Без майтап: Гонзо записа магистратура

Директорът на националните отбори ще учи спортна психология в НСА

Обратно в новината

Коментари - Без майтап: Гонзо записа магистратура | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спорното образование си е един голям майтап.

Само сте пропуснали да напишете, кой му е попълнил документите за кандидатстването.

Някой да му каже, че трябва бакалавърска степен предъ магистратурата. Ама за да запишеш за бакалавър, ти трябва средно, а не начално образование.

Пулев завърши магистратура от САЩ, ... дстанционно! Нискочелият гонзо и емо са двамата най- тъпи футболни "експерти! Спортното образование е жив ташак! ОТВРАТ!

Проблемите на средностатистическия българин са много тежки. Човекът Гонзо, посветил се на футбола, е спечелил солидна бройка титли, купи, награди и пари и от професията си. В пъти повече от много други родни футболни фигури. За да си футболист никъде не се иска диплома, само че в коментарите вечни тройкаджии и общи работници са тръгнали да коментират неговото образование. А да не забравя - баща му Александър Иванов умира, когато Гонзо е едва на 13 години. Масово пишещите тук живеете при родителите си.

Мдааа ... българите ... потпмци на велик народ и славна империя ... сега са просто жалки мрънкачи, които се подиграват дори на това, че някой иска да се образова.

От 4 клас норраво магистратура... Тука е така... Даже догодина и доцент ще може да стане...

Направо доктор!Левскар съм, ама този е бати тъпака!

Ау ама он името немойше да си напише и ся директор ша ставал

Глупости на търкалета - Гонзо е може би най-яркия пример за провален талант, нямаше грам професионализъм по време на цялата си кариера, хипер селянин със С-класите, синия Ротманс, тотален провал при единствения си шанс да играе навън, тотален провал за национален отбор, и категоричен провал като управник в БФС. Какво толкова да го съжалявам тоя тъпак - че бил вкарал 100 гола за Левски, голяма работа - тогава Левски бяха толкова преди всички други отбори, че и Ники Михайлов да бяха сложили отпред и той щеще да вкара 15 гола на сезон. После дойдоха разни анонимници от Африка и почнаха да вкарват по 20-30 на сезон, сметни ако Гонзо не беше мързелив пушач...

Сладурче, причинно следствените връзки ти се губят. Колкото и да се правиш на Мадлен Алгафари, си личи, че си член на групите които описваш в поста си, просто не познаваш други. Ще ти обясня по-елементарно, коментираме умствения багаж на Гонзо, а не качествата му на футбалер. Изказваме съмнение, относно способността на Гонзо да индуктора допълнително съдържание в черепно мозъчната си кутия, а не способността му да рита кълбета.

Сега вече разбрахте ли имаш пари всякакво образование купуваш ако не вярвате питайте митничарите

Къде е ГОНЗОВИЦА, искаме да пръцка с сливата !

Той и топката толкова я риташе - не че е бил слаб играч, категорично не - но никога не е бил дори в топ 10 на поколението си. След продажбата му в Рен кариерата му дефакто приключи, статистиката говори сама за себе си. Като цяло слаби резултати за нападател, успеваемост под 0.33. Вкарваше много срешу ЦСКА, да, ама то тогава кой ли не им биеше канчето на ЦСКА.

Някой да ми обясни как се записва бакалавър без завършено основно образование? Че после и магистър? А иначе НСА е абсолютна пародия, като 99% от университетите в България. Питайте всеки учил в нормален ВУЗ на запад как нямат 5 свободни минути в продължение на години. Тук влизаш, 3-4 години не ходиш на лекции, плащаш изпити и после хоп - бакалавър.

След като Пеевски беше избран за шеф на ДАНС в тази мила родина нищо не може да ме учуди. Имаме къде по-фрапиращи сцени, на които ни подлагат, а Гонзо да учи "висше" ... срамното е за НСА, ако го завърши.

Обяснението е лесно. За да просъществува едно учебно заведение у нас е необходимо да има записали да учат достатъчен ученици или студенти. Иначе няма субсидии. И учебните заведения си ги пазят като очите си. Всички завършват. После идва поговорката:" Като знам какъв инженер съм, как да отида за преглед при лекар?"

Подмишнично диненосене?

За шеф на водопад Образование Не се изисква От седми клас Напрау магистратура

Гонзо щял да учи виШу. Вица на деня. Ако джурналята на бяха повечето мисирки, както ги нарече един български генерал щяха да направят едно разследване как си изкарват изпитите всички тези набедени спортисти, а и как функционира цялата ни университетска система.

Ако вземе вищу Си хвърлям Дипломата през терасата

умрех... шеф на водопад.... :):):)

Да спра да се смея Заболя ме корема

Збогам, приятелю... от Министъра на културата

Порното образувание си е супер образувание

Той едва ли може да напише думата "магистратура" без поне една правописна грешка...

Не знаех, че със седми клас може да се учи магистратура!

А средно кога?

Сега като му разгледат документите и видят, че е с 8. клас, ще има нова новина...

Аз съм завършил НСА, преди беше ВИФ. По мое време приемаха световните и олимпийски шампиони без приемни изпити. Така се напълни с такива тъпаци, че ме е срам да говоря ... Принудиха се в един момент да въведат приемен изпит по български език за шампионите, защото се оказва, че не могат да пишат и четат !!! Тоест ако не вземеш тоя изпит, даже и олимпийската титла не те вкарва ... От всички известни величия с диплома съм виждал единствено Лили Игнатова, която учи задочно и 5 години чинно си беше там ... Никой друг там НЕ се е мяркал, а аз ги знам всичките ... Плащаха си директно на ректора - Светослав Иванов - Цапето .... и готово !!!

Айде сега! Един болюк народ му казва, че пълен тъпанар. Решил е човекът, да се вслуша в обратната връзка. Няма нишо лошо в това, нито пък в образованието :)

На този първо да му дадат буквар, и чак тогава друго