17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦСКА е шампионът

Лудогорец - шампион..... пак!!!!

Любимият ми Бирое отново легна на оранжевата чорба! Тия старозагорски смешници срещу Левски винаги се пънат,а на чорбарите са абонати.Как става това не знам...

Без да се пиша за разбирач, но е странно когато Ботев легна на Берое уж заради предстоящия финал за купата на България, после Берое губи от ЦСКА със странно същия резултат и като финал Верея обира парсата за уговорени мачове само за да прикрие боклука на по-големите. Иначе и двата отбора показаха, че имат играчи и играят стойностен футбол. Само, че подобни "представления" ще ни пращат за дълго в дъното на футболна Европа.

ЦСКА бие Леефски с 3:0,а Ботев размазва Лайногорец с 5:0 ........................ ЦСКА е новият Шампион !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какъв цесека? От б групата ли? Щото в а група се нарича литекс. И не е шапион, а шампоан!

Демек литекс шампоан!

При цялото ми уважение към истинските "армейци", пожелавам им да станат шампиони, но преди това влезте първо в "А" група - Първа лига!!!!

Поздравление за вратаря на ЦСКА,а нека иначе да говорят,че е нагласен мача.ЦСКА се отбраняваха през второто полувреме като опълченци,а лошия късмет беше за Берое,които имаха цяло второ полувреме да отбележат гол.Тактически ЦСКА изигра мача добре и си запазиха победния гол.Поздравление.

Първо ЦСКА легна на Ботеж два пъти, за купата и за шампионата. След това ботеж легна на Берое за да може Берое да легне на ЦСКА. Малоумник си голям.

Ако ЦСКА си беше победил Левски и после Лудогорец щеше да е най-добре, но пропусна. Факт е, всички български отбори в тоя сезон са слаби или непостоянни, но понякога има и проблясъци. Ето пловдивското Локо си заслужи купата.