Съответно те приемат, че тя ги подкрепя. Съответно я мразят и тормозят. Причината е, че всеки ден умират стотици хора, а тя с позицията си умаловажава тяхното страдание. Нямам представа дали това трябва да е така, но е така.

Има логика в това, което казвате, но допускам ,че тя има в Беларус, баби, родители, братовчеди, братя и сестри. Които ще го отнесат тежко за такива исказвания в "Руския мир", от където и Беларус е част.

Приемам довода ви. Просто на другите им изглежда грозно тя мълчаливо да трупа титли, докато хора умират и страдат.

Добре, нека ти помогна да разбереш позицията на Сабаленка и тези, които я защитават. Когато САЩ и още 30 държави избиха за девет години над 600 000 цивилни в Ирак, спортистите от тези държави нима също не мълчаха? Те бяха ли обвинявани за мълчанието си и за това, че не се разграничиха от правителствата в собствените си страни? По време на бомбардировките над Сърбия бяха убити над 1000 цивилни и някои от тези военни самолети използваха за това българското въздушно пространство. Ти какво направи срещу това? Мълчеше ли или протестира?

Леко ще те поправя. Това, което казваш, може да звучи логично, но истинската причина е ЛИЦЕМЕРИЕ. Тя е от тези, които отива при "добрия запад" да печели големите наградни фоднове, да спи в 5 звездните им хотели и да се размотава по техните им курорти! Ако е толкова голям любител на запада - да се откаже от гражданстото си! Само че, тя подкрепя масковския режим и беларуския клаун, ама неще да загуби лесните пари!

Серина Уилямс е по-мразена, ама западняците го крият. Иначе - аут от обществени позиции.

Не се при теснявсй скъпа..На режима не му позволяват да разпише 7 споразумения ..Лъгаха и за Минск..Печели в спорта ..Яка мацка си..

Окропа несе притесняваше като трепеше деца и старци ,жени ..че ти също не го приемай навътре ..Окропа казва ,че ги трепали от Киев ..ТОЙ НЕ ЗНАЕЛ..

Войната срещу политическото управление в Русия е превърната във война срещу цялата руска нация. Същото, което се е случило с евреите се случва сега с обикновения руски народ. Няма как да си извисен духовно, да си добродетелна морална личност със съвест и да приемеш това за нормално. Абсурд!

Ръководството на русия да е на предната линия.

Фен съм на Бил Гейтс! Такива отрепки са излишни в този свят! Със сигурност си с РНК. Такива като теб треперят за животеза си

Не се при теснявсй скъпа .В страшна фирма си .Окропа така или иначе ще яде дървото..Повече или по малко..Само от режима зависи .

Mного хора не те харесват защото ги побеждаваш на корта , а не си англо Саксонска или от западна държава . А си по красива от много на корта .

Да нападаш с обиди човек, който не е направил нищо лошо не противоречи ли на всяка една съществуваща вяра в света?! Със сигурност в християнството това е неприемливо поведение или грях

Как някой извършва престъпление какво е според вас? Да поддържаш и да получаваш облаги от един престъпен режим какво е според вас?

Ти Господ ли си да съдиш хората?! Обикновени хора са това! Не влизай в църква, че ще я очерниш с мръсната си душа!

Кой определя ''режимите'' за престъпни? САЩ и Западна Европа, които са целите в кръвта на милиони. Алчни, ненаситни, злобни - ще свършат като Марк Крас при партите, ще им наливат разтопено злато в устата.

След втората световна война германците бяха посрещани по същия начин. Пък хем и те нищо не бяха направили според вашето определение. Един германски евреин оцелял в концлагер каза така: Всички германци сме виновни, защото оставихме хитлер да ни управлява. Вие самата се възползвате от благословията на един диктатор обаче се чувствате напълно невинна. Тези приказки ги говориха германските офицери по време на нюрнбергския процес.

Ех мило момиче, хората са зли и търсят жертви,върху които да излеят собствените си страхове.Едно време са горили" вещици"на кладата,не защото са им направили нещо на тях.Властимащите са си ги насъсквали в името на техните интереси -също, като сега.Не се предавай и ги "мачкай "наред.

По същия начин комунистите избиваха милиони. Но предполагам те са напълно невинни нали.

Именно! Нищо не правите! А точно вие световно известните спортисти можете да направите много неща!

Девойко,само глупавите хора мразят.Отделно си добра спортиска и си красива и глупаците полудяват и се държат глупаво!

