Коментари - Бербатов: Бях притеснен и доста затворен в Юнайтед. Това бе голяма грешка | Корнер.dir.bg
назад

Бербатов: Бях притеснен и доста затворен в Юнайтед. Това бе голяма грешка

Българинът с интервю за английската медия The Athletic

Обратно в новината
| Автор: The Athletic

Коментари - Бербатов: Бях притеснен и доста затворен в Юнайтед. Това бе голяма грешка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 18

Когато взимаше милиони,не беше притеснен.

Глупак си бе чучело мръсно, сечска пръчка, подлога си бе идиот

Саму знайти дъ хейтити! Стигъ сти плюли.

Абе Барбук помниш ли как се пльосна като прани гащи пред вратата на Левски и им подари титлата. После рева и майка ти идваше да те спасява.

който е безгрешен да хвърли един камък пред себе си.

Тоя само пейката го влечеше. А...и храната в стола на Ман.Юн. Плюнка без грам достойнство си бил винаги.

По футбола може да се каже една държава на какво ниво е. Перуката не пуска кокала, Венци Стефанов понеже е "завършил " в Оксфорд, казва на Бербо, Стилиян и Мартин, как не разбират, от футбол.

Цял живот гледаш в земята глист, талант имаш ама си един безхарактерен човек оривай да рисуваш като те е страх от сър фергюсон и рой кеен

Също можеш да кажеш, как се отнасяха с теб в дескрим и общежитията, или не си спомняш викаш минало заминало ,натруфената ти майка жадна за софията ,тази пуста софия , айде кажи колко дадохте и на спас джевизов и колко момчета изгонихте

Бербо я кажи как дойде в цска ,когато бяхме аз, пухи и рижавия, пеепи и колко парички плати баша ти на иво тонев и на бойко бемберски, да те налагат 81 набор, тези вицове ме си дошъл за 100 чифта бутонки е легенда ,явно не си спомняш питай майкати или бащати гаврош

Ами да си беше останал в Тотнъм да се радваш на любовта на феновете. Между другото все още те помнят с добро. Имам лични контакти с поддръжници на шпорите и много съжаляват че ги напусна.

Няма Левски, ЦСКА само едно скромно момче с огромен потенциал. Заради нашето момче гледах всички мачове на Аспирините и ме беше яд за проваления трипъл. Поскле започнах да гледам Юнайтед въпреки, че хич не ги харесвах преди това. Благодарим ти Бербо за незабравимите моменти. Кротък и спокоен футболист. Никакви чалгарски изпълнения, достоен пример за подръжание на младите. Браво и благодарим.

Ми с жените е така .

Така е, точно това ти беше грешката. Осъзнал си го но късно. Също така при всеки гол трябвашв да се радваш сякаш си най-добрия, зашото дори смешници като Чичарито се радваха и показваха, че им пука. Но тази скромност малко ти изяде главата. Тъпанарите ше плюят, но след Стоичков си най успешният българин във футбола.

То пък в кой ли отбор си бил отворен а? При аспирините или в Тотнъм където караше резервите да ти лъскат обувките или в Индия , дето не приказваше с никой и се хранеше сам на отделна маса. И сега си същия комплексар . Загуби на конгреса , поздрави избрания президент на БФС и веднага отвън се отрече от думите си. Юда.

Коментари от кликата на Перукан.

- Берба, падаме, ставай от скамейката! - Влизам ли, сър? - Не, не, скамейката влиза... :D :D :D