БФС глоби с 37 500 лв. "Левски" за изрисуваните със свастики деца

Санкцията идва след скандала, който се разрази на финала за Купата на България

Обратно в новината

Коментари - БФС глоби с 37 500 лв. "Левски" за изрисуваните със свастики деца | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешно малко наказание за подуенските боклуци!

Смешна глоба ! В Европа затова изхвърлят от турнира !

И родителите смятат, че са запалянковци, с лека ръка наказват отбора си за глупости.

Kak e възможно в 21 век да се прилага такава инквизиция. Свастиката е знак на слънцето пред който се прекланя целия свят Индия, Китай, Египет и др. Окичил се Хитлер с него за една година и хайде сега да ликвидираме цялата древна история и култура. Това е безпрецедентно еврейско нахалство. Надвили сте над децата и хайде да ги демонизираме, защо не арестувате Далай Лама затова, че публично използва свастиката. Как е възможно такова безпрецедентно невежество и умопомрачение.

Не само свастиката, имаше и нацистки поздрав с вдигната ръка, и той е от римско време, но пък какво търсят децата на терена, кой ги е пуснал.

Значи родителите на тези деца ще отнесат по между 300 и 500 лева глоба, а Левски ще трябва да плати 40 хиляди? Левски не е възпитателен орган, а частен футболен клуб. Нормално е когато събираш по 30 хил. души да има няколко простака. Левски като клуб трябва да създаде собствена дата база с имена, снимков материал и какво ли още не, за да бори расизма ли? Ами нали се плаща за охрана на тия мачове? Полицаите са там за това!

Айде сега да ги натоварят на татенцето, дето не чустваше вина! Да му дойде акъла в главата! Но и петолъчките трябва да се таксуват по този начин!

Toва не са деца, а български изчядия, пръкнати от българска кучка и бългрски утрепляк.

Народ-измет, пръкнат от степни ф-шкии и славянска свлоч, обилно полята с каква ли не сперма, предимно оренталска през последните 5 века.

Супер сте свобода демокрация за това бленуваме па почина на янки.

В Щатите отнемат децата от такива родители.

Защо ли пък от безброй загрижени за правата и възпитанието на децата не потърсиха някаква сметка от родителите на тези "юнаци"? Нека не е парична, но за мен не е нормално да заведеш дете на лудницата с предизвестен изход, по някаква традиция наричаща се футболен мач.

БФС търси отговорност от клуба. Агенцията за закрила на детето и Прокуратурата търсят отговорност от родителите.

Именно, кой е пуснал децата на терена, като забавление на публиката, за това носи вина ръководството на клуба.

Шибаните мачове, дербита и всякакви такива малоумни зрелища трябва да бъдат ЗАБРАНЕНИ, докато "феновете" се научат да се държат като нормални хора! Писнало ми е при всяко тъй наречено "вечно дерби" между поредните малоумници с африкански имена центърът да се отцепва все едно има преврат и хора да пострадват от ултраси, запалянковци и както там още се нарича тая паплач!

Ако се направи безплатно вечното дерби на огромен стадион, а посредата на мача се хвърли водородна бомба над стадиона, ще настане "такъв живот, че само си викам - дано" !

Тестваната Цар Бомба от СССР е била с огнено кълбо с радиус 4.6км. или 9.2км в диаметъра. Да кажем колкото София. И добре че са махнали уранова обвивка и така нататък, че да е по-слаба.

Трябва да променят начина на наказания и те да станат индивидуални! Да снимат тези на стадиона и да знаят кои са. И като приключи мача, да ги изловят и наказват. Клубовете много трудно могат да контролират други хора.

Ей това са говедата - бомби, свастики, даже с деца не се съобразяват, преобърнати автобуси, счупени стадиони, а даже нямат козирка на говеждия стадион!

Ей, припознатия, я иди и се снимай пред касите на свинарника в Борисовата градина. Цялата е изрисувана със свастики! Присмял се умрел хърбел... Гледайте си вашата чинийка, че май май отивате да духате на чичовото супичката!

Носят отговорност какво става в сектора им.

Определено не съм от Левски, но това не е справедливо. Няма ли начин клуба да си потърси парите от малоумните им бащи? Застрахователите как плащат и после съдят виновните?

Няма начин.

Е, може ли клуба и ръководството да следят свят малоумници и кой какво шари върху детето си, че и накрая глоби?Не съм привърженик на Левски и по принцип по-големите отбори бълха ги охапала за няколко десетки хиляди, но е нечестно.Много по-добър ефект ще има, ако бащите бъдат глобени с една десета от тази сума и държавата ги гони до дупка, ако ще и с частни съдебни изпълнители, докато не изплатят до стотинка.Да брои три хилядарки и ще видим следващия път, дали ще знае кой и какво "твори" по детето му!

Могат да следят. Имат средства, имат и задължение.

И къде ще отиде тази глоба - в БФС, а оттам пак обратно в уефски. То цялото БФС е на уефски - каквото влезне там като пари се разпределя между перуката и останалите уефскари ! А би бил логичен въпроса - що за клуб е това, който носи името на Апостола, а има подобна агитка, в която свастиките, агресията и насилието са водещи !

Не жаля за "Левски", по разбираеми причини, но какво общо има клуба, с родителите-идиоти на тези двама малки героя?! Да глобят родителите им е логичното действие, а не и без това, закъсалия клуб...

Факт...клуба не е виновен...виновни са бащите "фенове", които така и не били разбрали кой им бил "уж" нарисувал децата (може да не са разбрали и кой им е направил децата...поне с това поведение по телевизията оставиха сериозни съмнения)...Нека сега техните познати фенове...да се отблагодарят на тези националисти че техния клуб ще им плаща масрафа

За ставащото в сектора е отговорен клуба. Той си назначава охрана и въвежда ред. Ако изтърве ситуацията влиза полицията.