Коментари - Без прошка: Осъдиха Дани Алвеш на 4.5 години затвор за изнасилването | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без прошка, ама друг път. Присъдата е къса и ще го пуснат след още по-къс период.

годините не се пишат с десетична точка, защото месеците не са десет

Тука има много спорни неща,най-явния въпрос е...какво е правила в мъжката тоалетна???дори сеха да е бил по взаимно съгласие или не ,ДНК експертизата нищо не доказва...виж ако има медицинска експертиза за насилствено проникване, тогава е друго...

пффф

Така е. Ако си беше гледал семпйството и не беше ходил по баров да чука частно, нищо нямаше да му се случи...

Кръшкането не е незаконно и не го прави изнасилвач.

Значи според съда, употребата на алкохол е смекчаващо вината обстоятелство. какво искат да кажат - изнасилвайте пияни! Баф маааму на тоя съд.

Така се прави, а не като в Булгаристан - да пускат убийци под домашен арест.

Браво

му излиза няколко минути кеф. Само едно ми убягва,как въпросната дама се е озовала в тоалетната с него? Принудена ли е била или доброволно е отишла?

sten

Най-вероятно доброволно. И то с намерението именно да правят сех. Но! Всеки има право да каже във всеки един момент: НЕ, нали така. Може да е била възбудена и д аго е искала, но в даден момент в кенефа да се е отвратила от него. И да е казала - Сори, пич, излизам, не ми се чука с теб. И тогава Дани Алвеш....

да е така. но пак нещата опират до дума срещу дума. В медицинските протоколи не са описани следи от насилствено проникване или подобни по тялото. А ако е казала НЕ по време на акта или след това. . Не искам да оправдавам или обвинявам никой от двамата.

Ами най-вероятно девойката е объркала мъжката с женската тоалетна и затова се е получила тая конфузна ситуация.

Точно тоя път не е ковра. Предлагаха и чрез адвокатите официално много пари за споразумение, но момичето настояваше за правосъдие и истината. На тоя като му хвърляха банани на игрището се сърдеше, а ето че си е бил животно...

Тоя ако беше дошъл в някой български клуб, опашката от коври пред тоалетната за него щеше да е до Марс.

Явно не си е платил, и к_вата е решила да действа.... Тва вече да се чудиш - няква като дойде да те зарибява дали не е по-добре да я разкараш?

тоя се оказа много тъп, с толкова много пари и да влезе в затвора? трябваше да даде на коврата някой друг милион и досега щеше да е забравил

Точно. Роналдо вече го отигра тоя номер

Няма по-лесно нещо от това да си жена в 21 век. Правиш секс, с който искаш. Ако нещо не те изкефи, оп подаваш жалба и го вкарват в пандиза. Законът е на нейна страна. Жени се, ражда деца, ако не я изкефи се развежда без проблеми. Пуска молба за развод взима всичко на мъжа си и не му дава да вижда децата. През цялото това време я оправят всякакви полуидиоти, които обаче я карат да е покорна, шото тя така обича.

Голям кеф, да, затова се намират от време на време жените застреляни, удушени, натъпкани в куфар след 150 жалби до полиция и предишни побои. Кеф ти казвам! Системата работи избирателно - някои мацки успяват да издрънкат с добри адвокати пари от свирка на звезда, а жени гонени, заплашвани, следени и бити с години слушат "няма какво да направим" от районния.

По неофициална статистика 40% от жертивте на домашно насилие са мъже. Но нещо много не се говори по темата. Лично аз знам един дето жена му го скъси с 30 санима и един дето пусна молба за развод след един десен прав дето женаму му вкара в тиквата.

Колко прозд трябва да си да си богат и да те усучат така. Бе бразилски .... Роналдо искаха да го опандизят само за тва че оная искала секс ама не и отзад. Бе кът има балъци.

Супер звезда от Барселона с който повечето жени биха легнали само за славата, но в случая било без съгласие. Като историята с изнасилването с Майк Тайсън но в латино вариант. Лоши адвокати уви и в двата случая.

При Майк Тайсън онази отишла в дома му. Защо? Какви други доказателства има освен нейното твърдение? Ами ако Майк Тайсън се бе оплакал, че той е изнасилен от нея, щяха ли да я вкарат в затвора?

Не е ясно. Тъй като твърдеше, че е било "свирка/фелацио". Не знам дали за такова нещо може да се изнасили? Като не е вързана, а в тоалетна ли в клуб. Освен това по българското законодателство това не е изнасилване е блудство, когато не е нормален тип секс. Май присъдите са мъничко по-големи.

Дори заглавието трябваше да е "за блудство", че при нас нестандартният секс се води блудство, а не изнасилване.

Абе ясно е, че и той не е читав, но съм 100 % сигурен, че наистина е било по взаимно съгласие тогава. Жените много добре се научиха да изнудват, особено на запад, където това е болна тема. Пуска ти и после ти пуска и обвинение е така за разнообразие. Специално в чужбина съм виждал на какво се правят жените и какви парцали са по дискотеките.

пффф

Да, мъжете на Запад ги е страх да влязат в бар. Като минеш и вътре само един уруспии чакат някой невинен да влезе да му съсипят живота. Ужас ти казвам.

Ако беше намамил някоя бг шаврантия у кенефа на БГ клуб вече да е ВИП звизда завинаги!

Най убавото, че в европа няма да стъпи повече, бухаха. Жена му манекенка той отишъл да прави секс у некъф кенеф , майкооо Все недоевали, все недопили, все им малко парите. Абе четри, четри, кой ти ги дава.

Този ако живееше в България можеше спокойно да изнасили 2 жени, после да ги блъсне с колата и утрепе и щеше да лежи по-малко време в затвора.

Да, мисля, че е време да отиде в Ботев Враца или Черноморец Бургас. Дрога, курви, състезания, всичко ще му е перфектно

Не мога да разбера защо алкохола е "смекчаващ" обстоятелствата? Това дава много поле за престъпления. Гръмваш някой, изпиваш 3-4 бири набързо и докато ти вземат пробата, ще излезе, че си под влиянието на алкохол и ти дават тройно по-ниска присъда само заради това.

Секс вече само с нотариално заверено съгласие...

И пред двама свидетели иначе не.

"Изнасилването". А всъщност някаква курва го вкарва в капан и му съсипва живота с помощта на соросоидните гадове.

пффф

Жорка, спри да им се връзваш на тия гадове. Стой си вкъщи да се занимаваш с ръкоделие и няма да имаш грам проблем.

Демек като се напиеш като сфиня, можеш да правиш каквото си искаш? Баси "смекчаващите обстоятелства"!

Това е по-скоро частен случай, този е дал неприлично много за да му се скалъпят тези "смекчаващи обстоятелства", обикновен човек няма шанс.

Тоя рита ли още, че не съм в час?

Една година е минал . Още една и после излиза .