Коментари - Бербатов обясни защо отказа на Манчестър Сити | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господа неблагодарници, Бербатов е светило в българския футбол.След Стоичков той е най-известният българин.Голмайстор на ВЛ.Никой друг български футболист не е постигал това постижение.Това,че Сет Алекс го оставяше понякога на пейката си беше минус за шотландеца.Бербо,ти си велик!

Независимо от добрата си класа на футболист, Бербатав като цяло е недолюбван от българският народ, поради отказа да играе в националния отбор. Същото се отнася за Р.Стойчев, М.Казийски и Гр.Димитров. Нас българите не ни интересуват техните отношения към НЯКОЙ-който и да е той. България преди всичко! Време е за почивка Бербатов и спокойно да се наслаждаваш на физиономията си..!

Каквото и да говорим си остава един от най-успелите наши футболисти за всички времена. Разбира се че, направи много грешки но и ние като българи нищо не му простихме. Време е вече да окачи бутонките и да спре да се излага.

Да бъдеш най-добрият футболист на България и вместо да поведеш останалите, ти напусна нац.отбор. Ето, затова не те обичат, като цяло хората , Митко. Ама Лечков ти бил виновен, сульо и пульо, това са само евтини оправдания и не ти прави чест, по-добре се извини и кажи - млад бях и сгреших, за да съхраниш някакво достойнство.

Този тарикат прекара повече на резервната скамейка, отколкото в игра и направи милиони от търкането на резервната скамейка.

Изпя си отдавна песента , а продължава да се навира в очите на хората. Нищо лично, но откакто се отказа от нац.отбор на България за да направи мили очи на Съра падна ниско. Пълен провал е присъствието му МЮ и бе обявен, като една от най-неуспешните сделки в историята на клуба. Разговарял съм с англичани, какви разправии е имал с Фергьосън и как го обвинявал, че е мързелив и чака наготово топката и не се връща в защита. Пускаше го в игра от време на време , единствено за да оправдаят заради голямата сума, която дадоха за него, а накрая дори му се подиграха, като не го пуснаха на финален мач, дори на скамейка и да присъства в разширеният състав ма Юнайтед. Звездният миг на Бербо си остана Тотнъм, там наистина блесна а след Тотнъм кариерата му падаше по нанадолнище, за да стигне доттам, че по-добре да се скрие някъде и да не се мисли за голям футболист и за големите отбори, като МЮ.

Вероятно пейките в Юнайтед са по меки!

и каква планина е изкачил? останал си е същия самонадеян глупендер затова бръмчалките се женят за такива щото са тъъпи до немай къде

А ти коя планина си изкачил? И въобще кой си, и кащво по точно си направил, че да съдиш .? Жарък хейтър.

Такова самочуствие такава радост а после ходене пи игрището такав палячо жалко за феновете мишка

и се е прецакал тогава, за скамейката го взех ...

Прецака се сам, чак след официалното си отказване от нацоиналния отбор седна на скамейката в Юнайтед, все ми се струва ,че с това си решение падна в очите на съра.

Тогава Бербо обясни, че съра многократно го бил карал да се откаже от националния, за да се концентрира върху клубния.