17-11-2017 20-11-2018

Коментари

спрени права за 2 часа и изплащане на прамия за изпълнена полъчка.

Наказанието ще бъде, ще бъде, ...каквото Бойко каже! Все пак е кадър на мутрите (ГЕРБ)

Гробаски неграмотници и във футбола! Българи, кога ще изритаме тиквите от властта?

Защо в България толкова се държи да се лансират и бутат напред некадърните? По-какви критерии този е съдия в Първа лига, а не си е и до днес във Втора? Как все такива са тикани напред, а много от можещите и свестни хора са стъпквани и забутвани, за да не прогресират.

ТОЛКОВА ЛИ Е ОБИДНО ДА ТЕ НАРЕКАТ ....СЕЛЯНИН В БЪЛГАРИЯ ...КОЛКО ПО СВОБОДЕН И ВОЛЕН СЕ ЧУСТВАМ НА СЕЛО .....А В СОФИЯ Е ОТВРАТИТЕЛНО ...СМРАДЛИВО ,МРЪСНО ,ХОРАТА ОЗВЕРЕЛИ .....ГЛАДНИ ,РОВЯТ ИЗ КАЗАНИТЕ ....А НА СЕЛО СИ ИМАМ ВСИЧКО....ГРАДИНКА ДОМАТИ ЕСТЕСТВЕНИ НЕ ГУМЕНИ....С 100 ЛЕВА СИ ИЗКАРВАМ ЦЯЛ МЕСЕЦ ,,,,МЕСО ЯЙЦА КАРТОФИ ЛУК ЧЕСЪН.ГРОЗДЕ ЯБЪЛКИ КРУШИ.КРАСТАВИЦИ И СЪМ НА 76 ГОДИНИ И СЕ ЧУСТВАМ КАТО МОМИЧЕНЦЕ....

Това тоя селяк дето не може да чете ли е? В герб само подобна паплач членува!!!

Какво наказание , ненапразно акцентират на ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ .

Наказват го 1 месец изгнание в Бали.

Съдията....

Не е ясно какво точно ще е предстоящото наказание на Апостолов. Как не е ясно, ами най лошото наказание е консул в някоя европейска държава

Такива са калинките от ГЕРБ. Но ако го оставят за известно време без работа като футболен съдя, как ще оцелее с една депутатска заплата? ;) Да не пропускат помощниците му.

Хахахахаххахахаха, на такива наказания сме се нагледали... 1 месец ще го държат далеч от нарядите да не дразни и после пак ще е назначен за някой мач от значение за постановката... аааааа, и апропо - ЯМКС! :)))

Какво искате ,първо е селянин ,второ депутат,че и от герб.

шут от футбола-няма място за такива..

щото тоя е неграмотен

Че откога пък това е условие за заемане на каквато и да е длъжност в милата татковина :)

ама май и на неграмотниците фъргащи салфетки им писна от неграмотници