Коментари - БФС показа новото лого за 100 години футбол у нас | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

УНИКАЛНО!!! Шедьовър на отбор световно-неизвестни дизайнери! Предполагам, цената е "секретна" , че да не ни копират чужденците! Това можеше да ви го нарисува всеки петокласник, но ней се! Браво на БФС, очаквам скоро ключодържатели, химикалки-от левчето, джобни календарчета и дори пощенска марка, с това лого! А между другото , неграмотниците от БФС, можеха наистина да емитират една пощенска марка!

Централно място заемат връзките на топката. Скритата символика е че в националния влизат с връзки разни куци коне за да може собствениците им - мутри, да им дигнат цената с няколко мача в А отбора и да ги продадат по-скъпо

Ква е тая ръгби топка бе толупи. То като за ганьовския футбол от В група. Перуката сигурно е дал 100 000 за измисляне на ново лого, на жена си.

НАЗДРАВЕ БОБИ ! Довечера сме Долна Диканя

Кви 100г?последните 25 са некъф ужас, некъф ад!

Наистина е зле логото - никой няма да я разбере тази ретро топка - въобще не създава асоциация за футбол...

Изглежда доста ретро. Не в добрия смисъл. Дизайна е като на нещо от 80-те, но не си прав, топката и стадиона си личат. И това май е единственото хубаво нещо в логото.

Тва лого на пейнт ли е правенo? Срам и позор сте бе

Да и турят и една перука на тая плешива топка

100 години, от които 80 корупция и излагации. Логото е супер грозно, прилича на такова за ръгби. То вече ръгбито ни е по-напред от футбола...