...спортистка*

Вие лично мразите всеки който не се подчинява на путин.

Джендър, пак си прекалил с тревата !?

простите хора мразят, те друго не могат щото са прости

Путин и водещите руска пропаганда толкова много мразите украинците:)))

"Путин", "Русия", "мразите"? ето още един прост идиот, новината е за тенис и Беларус ве промит мозък

Ми да каже нещо срещу Лукашенко, ако ѝ стиска.

и защо пък трябва да казва каквото и да било? тя е спортистка, не е журналист или в политиката, е точно такива промити мозъци като теб са хората които мразят

Нормален ли си???

Защо трябва да каже нещо против него?Нали живеем в свободен свят и всеки има право да мисли, каквото съвестта му диктува.,а не каквото кажат от НАТО

Мачкаш да им се ебава майката олигофренична и това е.

Някой има ли идея защо русия има държавана програма за допингиране на спортистите си след като спорта и политиката нямат нищо общо??

Кой твърди това? Защо в САЩ им разрешават да се допингират, като сестри Уилямс (с позволени стероиди, освен обезболяващи пъти по-силни от морфина). Фелпс нищожно наказан за наркотици - всеки наркотик се води допинг. Хващан да кара и пиян поне 2 пъти, а едната Уилямс и убива старец при ПТП.

Абе, никой, ти сега ли влизаш в часа? Значи руснаците са набедени, а те чисти като планиска роса?? :)) Плача за това, колко е несправелив света. Ставииски, на какво го осъдиха?

Какво общо има Ставийски? Почти във всички такива случаи се разминава затвора в България, а само се плащат обезщетения. Бащата на пострадала, там пък изразходвал парите за хазарт. Като кмет блъсне дете пред детска градина, се изкарва, че детето само се блъснало в колата му и затова му вадят далакът. Българска реалност. Московски дето с моторна шейна уби единият си син, дори не го съдеха, дори на условна присъда.

За да те дразнят.А може ли да кажеш защо САЩ имат такава програма -Ланс Армстронг,Серена Уилямс и много други.

Горката. Пускам сълза. Тежко й било. Ми да ходи в Украйна да й бъде леко. След това защо хората смятат, че спортитстите са тъпи.

Кажи с какво конкретно е виновна? Не че и в Украйна за повечето да е така. И ако отговориш, че е беларуска, значи си расист! Сорос да ти отреже субсидиите!

Спорта е част от политиката. Разгледай коментарите. Тъпаците смятат, че спортната победа е блгоадрение на това, че тя е от беларуси или русия. Тя да е казала, че осъжда войната? Не. У дома ползват ли нейните победи за пропаганда? Как мислиш? След като не е ясно против, значи е за. След като е за, отнешението към нея е заслужено. Сорос, ако плащаше нямаше да си губя времето тука. :?))

В спорта е забранено да се изказваш за политика. И ги наказваха преди. Така че дори тези изказващи се срещу войната, реално трябва да получат наказания. Тя не е длъжна да се изказва за каквото и да е. Лично нейно мнение си е. Може да е на каквото си иска! Караха ли ги да се изказват срещу нападения на САЩ?

Хей Пфффф,хайде първо ти тръгвай да погамгаш на милите ти украинци и ние веднага хукваме след теб.Гледай обаче да ни предупредиш.

Защото са расисти (в случаят по националност) ръсещи омраза. И после говорят за не на омразата и борба с расизма. Двуличници до безкрайност. САЩ като от ВСВ насам са започнали над 200 военни конфликта (по думи на американци), какво бе отношението към техните спортисти? Лицето на западната пропаганда, е отвращаващо! Дори никога да не си имал някакви особени симпатии към Русия и други, те карат да приличаш на русофил. И Нубия да нападаха, пак естествено се подкрепя от хора. И преди да кажете за Украйна, поне им погледнете бегло историята. Аз нямам нищо против украинците и не ме интересува дали някой е украинец, руснак, американец или марсианец. Но да обичам бандеровците самоопределящи се за нацисти, няма да ме накарат.

И как при Хитлер в Третият Райх има олимпиада и САЩ се хвалят как негър печели там на надбягване. Задминаха Хитлер с евроатлантически ценности. И той опитващ се да прави обединена Европа. ;)

Ти пък. Остави любовта към бандеровците на поляците. Малко ли се е потрудил с тях.

