17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо да се женя за жена ,която ще стане баба още на 40. Затова спя само с 18-20 годишни компаньонки,дават сила и младост. Срещу подходяща сума правят всичко и нямат капризи.

ти ся недей, не можеш сравни лудият секс с една зряла и кипяла жена с онзи на една пикла. И с мъжете е същото, един обигран сексуално зрял мъж е несравним с един младеж без опит.

ама голяма скръб и скука чукането с тях. Така че не ми хвали младо и неопитно. Нали знаеш женската дилема" да дам на млад да се учи, или на стар да се мъчи".

Берлускони е Пич със много пари но вече те може да клати тази мома на която трябват пари и млад надарен жребец да я язди

Завиждате ли прости скотове хахаха - ами така е който може го може другите пиете ракия и лягате да спите.

Няколко приятели се уговорили да се срещат на всеки десет години. Един от тях винаги идвал с 20-25 годишно момиче. И така на 40, на 50, на 60, на 70 години, а приятелките все различни, все хубави, и все по на 20 години. Не се здържали другите, и го попитали как го прави. А той отвърнал, $100 бона в зелено и преди и сега, все са си $100 бона в зелено.

....мнооого късно си го чул

машина за печелене на пари. Тръгнал е от обикновен адвокат, строителен предприемач, създава най голямата тв империя в Италия с тв канали в Испания, политик който няколко пъти е първи министър. Единствената държава в Европа в която от 2008г не се плаща данък сгради за първо жилище и, той го премахна. Така че, колкото да му се подигравате, той е гений за всичко което е постигнал, обича младите жени и може да си ги позволи, а вие не.

я кажи ти тука сега вие италианците що ядете жаби!

не ядат жаби, грешно са ви информирали за прозвището, французите ядят жаби.

И аз мога, дори по 100 пъти на ден. Да бъркам с пръстче...

тя не му е гадже...Това е просто "гледане срещу наследяване";)

Не ще да се жени..защото знае че това ще е краят му ..

Не е 53 години а 53 милиона

Истински мачо. Като путин!

Е, никога не е късно да станеш за резил

Отнася се и за двамата, нали?

на богаташите изобщо не ги боли за морала на бедните и какво ще кажат.

Берлускони е корав и предпазлив, даже използва винаги презервативи.

Искала да се омъжи за мумията и да го изчека да пукне (или да му помогне) за да му прилапа богатството, но той нещо се дърпал ... Уникален боклук, жените са способни на какви ли не извращения и унижения за пари, дори да го лигавят на 100 годишен. Че не се и крие даже, т.е. изгубила е всекаква представа за срам и достойнство. Може и с магаре да се наебе пред публика, стига да й платят.

Ще го натиска, я. Иначе ще си остане само със спомените как му е сменяла памперсите.

Къде са сега феминистките да твърдят, че ако не беше тя, той щеше да е никой. По скоро след известно време ще каже, че я е изнасилил за да вземе повече и всички ще са на нейна страна.

На 86г как се изнасилва жена. Берлускони е такъв ценител на женската част, но и богат и влиятелен. Хората му се смеят но и му завиждат.

Ха ха - браво. Много стара - нали негова беше репликата да извикат 16 годишен ескорт? После се оказа, че говорели за 16-годишен Форд Ескорт :-)

тя е депутат в Парламента от неговата партия, така че няма какво да я показва. На предишната му годеница подари една супер вила, която тя после продаде. "Горкият" Берлуска, той ги оставя ама те хиените не.

Тъпак! Аз на негово място бих си взел 20 годиншна! хахахахахахах :)

Бат Силвио дърт коцкар

ха ха

Кой на кого го набутва?

Тя също се омъжи за дядо си.

Тя му е съпруга от месеци!

Меракът умира последен