Безкраен кошмар: COVID преследва Джокович и на „Уимбълдън“

Сърбинът тренирал със заразения Чилич, който пропуска надпреварата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тея ненормални ли са - няколко теста на ден! То бива, бива, бива, ама чак толкова не бива!

Правят всичко възможно да го затворят в дома му и да го съсипят. Всичко е цирк, и в България почнаха изкуствено да надуват случаите

Уважавах Джокович като спортист, като един от най-добрите за всички времена, но след като го хванаха да фалшифицира тестове и да лъже, кога и как го е изкарал и след това цирковете в Австралия, вече загуби всякакво уважение. Не става дума дали ще излъже, за да играе, а това, че не му дреме дали ще зарази някой състезател. Ако отидеш на подобно събитие и тренираш с часове с друг състезател, заразиш го и поради тази причина го лишиш от победи, много пари или дори застрашиш сериозно здравето му (и на близките му), аз лично бих го съдил за измама и причинени щети. Ако толкова му се играе тениск - да цъка в Сърбия или да дойде в България, понеже и тук хората са безсмъртни (тези които не се разболяват).

Карма.. Може тоя път действително да го пипне, след театъра от декември миналата година...

Супер смешника клоун и да има и да няма китайски вирус, все ще е изритан от Уймбълдън!

Ваксинираният Чилич заразен, неваксинираният Джокович здрав... Бах мааму...

Ама и ти си един вирусолог!

Почна се...... Нали всеки там се тества всеки ден... УЖ...... Щом Чилич е бил там, значи е бил здрав..!!!!!! Щом вчера е дал положителни резултати, значи на 26 е бил чист!!!! На 23 играл с ДЖОКЕРА????? Къде е 23,къде е 27????По тази логика щом на 23 е бил заразен, в момента ще е заразен целия турнир..... Децата които гонят топките после са на другия мач, после на друг.... Хващат топки, кърпи, чанти...... Защо веднага ДЖОКЕРА ви е в устата.... От 23 до 27 МАРИН не е ли бил с други?????? Или верно, само за НАЙ, НАЙ, НАЙ ГОЛЕМИЯ ДЖОКО СЕ СЕЩАТА...трън в очите, но машина за милиарди за други.... Да е жив и здрав и винаги ще остане номер 1!!! Щом НАДЮ И ФЕД не можаха да бъдат 375 седмици номер едно, не могат да бъдат 7 години номер 1 в края на годината, щом никой от тая няма поне 80 победи на шлемовете... КАКВО ГОВОРИМ.... НАЙ ВЕЛИК Е ДЖОК

Чети бе тъпак, чети. Джокович ще продължи да играе, като си прави чести тестове. Кое не ти харесва?

Инкубационният период е по- дълъг от 2дена...

Медицината не е точна нАука, другарю!

Няма страшно. И да тества положително, няма да обяви резултата. Както и подправи сертификата за Австралия.

Най-опасни са тези с мерките. Тук за 2 години постигнаха поне 68 хиляди повече починали. Махнаха мерките и смъртността се срина. От 20 поредни седмици с над 3000 починали, сега едва има седмица с над 1900 починали. Вярно че има и ефект зима-лято. Един вид добре, че дойде конфликта в Украйна, че да пренасочат лудостите и сега да умират по-малко хора. По света сигурно милиони по-малко.

Едва ли Джокович е знаел, че се прегръща с носител на КОВИД. Но ако с това се заемат организаторите и после властите, може и да има последствия.

Ваксинираният Чилич защо е заразен, нали е защитен.

Защото колкото и да ти повтарят едно и също, това дето го носиш на раменете ти, няма да уври!

Е как да уври нещо, дето е кухо? ;))))

Защото за тъпанарите няма значение дали ще боледуват, или не. За тях е важно единствено да са набодени.

Подкрепям и симпатизирам на Ноле, но дори и да спечели Wimbledon пак няма да изравни Надал, който вече има 22 титли от шлема. Но за неграмотни списвачи пак е що годе добре написано този път.

Хаахах тъпаци, какво сте наслагали минусите, бе, идиоти? Като не вярвате и не знаете, отворете и вижте, бе, да ви ЕПМ.

Ако не се е заразил, ще намерят начин рижите уроди да го заразят или отстранят от турнира по друг начин.

Пак се почва осирането с тоя ковид..... Всяка година ще има "втори бустер", "трети бустер"... на фарма мафията и хареса.