Защо не забраниха ма украинците да играят когато обстрелваха Донбас? Защо не се изля такава омраза преди срещу САЩ, когато бомбардираха Сърбия, Ирак,Либия. Това не беше преди 100години . Нямат право заради произхода на спортисти да искат да не участват.

Мръсен пидераси,спорта няма нищо общо с политиката.Точка.

Верно ли? Те и изборите нищо не решават, нали? :))))))

Да точно изборите решиха Крим да бъде руски.

Сабаленка бе една от най-сериозните противнички на спортните санкции срещу Русия и Беларус Докато ти правиш "нищо", аз пък се чудя, как до сега от трибуните не са те замеряли с яйца и домати?! Спорт може да имате само в мирно време. Точка по въпроса!!! Поздрави не вожда ти. Със сигурно ходиш от време на време в кабинета му, най-вече след работа. Той така обичал - агнешко късно, в края на деня.

Горкичката милионерка.....ще взема и аз да пророня няколко сълзички за всички несправедливо обвинени беларуси и руснаци с президенти идиоти...ми да ги свалят от власт или да се откажат огт гражданството си,щом не го правят значи подкрепят фашистките режими там....елементарно

А как да го свалят тоя урод там като Русия ще се намеси дори да успеят да победят местния диктатор с цената на гражданска война?

Много си ТЪП! Ти се откажи от гражданството си, за теб плачат оттатък Океана!

Ако е милионерка е благодарение на страшни усилия от най-ранна детска възраст.Никой не и е подарил милиони само така.Глупак за довиждане.

Това не е омраза, това е нормално отношение, каквото е било към хитлеристите след Втората Световна. Кой е виновен на Рашистан е Белорусофашистан, че поха по пътя на нацистите?

Ху. чо, тази не е Рускиня. Какво ми сравняваш Беларус и Хитлер. Оли. оо

Да, тя е като австрийците от ВСВ... :)))

Точно за "нищото" е.

С теб съм,мачкай наглите укри

В такива случаи човек стиска зъби, мотивира се и мачка или него го мачкат.

Екакто му викаме в България, това са новите извратени евроатлантическите ценности

Да не ти дреме. Премести си хоя в другия крачол :)

Така е, цели две нации не правите нищо .. е ще трябва..

Много съм доволен, когато представител/к/и на Русия и Беларус печелят турнири и побеждават състезател/к/и на т.н. колективен запад. А това се случва твърде често и аз съм доволен.

Мачкай ги и да не ти пука за някакви безхаберници...

Дреме ти! Откакто те мразят поне започна да печелиш турнири.

И ето - демократичния свят сее омраза и дискриминация, но за него може, защото го прави демократично - ЦЕНЗУРА И ПРОПАГАНДА.

Азаренка, Сабаленка и Рибакина редовно побеждават тъпата полякиня Швьонтек.

Ами отговорът се съдържа във въпроса. Точноу, защото нищо не си направила - не си заявила своята гражданска и човешка позиция относно скапаната путинска война, въртогъзливият ти президент лукашенко, предоставянето на боен плацдарм от твоята страна .....та така. Продължавайки да мълчиш, да плащаш данъци в страната си, които се използват за подкрепяне на необявена война ти всъщност се явяваш част от всички това. Да си световен спортист, означава и да си световна личност. А да си такава, означава че трябва да имаш и изявена човешка и гражданска позиция. Няма да ти давам примери за това. Но факта че нищо не си направила е достатъчен.

Трябва всички да козируват и както в оная песен за мисирките ли да реагират..? Кулю-кулю-кулю-кулю... Я по-добре хващай една пушка и отивай да спасяваш Украйна-та, вместо да пишеш глупости..!

Министерство на истината,ясно!

А защо трябва да е против, наглите укри не заслужават друго.

Потърси отговорност от управниците на държавата си мила. Щом си ги търпите, няма кой да ви помогне.

Хахахаха, що - ти потърси ли отговорност на твоите държавници, които те дояха и крадяха неспирно толкова години, и продължават, или е по-лесно на другите да дадеш акъл..?!

Нищо не може да потърси. Това са глупостите на запада за цветните революции за да бутат неудобните им правителства.

Побеждавай ги на корта, както го правиш до сега. Допустимо е да губиш от руското момиче Рибакина. Но другите ги бий, без капка жал.

си силна и преодолееш това! А то другото е ясно - който не позволява да бъде управляван от долара е подложен на какви ли не "екзекуции", за да му дойде умът в главата.