Коментари - Белослава Кръстева поведе на Световното първенство по шахмат за девойки | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Белослава, пожелавам й успех! Обаче няма как да не ми прави впечатление как изведнъж взеха да генерират някакви сензации ей така. Белослава на кое място е в света? На 6868-о. Всеки може да провери в сайта на FIDE. На същия сайт може да се види как от 4 години е горе-долу на същото ниво (някъде между 2200 и 2320 точки). Чета по различни сайтове "ново БГ чудо в шахмата".... Абе поне да го бяхте написали това преди 4 години, когато момичето е било на 15 години със същия рейтинг! Пак щеше да е пресилено да се говори за "чудо", но поне нямаше да е толкова абсурдно. Та с това не искам никак да омаловажавам постиженията на Белослава - напротив, много ще се радвам да дръпне напред.

6868 място от колко общо в класацията? Ако са 7000 е едно, ако са 70000 съвсем друго. Като осветляваш, давай цялата информация.

Белослава в момента е 308 в света при жените, след този турнир ще се изреля някъде между 200-250 в света при жените! Това е много добро постижение за нейните години, много хора искат да са там, а не могат. Отделно ако спечели световната титла, си е световна титла!! А това си е завиден успех, чудо си е, 6836 в световната ранглиста, комбинирано мъже и жени, става световен за жени за нейна възрастова група. Ами това говори само едно, че рейтингът и е силно подценен, както и вие я подценявате.

Заради вас ще я има България! Дерзайте!

Само веднъж се ражаш тъп. Но е за цял живот.

Разпродажба!!!Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN. ----- https://mub.me/handy

абе, много красиви тез шахматистки, бре....че и умни и възпитани....аз, ако знаех, щях за такава да се оженя, не за поп-фолк тупалка от Димитровград :(

Тя предния кръг почти за малко не би и американката от китайски произход дето водеше класирането до момента, ама леки неточности доведоха до реми, иначе сега вече щеше да е с единия крак шампионка. Стискам и палци, два кръга остават дано да издържи психически и да вземе титлата, според мен го залужава, игра доста добре и за женския национален отбор на олимпиадата. Умно и красиво момиче!

Браво! Дано федерацията да е платила!

тая е истинска българка, никоя мисирка не я интересува! само за "новите" българи важи раздухването!

Успех, стискам палци...

Браво и успех в играта.